![]() |
|
307 RT4 Taktırmak İstiyorum ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2010 Saat 16:53 |
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
türkiyede bunu yaptıramassınız...oldukça maliyetli..3500 lira civarına mal olur..fransadan falan getirttirme imkanınız varsa belki biraz daha ucuza yaptırabilirsiniz.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
tam anlamadım...
renkli lcd ekran kontrol paneli mp3 lü cd çalar artı 5 li cd changer fiyatımı 640 lira?
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu sıstmeı yapan bır arkadasımzı var kendı 307 sıne kendı yaptı konuyu gordgn de detaylı blgıyı verektr
|
|
![]() |
|
individual bu sistemi değilde rt3 olanı yaptı..kendisi fransadan getirdi...fransada rt3 sistemin fiyatının 3000 uero olduğunu sölüyodu.zaten..640 tl olan şey ne anlamadım tam olarak.
|
|
|
|
![]() |
|
PEUGEOT MEPA ya internette bulduğum 5 li CD çalar kodunu okuttum 640 Tl yazdı.. ozmn kodlarda mı bi hata var :S eğer fransada bile 300 euro ise Türkiyede 8-9 bine mal olacak bu bana :S:SS::S
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
biriniz 5li cd çalar, diğerleriniz komple ekranlı sistemden bahsediyor
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rt4 ü bilmemde rt3 ün servis fiyatı 1.5 sene önce 4100 euro idi.
5 li cd çalar rt serisine ait ekipman değil.
307 için rt3 ya da rt4 parçaları
1-ana ünite (teyp,telefon,navigasyon cihazı)
2-7 inch ekran
3-ekran kasketi (çerçevesi)
4- kasket ile ekranı aracın konsoluna sabitleyen ara parça
5-mikrofon
6-vantilatör
7-gps,gsm ve radyo anteni
8- anten kablosu
9-anten çubuğu
10-ön kapılarda 2 adet ''navteq on board'' sticker'ı (teki 17 euro idi)
11- bsi ile ana ünitenin haberleşmesi için gereken fiberoptikli , RCA çıkışlı kablo demeti
bu kablo rt3 de 170 euro civarında iken rt4 de 459 euro idi geçen sene.
sırf kablodan 300 euro ekleniyor.
rt4 de ayrıca rt3 e göre 30 gb hdd var.
yani rt4ü servisten alsanız 5000 euroyu gözden çıkarmanız lazım.
Düzenleyen individual - 11 Ağustos 2010 Saat 18:51 |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
4000-5000 euro fiyatı mı olur demeyin.
aynı cihazı maserati granturismoDa kullanıyor.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen xMEGANx - 11 Ağustos 2010 Saat 18:56 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
rt4 ün tuşları kare şeklinde
rt3 ün ise yuvarlak.
eski kasa 307 ye sadece rt3 uyuyor.
yeni kasa 307 ye hem rt3 hemde rt4 uyuyor
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
bence gitmene gerek yok
hiç birşey demeyecekler.
çünkü serviste rt3 ya da rt4 parçalarının fiyatları yok.
Türkiyeye gelen parçaların fiyatları var.
belki mikrofonun fiyatını verebilirler . neden dersen eskiden 607 lerde mikrofon vardı.
aynı mikrofon olduğu için o parça Türkiyeye giriş yapmış.
hayır ben servislere sormuştum almadan önce ordan biliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
mikrofon ne iş görüyor ? benim ne işime yarar ? :D:D:D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
telefonla konuştuğunda sesin karşı tarafa nasıl gönderilecek?
![]() birde sesli komut vermek istersen;
şunu ara , şu kanalı aç , şuraya götür gibi
sanırım bu komutları mikrofondan alıyor
Düzenleyen individual - 11 Ağustos 2010 Saat 19:22 |
|
![]() |
|
ben torpitoyu okşayıp aşkım nbr dediğmde duymuyomu şimdi bu araba beni :D:D şaka bi yana bu fonksiyonları yapmak için bi işlemci lazım varmı o bizde ???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
uzun zamandır araçlarda işletim sistemi var
sanırım avrupada 2000 li yıllardan sonra üretilen ve amerikada ise 1996 dan sonra üretilen her araçta obd var.
obd de topu topu 5-6 tane haberleşme protokolü var.
önemli olan bu iletişim protokolünü çözmek , yani araba ile haberleşmek.
307 de eski kasada van bus sanırım j1850 diye geçiyor
yeni kasada ise can bus iletişim sistemi mevcut.
rt3 zaten aracın bsi ' ı ile haberleşiyor.
dolayısı ile ekstradan bir cihaz yada işlemci takılmaz.
|
|
![]() |
|
Düzenleyen xMEGANx - 11 Ağustos 2010 Saat 19:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |