![]() |
|
306 ımı satıyorumm :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtyrgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 Saat 17:32 |
arkadaşlar 1999 model klimalı,airbaglı,yükseklik ayarlı sürücü koltuklu,144.000 km de beyaz renkte bakımlarının büyük bir bölümü yapılmış yapılmayan kısımlar içinde ustanın sorun çıkarmaz demesi üzerine aciliyeti olan bakımları yapılmış olan 306XN hb imi acil para lazım olduğundan satıyorum ilgilenen arkadaşların mesaj yada 539-689-25-01 numaralı telefondan hafta içi 19:00 dan sonra hafta sonu da istediği saatte yada mrtyrgr@hotmail.com adresinden ulaşmaları rica olunur.
|
|
![]() |
|
mrtyrgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilgilenen arkadaşların http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-306-143-000-km-de-1999-model-306xn-29536427/detay bu linkten bakmaları rica olunur.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar dılerım... jantların guzelmıs 16" sanıyorum. lastıklerın ne marka olcusu nedır? |
|
![]() |
|
eyvallah kardeşim valla jant ın ölçüsünü de lastik markasını da bilmiyorum :) abim taktırmıştı ben tekirdağdayım araba istanbulda pek binmeye bile fırsatım olmadı arabayı satma sebebimde abimle uyuşmazlığa düştük bende satmaya karar verdim bu hafta sonu gidicem bakar yazarım burdan. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ok sagolasın... bır arkadasımla bakmayada gelebılırız belkı. cunku 306 aradıgını soyledı bana. hayırlısı bakalım
|
|
![]() |
|
hayırlısı olsun halıcıoğlundayım ben haliç köprüsünün ordadır yerim gerçi hafta sonları geliyorum ama abimde yardımcı olabilir şuan elektirikçide araç bi iki ufak yapılması gerekenleri vardı onları yaptırıyoruz alan beddua etmesin diye aracı almaya olmasada bi çayımızı içmeye bekleriz iftardan sonra tabi :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |