![]() |
|
306 platinum 2001 acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
borsaci711 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı borsaci711
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 Saat 23:00 |
Arkadaşlar 2001 model ilk sahibi olduğum platinum 306 sedan marka otomobilimi satıyorum .İlgilenen arkadaşlar 0 532 244 23 58 den ulaşabilir .Araba 120000 de ATİKER sıralı sistem lpg li muhit istanbul kadıköy.Temiz full bakımlı biniciye gidecek bir araçtır.Alana hayırlı olsun 13000 TL son
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım sitemizi sadece "satılık ilanlar" ınız için kullanmazsınız. zira burası sahibinden.com tarzı bir site değildir.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
borsaci711 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı borsaci711
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyarınız için teşekkür ederim.Peugeot hayranlarına gitsin diyerek burayı seçtim.Amacım bu arabayı bilen alsın.İyi akşamlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı borsaci711
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı fiyatı 12000 e çektim .Değerlendirmelerinizi bekliyorum.Saygılarımı sunarım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |