![]() |
|
206 XT Otomatik Yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2010 Saat 00:47 |
|
396,15 TL lik benzin ile 1573km yol yaptık araç : 206 xt 1,4 otomatik 2003 model klima elbette açık bu sıcaklarda normal midir değerler acaba ?not : bu mesafenin yaklaşık 180 - 200 km arası şehir içi kullanım gibi varsayılabilir.
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ortalama 0,251 TL gibi bir rakama tekabül ediyor, gayet normal bir değer, benim gibi 206 Tiptronik kullanan birine sorarsan.
|
||
![]() |
||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
tiptroniklerin yakıtları daha mı fazla oluyor yani ?
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler bilgi için
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Otomatik+klima için güzel bir ortalama.
Kullanım sabit hız mı karışık mı ?
Kullanıma bağlı olarak,çok olmamakla birlikte birkaç puan daha aşağısını görebilirdiniz diye tahmin ediyorum.Ama neticede güzel yaktırmışsınız merak etmeyin.
|
||
A3
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
Otomatik için süper rakamlar. Benim manuel .
vay arkadaş 30 kuruşun altına inmiyıo arabam. 2000-3000 devir arası kullanırım bağırtmam yormam basmam 100-110 u geçmem ama 30 krş altına göremiyorum. Bugun bujileri değiştiricem. Araç 26700 de ve daha orjinal bujiler. 5 senelik buji değişsin artık. Bakalım fark edecekmi. Bakımlarıda zamanlı yapılıyo. Var bi iş ama çıkaramadım. |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Burçak ben senin belirttiğin gibi kullandıığmda 200 krsları goruyorum 307 1,6 110 bg le senınkı cok bencede
|
||
![]() |
||
|
bilhassa sollamalar esnasında.. aslında doğal bir durum , diğer aracım vti
![]() |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
yo yo bence değerler çok güzel.
|
||
A3
|
||
![]() |
||
|
hmm teşekkürler bilgiler için
güncel değerler içerisinde nereye oturduğunu merak ettim bizim 206 nın.
vti dan sonra normal derken yılların verdiği gaz pedalı alışkanlıklarını bu arabada uygulamaya kalkınca arabanın sanki " hoop hop dur be abicim haydaa napıyosun sen !! " der gibi olduğunu hissettim :)
sonra alışıyor insan elbette, ilk uzun yol sürüşümdü 206 ile o da var tabii ki
|
||
![]() |
||
|
"japon mu sandın sen bunu" der :)
|
||
A3
|
||
![]() |
||
|
neyse işte :)
ama ilginçtir arabanın tepkilerine alıştıktan sonra gayet memnun edici bir keyfi var sürüşün
hele uzun yol gerçekten çok iyi
|
||
![]() |
||
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
valla aracın otomatik olmasına ragmen iyi yakmıs bende 206 XS var 1.6 130 tl ye 500 km yapmıstım uzun yolda oda 0,260 liraya denk geliyo..
|
||
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
en güzel çözüm lpg power :D
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ticari araç yakıtı gibi geliyor hep bana
|
||
![]() |
||
touologist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı touologist
|
filtreler, yağ ve buji değişimi ardından full depo ile 333 km = 130 TL (0,39 TL)
istanbul şehir içi, 2004 envy - triptronik... |
||
Tourologist
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |