![]() |
|
pejo yazılım güncellenmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
narkotik71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2010 Saat 12:46 |
teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl wındows un guncellemelerı varsa ecu nunda yazılımının yenısı cıkabılıyor. eskı yazılımdakı problemlı olan noktaları cozmus oluyorlar yanı. o acıdan yenı yazılım yuklemekte fayda var. ben yaptıgımda belırgın bırkac degısıklık hıssettım. ama her modelde aynı etkı olmayabılır tabıkı. |
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bnım aracım 2000 model 206 xs guncelleme yapıldı fakat bu guncelleme ek bir özellik getırmıyor guncellemenın faydaası şu: servis aracı pc ye bagladıgı zaman problemi daha rahat goruyor mesela atıyorum problem abs'de görünüyorsa güncellide problem abs'nin neresinde olduğunu detaylı gösteriyor olay bu inş tatmin olmuşsundur kardeşim
|
|
![]() |
|
narkotik71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar.yazılım güncellenmesi hakkında bilgisi olan varmı.hangi modelleri kapsıyor,servise yaptıran olduysa bilgilendirirseniz sevinirim .teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |