![]() |
|
Ne Alacağım konusunda Kararsızım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
bLnt06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2010 Saat 01:05 |
||
Arkadaşlar sitede yeniyim. 14 bin tL bütçe ile peugeot 206 arıyorum.. Yanlız kafam cok karışık. Aracın piyasası çok inişli cıkışlı ve cok farklı modelleri mevcut açıkcası ne alıcagım konusunda biraz sıkıntı yaşadım. Benim aradığım 206 1,6 115 beygir olucak Acılır tavan ve en önemlisi 4 kapı.. Cunki satrken sorun yaşamak istemiyorum.. Ankara'da yaşıyorum oto pazarında gözüme carpan 206 syısı en fazla 5.. piyasası mı yok acaba ? Tercihimi ne yönde kullanmalıyım xs, xt, quicksilver, rolland gross.. ?
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ıstedgn ozellıkler arasında xt tercıh ederm ben daha once ındım kullandım guzel bır arac
|
|||
![]() |
|||
sarioglu32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2010 Konum: peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarioglu32
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bencede xt tercih ederim
|
|||
sarioglu32
|
|||
![]() |
|||
bLnt06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
||
Sabaha kadar nette Aradım arkadaşlar tercihimi roland garross'dan yana kullanıcam 4 kapı sunroof tatmin edici birde motor .D
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
roland garros al derim motor seni tatmin eder ufak oynamalarla da birşeyler yapabilirsin
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
üyemiz Hacı abi'nin arabasını tavsiye ederim. Eksiksiz aklına gelebilecek herşey yapılmış şık ve temiz bir araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-full-full-roland-garros/detay |
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
Piyasası yok derken... Herkes Pugunu sever satmak istemez... :)
|
|||
![]() |
|||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
||
Roland Garros iyi tercihtir bence al bin hayrını gör
|
|||
Koceli/İZMİT
1982 |
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
deri koltuklar otomatik klima roland garros çok iyi tercih 2.ele gelince tanıdık bi galerici arkadaşınız varsa sorun eğer araç kazasız sa 1 hafta bile dükkanda kalmaz benim aldığım 307 galeriye geleli 2 gün olmuş ben aldım bel atı boyalı bir 206 vardı 5.gününde de o satıldı
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
206 herzaman piyasası olan bi arabadır rolland garros 1.6 90 hp dir memnun eder seni
|
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
RG iyi bir tercih, yalnız xt lerede bakmanı tavsiye ederim.
1,6 motor olanları 110 beygir 1,4 ler ise özel 90 beygir.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
||
Ankara'da yaşıyorum İnternet piyasasında Kafama göre R-G bulamadım.. Birtanesiyle konuştum 2000 model R-G 101,000 km de 4-5 parça boyalı ama Dedi agır bir kazası yok. LPG'de var. 12,500'e bırakıyo. boya olayı kafamı karıştırdı.. Sizce boyayı sorun etmeyim almalımıyım.. Ankara'da tanıdıgım Peugeot servisi yok nereye göstersem aracı ? Ben 3 yıl opeL'e bindim Pejo ilk deneyim olucak (=
|
|||
![]() |
|||
||
Link çalışmıyor kardeş |
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
Roland Garros'larda sunroof yoktur, cam tavan vardır, bilginize...
|
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
o paraya alabileceğin enaz 10 yaş civarı bir arabada boyasızlık aramak biraz saçma olur.komple boyası var ise temkinli yaklaşırsın onun haricindekileri gösterirsin ustana.
|
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||
linkin başındaki %20 yi sil. yani sadece www.sahibi.... diye başlasın..
|
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
![]() |
|||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||
boyaların nerede olduğu önemlidir genelde,ön çamurluklar,kaput,tampon,tavan vs. ise uzak durmanı tavsiye ederim satarken sıkıntı olur.ama yan,arka önemli deildir genelde,tabi ki boya fiyatı düşürür. Ankara da servis arıyosan yardımcı olurum,özel servis konusun da güvenebileceğin tanıdık ,bildik servis var,genelde tanıdık iyidir.tabi yine takdir senindir,yardım istersen haberim olsun,inş. istediğin gibi bir aracı,istediğin fiyata bulursun... Düzenleyen Faruk - 20 Ağustos 2010 Saat 09:40 |
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
![]() |
|||
||
Saolun Bulursam Aracı eğer buralardayım hep..
Hacı abinin araç tam aradığım Şey ama k.msi Cok yüksekmiş :/ |
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
degişeni olmadıkdan sonra 10 yaşında bi araba için boya normaildir kaputta olmasın yeterki çamurluklarda olabilir bakılıca görülür ztn ne boyası oldugu ivedikde gündüzler peugeot var murat usta ona baktırabilirsin computeste de götürebilrsin
|
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
||
İşte düşündüğüm Araç bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-acil-satilik-2001-model-peugeot-roland-garros/detay |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |