![]() |
|
206 XT Otomatik Yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2010 Saat 00:47 |
|
396,15 TL lik benzin ile 1573km yol yaptık araç : 206 xt 1,4 otomatik 2003 model klima elbette açık bu sıcaklarda normal midir değerler acaba ?not : bu mesafenin yaklaşık 180 - 200 km arası şehir içi kullanım gibi varsayılabilir.
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ortalama 0,251 TL gibi bir rakama tekabül ediyor, gayet normal bir değer, benim gibi 206 Tiptronik kullanan birine sorarsan.
|
||
![]() |
||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
tiptroniklerin yakıtları daha mı fazla oluyor yani ?
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler bilgi için
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Otomatik+klima için güzel bir ortalama.
Kullanım sabit hız mı karışık mı ?
Kullanıma bağlı olarak,çok olmamakla birlikte birkaç puan daha aşağısını görebilirdiniz diye tahmin ediyorum.Ama neticede güzel yaktırmışsınız merak etmeyin.
|
||
A3
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
Otomatik için süper rakamlar. Benim manuel .
vay arkadaş 30 kuruşun altına inmiyıo arabam. 2000-3000 devir arası kullanırım bağırtmam yormam basmam 100-110 u geçmem ama 30 krş altına göremiyorum. Bugun bujileri değiştiricem. Araç 26700 de ve daha orjinal bujiler. 5 senelik buji değişsin artık. Bakalım fark edecekmi. Bakımlarıda zamanlı yapılıyo. Var bi iş ama çıkaramadım. |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Burçak ben senin belirttiğin gibi kullandıığmda 200 krsları goruyorum 307 1,6 110 bg le senınkı cok bencede
|
||
![]() |
||
|
bilhassa sollamalar esnasında.. aslında doğal bir durum , diğer aracım vti
![]() |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
yo yo bence değerler çok güzel.
|
||
A3
|
||
![]() |
||
|
hmm teşekkürler bilgiler için
güncel değerler içerisinde nereye oturduğunu merak ettim bizim 206 nın.
vti dan sonra normal derken yılların verdiği gaz pedalı alışkanlıklarını bu arabada uygulamaya kalkınca arabanın sanki " hoop hop dur be abicim haydaa napıyosun sen !! " der gibi olduğunu hissettim :)
sonra alışıyor insan elbette, ilk uzun yol sürüşümdü 206 ile o da var tabii ki
|
||
![]() |
||
|
"japon mu sandın sen bunu" der :)
|
||
A3
|
||
![]() |
||
|
neyse işte :)
ama ilginçtir arabanın tepkilerine alıştıktan sonra gayet memnun edici bir keyfi var sürüşün
hele uzun yol gerçekten çok iyi
|
||
![]() |
||
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
valla aracın otomatik olmasına ragmen iyi yakmıs bende 206 XS var 1.6 130 tl ye 500 km yapmıstım uzun yolda oda 0,260 liraya denk geliyo..
|
||
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
en güzel çözüm lpg power :D
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ticari araç yakıtı gibi geliyor hep bana
|
||
![]() |
||
touologist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı touologist
|
filtreler, yağ ve buji değişimi ardından full depo ile 333 km = 130 TL (0,39 TL)
istanbul şehir içi, 2004 envy - triptronik... |
||
Tourologist
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |