![]() |
|
Ankara' da deri kaplama???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2010 Saat 14:49 |
merhaba arkadaşlar aracımın direksyonunun derisi çok aşındı onu değiştirmeyi düşünüyorum şuan ankaradayım bu işlemi burda halletmek istiyorum ankaradaki arkadaşlar bildiğiniz biyer warsa lütfen yardımcı olun uygun kaliteli bildiğiniz iyer warsa adresi telini verirseniz çok iyi olur.
Düzenleyen H-a-d-i - 15 Ağustos 2010 Saat 21:24 |
|
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
|
![]() |
|
elcinaydogdu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elcinaydogdu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şaşmaz sanayide ser bay oto döşeme. müsait olurlarsa kısa zamanda yapıyorlar.ben kaplattım.çok hoş oldu..tavsiye ederim. memnun kalırsın..arkkadaş tavsiyesi ile geldiğini söyle ve biraz pazarlık yap büyük ihtimalle 100 tl.ye hakiki deriyi yaparlar..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
100 tl den fazla verme... ayrıca delıklı ve duz derı kombınasyonuda yaptırabılırsın. sagı solu delıklı ustu ve altı ıse duz derı olup degısık bır goruntu sunuyor. tavsıye ederım. bırcok aracta var bu sekılde...Düzenleyen cecoli - 09 Eylül 2010 Saat 22:47 |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |