![]() |
|
206 + Ses Modifikasyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2010 Saat 09:18 |
Mrb Arkadaşlar Yine Ben :) Hala RC Jant Arıyorum O Ayrı :) Ama şimdi Yeni bir sorunumuz var. eski 2006 model 206'mda ön ve arka kapılarda hoparlör vardı ve fabrika çıkışlı olmasına rağmen çok kaliteli ses veriyordu. şimdiki 206 + da arka kapılarda hoparlör yok. önlerde var oda bi işe yaramıyor bass +2 deyken bört bört ediyor :) şimdi bana hoparlör önerin ön ve arkalar için. önler 165mm arka 130mm. çok sağlam ses cıksın sesi bozmasın. cdçalar kaldırsın anfiye gerek kalmasın :D
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi compenant takımını takarsan tak tok bir bass sesi alınamayacağı, kapı izalosyonlarının pek de sağlıklı olmadığı , illaki anfi-woofer kullanılması gerektiği yönünde birçok cümle geçiyor forumda.
hiç bu konu ile ilgili arama yaptın mı? |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Abim Açıkcası Bakmadım
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sadece kolon dusunuyorsun sanırm ıkı tane sony yada pıoneer al 16 cm 60-80 tl arası tak... yada 4 kanallı bır amfı al 4 kapıya mıd bass baglat . 350 tl malıyetı olur |
|
![]() |
|
Orjinal Cd çalar Destekliyor mu anfiyi. acaba
|
|
![]() |
|
arkasına aparat taktıracaksın 30 tl
Düzenleyen EmRaH - 14 Ağustos 2010 Saat 10:10 |
|
![]() |
|
hımm ankarada önerebileceğiniz bi yer var mı ?
|
|
![]() |
|
Bu arada Şimdi Hatırladım önceki aracıma da böyle bişey düşünmüştüm o aparatı bulamamıştık tamm hatırladım
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
20 TL lik zımbırtı, zaten 4 kablosu var. nereye gitsen bağlarlar. taktıracağın 2 hoparlör. rastgele bir yere gidersin, fiyatta pazarlık yaparsın. çok da ustalık gerektirecek birşey değil. İstanbul da olsaydın ben hallederdim.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Tamam Abi Niye kızıyorsun :/ Cahilliğime ver abi
H-a-d-i : yok kardeşim .neden kızıyım ki ! zaten kızdıklarıma hiç cvp yazmıyorum. Düzenleyen H-a-d-i - 14 Ağustos 2010 Saat 11:13 |
|
2011 206+ 1.4 HDI
![]() |
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevirici
![]() |
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
206+ arka kapılarında hoparlör olması lazım , en azından benimkinde var , orjinal teyp takılı iken bu 2 hoparlor çalışmıyor ben Pionerr teybimi takmak için söktükten sonra kontrol ettiğimde arkada da hoparlor var idi. :)) Şu anda hepsi çalışıyor.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Evet aracı sıfır aldım daha öncede dediğim gibi orjinal teyp takılı iken ses çıkmıyor idi , kendi teybimi takarken gayri ihtiyari kablo uçlarını denedim ve arka hoparlörlerden ses gelince onlarıda bağladım.
|
|
|
![]() |
|
Alla Alla ben şimdi gittim arka kapılara baktım ama kolon yerleri boş gibi orda beyaz köpük tarzi şey var bak canim sıkıldı şimdi yaa :(
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
köpüğün içindedir 13 cm zaten ufaktır. ince bir ayar yap Birtan bal-fad ayarlarından arkaya ver sesi dene
|
|
![]() |
|
yok ne yaptıysam ses yok :(:(:(
|
|
![]() |
|
peki arkadaşlar şimdi arka kapı kolonlari taktirmak istiyorum.arka kapılarda bağlanti kablosu varmidir ? eğer yoksa nasıl kablo çekecekler oraya? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Eğer hoparlörün yok ise , büyük ihtimal kablosuda yoktur bu işi bilen birine yaptırır isen o kabloları çekmekte sorun yaşamayacaktır. Ama ben yinede hoparlör vardır diye düşünüyorum. :)
|
|
|
![]() |
|
yok 206 + da arka kapılarda hoparlör yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |