![]() |
|
307 3.ayda ilk sorunum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2010 Saat 13:28 |
|
Merhaba pug severler tatil dolayısıyla kuşadasında bulunuyorum geçen gün akü bitmiş 4 yılllık akü imiş değiştirdik ben de ustaya aracın dizel gibi çalıştığını söyledim dinledi gaza basıp bırakınca geçiyor 4 5 saniye sonra rolantide dizel gibi hafif vuruntulu çalışıyor malum benim aracın eski sahibi aracı yatırmış ustada bu bilgiye dayanarak LİFTERler değişcek dedi
1)şimdi ben bu halde ankaraya gelebilirmiyim gelirsem usta tavsiyeniz varmı (tabi ki önce servise gidip fiyat alıcam) manisadan 550 lira teklif(usta) aldım
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peki o ustaya sormadın mı , bu halde Ankara ya gidebilir miyim diye ?
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
abi her an elinde patlar vb.sanayi ağzı konuşuyorlar araba sorunsuz gidiyor ama ses var birde buralarda ne servis var ne birşey parçayı gettirsem izmirden konuştuk biraz 300 liradan işcilik istiyorlar birde ne kadar güvenilir??
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
elinde patlar demesinin sebebi,kendi yapmak istemesi sanki,,
|
||
![]() |
||
|
LİFTER:yağ devridaymında etkili bir parça imiş netten araştırdığım bilgilere göre zaten devirli çalışınca ses kesiliyor ankaraya gitmeye karar verdim evet bulent bey usta aynen yapmak için öyle konuşuyor Düzenleyen 06BAHO - 24 Ağustos 2010 Saat 23:22 |
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
|
her ustaya inanma, her gördüğünü usta sanma.sen sen ol hep aynı ustayla çalış..adam arabanı kendi arabası gibi tanısın geri booş..
|
||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
||
![]() |
||
|
aracı yeni aldım ustayada gitmem hep servise ama kuşadasında elim kolum bağlı kaldı servisin pahalı geldiği zaman tabi ki ustaya giderim dediğiniz özelliklerde bir ustamın oluğunu umuyorum:))) Düzenleyen 06BAHO - 24 Ağustos 2010 Saat 23:52 |
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
ya bas gel bişi olmaz. Eski arabam 307 1.4 HDI de turbo yağ kaçırıyodu. Satmadan arkadaş eşi ve çocuğuyla Antalyaya gitti geldi 1600 km. 1 diş yağ eksilmiş. Süper rahat ve konforlu yolculuk yaptık dedi. ben sorun ettim adam 1600 km yaptı. Araç yürüyosa sadece yağ devir daimdeyse nasıl gittiysen öyle gelirsin kanımca. çok zorlama aracı temiz kullan kendi ustana yaptır. Etraf çakal dolu. elini verirsin kolunu kaptırırsın. Ağbi şurasıda varmış açınca gördük değişsen iyi olur der. hoop 100 kağıt daha sıkışır kaputa.
Düzenleyen BuRÇaK - 24 Ağustos 2010 Saat 23:53 |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
"Aracı yatırmış" gercek anlamdamı yatırmış?
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
|
yani yatırmış derken kullanmamış uzun süre araç 2003 model daha orjinal aküsünü yeni değiştirdik 66binde idi aldığımda bu arada yorumlarınız için çok teşekkürler burçak abi aynen basıp gelicem araç sorunsuz gidiyor ama baya gerginim 700km civarı yol yapıcaz ilk arabayla uzun yola çıkışım olduğu için (tecrübesizlik)stepnede yok yanımda lpgden dolayı kompresor ve sprey var inş.yarılma vb olmaz şans dileyin bana
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
|
relax oll..ne düşünürsen onu çekersin..yaldır yaldır gel raat ol dikkatli davran...
|
||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
||
![]() |
||
|
çok şükür sorunsuz geldim 4 kişi+full bagaj çamurluk arka tekerin yanakları kapatmış bir vaziyette afyona kadar annem kullandı(uyukluyordum) 300 kmde 44 lira lpg aldı 1.95/L yani 146kuruş afyondan sonra ben kullandım yollar çok güzeldi birkaç yapım çalışması dışında bastım biraz 120 130 gittim sivrihisarda ölçüm amaçlı durdum 111 kmde 21 lira yaktı 189kuruş
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
|
lifter denilen parça iticilermiş servis bin lira civarı dedi bende yaptırmadım geldim eve manisadan 550 lira fiyat almıştım ilk defa ankara sanayisine peugeot için gidicem bi tavsiyeniz var mı
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
ya bu 307 lerin derdi bitmiyo arkadaş ne iş anlamadım.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
|
neyseki sorunu çözdüm kalın yağ(10 60 /mobil1) +bor power hiçbir tıkırtı kalmadı
triger seti +antifirz filtreler adını unutttuğum boğaz temizliği 420 lira tuttu yağ ile bor dahil
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
demişler adın çıkacağına canın çıksın.307 konusunda çoğu kişi yanlış bilgiye sahip.bence gayet başarılı bir model.her arbanın belli kronik problemleri var.sıfır opel aldım .2. ay direksiyon kutusu değiişti.arkadasım fiesta aldı.arabanın 3. ayda boyası attı.daha neler neler.peugeot un sorunları abartılıyor sadece.arkadas bor koydurdum bitti diyor. |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Benim aracımda 1 saat cıvarı kullandıgımda dizel gibi hafif ama vuruntu yapıyor. Gaza basınca gecıyor rolentıye dusunce tekrar baslıyor arc 90000km de ben triger setinden şüphelendim fakat yazıyı okuyunca lifter neyin nesisye artık onumu değiştireceğiz
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
|
şu an için gereksiz bir parça imiş bir şey olmazmış servis söyledi bu lifter denen parça iticiler yani valflermiş 16 tane bende 2 3 tanesinin bozuk olduğunu tahmin ediyorlar ses hafif bor power ve 10 60 yağ ile hissedilmiyor sadece soğuk havada ısınana kadar hafif bir ses
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar dün yoldan geldim hiç basmazdım ama 120 yle giderken bir bayan sürücüden sellektör yiyince :))) 150 yi vurmuşum kadın hala tamponda baktım benim aracın direksiyon 130dan sonra titriyor yol verdim 110 120 devam ettim bir sorun yok geçen hafta ön sol lastike çivi girmiş yama oldu bunla bir alakası olabilir mi bu arada yola çıkmadan önce basınçları kontrol ettim hepsi 34 dü |
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
balans ayarı yaptır bu yollarda normal
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |