![]() |
|
206 almak istiyorum yardım :):) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mastella ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 Saat 16:56 |
ARkadaşlar kısmetse 206 almak istiyorum.2001 model 81000 kmde 1.6 xt buldum.eğer sartlar uygun olursa almak istiyorum.Fıyar aralıgı nedır ? telefonda konustgum kadaryla 13000 gıbı bı fıyat dusunuluyor.Tabı daha yuzyuze pazarlık sozkonusu degıl ....
Yardımlarınızı beklıyorum....
|
|
![]() |
|
mastella ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse yardım etmiyecek mı arkadslar bırazdan gorusmye gıdıcem de???
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
206 non eli yüzü düzgün en kötü 10 11 lira eder zaten 2001 model xt ve 81000 km için 12500 max verilmesi gereken değerdir. Bakımları ve arabanın durumlarına göz önüne alınarak 13000 verilebilir. |
|
![]() |
|
işte 6da bulusucam pejo servısınde gosterıcem aracı hem servıs hemde 2. eli cok samımı dostum yardımcı olucak ona gore bıseyler planlıyorum arkdsın soledgıne gore 1 sene olmus alalı babasına almıs 1000 km yapmamıs bır senede agır bakımları yapılmıs bunlarıda gorucez orada pazarlık yapmadan telefonda dusundgu fıyat 13 dedı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |