![]() |
|
Tampondaki zımbırtının rengini değiştirmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2010 Saat 17:24 |
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben 206 ma yaptırmıştım komple yan çıtalar ve tamponları. plastik astar atılıp daha sonra boyanıyor. 1 sene geçmişti en ufak bir atma olmamıştı. Astar atılmadan yapılırsa 1 ayda bile atar.
Ankara da yaptırdığım yeri PM atıyorum. |
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Benim Golfte de bu uygulama var, astarsız yapılmıştı soyuluyor öyle olunca.
Astarlı yaptırmanızı öneririm.
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
abi o parça tampondan ayrılabilen bir parçadır içerden doğru ayırıp sök yere koy aynı renk fısfıs boyayla boya tamam dır ! gidip sağa sola 80-100 para vermenin luzumu yok çok basit bişey.
|
||
![]() |
||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
bende aracıma aynı şeyi yaptırmak istedim..fatih peugeot 1350 lira para istedi...üzerindeki parçalar boyanmazmış..boyanabilir olanlardan almam lazımmış...ama Muratın dediği gibiyse bende yaptırıyım..murat banada pm atarsan sevinirim.
|
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
![]() |
||
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
sayın arkadaşım ben linkteki ürünlerden yaptım güzel oldu boya atabilir ama bu ürünler şık duruyor http://www.hepsiburada.com/Liste/peugeot-307-bagaj-acma-paslanmaz-636119/productDetails.aspx?categoryid=253447&productid=otm636119 http://www.hepsiburada.com/Liste/peugeot-307-kapi-kolu-paslanmaz-4-kapi-636122/productDetails.aspx?categoryid=253447&productid=otm636122 |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
sizin linklerini verdiğiniz ilandaki ürünlerden bahsetmiyor Tayfun arkadaşımız.
Tampon bakalitlerinden yani siyah çıtalardan bahsediyor.
Astar üstü boya ile uzun ömürlü olur Tayfun,sprey boya çok çabuk deforme olur plastik üzerinde.
|
||
A3
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Ohaa ulan ne kadar karaktersiz adam var 1350 lira ne ya. Tövbe tövbe. Yusuf, Aktaş oto var şaşmazda. İstanbul yolundan şaşmaza girince sağdan ikinci sokakta olması lazım. http://www.aktasoto.com.tr/ |
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
boyattıktan sonra araba gözüne daha bi farklı gelecek,çok güzel olacak....
:)
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
bugün bu işi halletmek için ostime gittim..aktaş oto çok fazla fiyat istedi.300lira dedi...ostimde bi yer buldum..5 yıl garantili boyuyor..önce ilacı sıkıp sonra boyuyor.sonrada fıına veriyor.150 lira dedi..125 tl ye yapabilir..cuam gününe randevu aldım..başka yaptırmak isteyen varsa beraber gidebiliriz.. |
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
![]() |
||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben boyattım...2 arka 2 ön 2 ayna 4 kapı citası 4 kapı kolu.....astarlı ve boya atmaya karşı garanti verdi..atarsa gel gene boyarım dio:) 250tl istediler ama ellerine saglık cok güzel oldu.zahmetli bir iş.parçalar ufak.boyanırken gördüm.astar işi cok zaman aldı...
|
||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
||
![]() |
||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
|
boyanın tutmayacagı zıkkım yok..adamlar atı eşşeği ineği boyuyor beee.. |
||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
||
![]() |
||
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
|
Konuyu hortlatmak istemem fakat İstanbulda bu işi yapan bir yer bilen var mı ? Teşekkürler.
|
||
Ohhh be kurtuldum....
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
herhangı bır boyacı bunu yapabılır. cok zor bır ıs degıl... macunlanıp boyanacak...
|
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
![]() |
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
araca çok güzel bir hava katacağından adım gibi eminim
100 lira oluru var |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Benim merak ettigim sey su. Benim aracimda bu parcalar zaten arac ile ayni renkte. Madem ki bu siyah parcalar cikabiliyor, o halde bunlarin yenisi satin alinamaz mi? Yani satiliyor mu onu da bilmiyorum ama boya isine girmektense hani varsa orjinali gidip alinip takilabilir.
|
||
![]() |
||
Why_Go ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Selamlar. Tam benimde yaptırmak istediğim birşeydi bu. Tamponlardaki siyah çıtalardan emin değilim ama kapıdaki çıtaları bende arabanın rengine boyattırmak istiyorum. İnternetten araba renginde satılanı varmıdır diye çok araştırdım ancak internette bulduklarımın hepsi aluminyumdan yapılmış. Bu işlemi yapan arkadaşlar, varsa resimleri paylaşabilirler mi acaba?
|
||
![]() |
||
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Bu Aktaş Oto torsiyon indirme işini de yapıyor mu Murat kardeşim. Eğer yapıyorsa fiyatını biliyor musun? Son olarak çıtaları kaça boyattın? PM atarsan sevinirim.
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |