![]() |
|
Hatay'da yetkili/özel servis tavsiye ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2010 Saat 20:34 |
arkadaşlar servis konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var...aracımın bakım zamanı geldi de geçiyor bile...ufak tefek sorunları var.ama yetkili servisin uçuk bir ücret talep etmesinden korkuyorum.diğer taraftan da özel servislere ya da başka ustalara ne kadar güvenebilirim bilmiyorum...hani memur zihniyeti midir nedir bilmiyorum, herhangi bir usta yetkili servisin yapacağı işin aynısını yapsa bile içime sinmeyecekmiş gibi geliyor...bu arada hatay'da ikamet ediyorum bildiğiniz tanıdığınız sağlam bir usta varsa tavsiyelerinizi ya da başka fikirlerinizi bekliyorum...(ha bir de yetkili servise gidersem ortalama ne kadar ücret öderim tahminen?)
Düzenleyen H-a-d-i - 09 Ağustos 2010 Saat 15:39 |
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yetkili servise Allah düşmanımı düşürmesin. Hem tabiri caizse geçirdikçe geçiriyorlar, hemde ustaları iyi değil.
Sanayideki tamirciler bile bir çoğundan iyi. Bence siz aklınızdaki fikri değiştirin. Sanayi istisnalar dışında çoğu zaman daha iyidir. Aracınızın garantisi yoksa, yetkili servise gitmeyin. |
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
gncl...
|
|
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kokrma zaten edecektır :) ıstersen ıstanbuldan kargo yaptırabılırsın umranıye onder oto kargolar . yada tanıdıgn usta ve parcacı varsa onun yanına gıt servıs cok pahalı
|
|
![]() |
|
gncl...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |