![]() |
|
torpido döşeme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uğurböceği ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uğurböceği
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2010 Saat 17:40 |
benim sıkıntım torpido kaplamamın renk atması. arabam krem deri döşeme ve aldığımda gösterge üstüne renk attiran bir kimyasal kullanılmış. tabi bu benim görüşüm :) şuan gösterge üstü beyaz :( ve ben bu durumdan inanılmaz rahatsızım kaplatsam nasıl olur acaba ? çıkmasını bulmam zor olacak gb:((( kaplatan veya kaplatanı duymuş birilerinin yardımına ihtiyacım var
|
|
hayatım HIZ'lı
![]() |
|
![]() |
|
uğurböceği ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uğurböceği
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok ilginçtir ki,kimsenin bu konu hakkında bir bilgisi yok öyle mi??? beyler,yanlış düşünmeye başlıyorum haberiniz olsun :(((
|
|
hayatım HIZ'lı
![]() |
|
![]() |
|
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
artcar a baktınızmı? deri döşeme işçilikleri baya güzel gözüküyor...
|
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz en güzeli airbag tamiri yapan bir yere danışın.. Tekrar çok ama çok ince malzemeden ön göğüsü tekrar komple kaplayabiliyorlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uğurböceği
çok teşekkür ederim arkadaşlar
|
|
hayatım HIZ'lı
![]() |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |