![]() |
|
307 ye 17 inç jant önerisi lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 Saat 16:03 |
2004 model pejo 307 sahıbıyım. aracımın rengı altın sarısı aracıma 17 ınc ofsetlı dusunuyorum genelde yada sıyah ve celık tarzı jantlar dusunuyorum ama aklım bır haylı karısmıs durumda ıkıncı el cıkmada olabılır fıyatı ortalama bır sey bulmaya calısıyorum yardımcı olursanız ve tavsıyede bulunursanız sevınırım tesekkurler. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jant altıkdan snra arabayı basman gerekır eger bu ıslemı yapmıcaksan hıc almanı tavsıye etmem cunkı guzel durmaz.oz turu jant tavsıye ederım 17 5 cm de yay oldumu muhtesem ofsetlının 307 ye yakısacagını sanmıyorum
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
emraha katılıyorum janttan sonra basmak gerekir
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
EQUINOXE ler çok güzel. hemde orjinal jant
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sen lenso jant modellerine bak hem fiyatları uygun hem güzel beğeniceğin birçok model çıkabilir
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot'ların tüm jantları burada
|
|
![]() |
|
evren307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
17 inç jant 307 ye çok yakışıyor,ama kullandığın lastiğede bağlı olsa gerek manevra kabiliyeti azalıyor.
|
|
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
17" i taktıktan sonra kısa zamanda aracın süspansiyonundan vuruntular, konforun azalması, yakıt sarfiyatında artma vb problemler seni bekliyor.
daha sonraları ise rot başları/kollarının tahrip olması, amortisörlerin özelliğini kaybetmesi gibi sıkıntılar oluşabilir. 16" yı geçmemek lazım bence. hele şu yay işine hiç girme. Düzenleyen H-a-d-i - 24 Ağustos 2010 Saat 10:23 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu site görüntü adına bir fikir verebilir http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurator?&auto=pe&model=307&velikost=17&typ=typ%203%205%20door
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |