![]() |
|
206 RC JANT bulun artık ya çıldıracam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2010 Saat 19:13 |
||
arkadaşlar mrb öncelikle 5 aydır rc jant arıyorum yok yok yok kimi arasam sorsam ya yok diyor yada 2 gün önce sattım diyor bulun abi artık şu jantı ya gezmediğim yer kalmadı
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yeni boyalı ve lastikli olarak 1700 liraya veririm istersen |
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
307 sw yada 307 xsi jantı al rc jantı diye arama öyle 1500 2bin lira verilmez |
|||
![]() |
|||
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
||
adanada var bi arkadsn bende baktım lemanstan cıkma 50 yanak yalnız 1.300 yada 1400 gibi bise istio..1 ay oldu duruyomu bilmiyorum dusunursen sorarım..
|
|||
![]() |
|||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hatta 16 inch jant istersen takasda ne istersin?
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
||
1700 naptın kanka :D ankara göral'da var jant 1500 istiyor. ben biraz daha ucuz yollu bakıyorum çok istiyorsunuz
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
yeni boyalı sıfır lastikli janta normal |
|||
![]() |
|||
||
lastiksiz veremem sadece 206 cc rüzgar gülü jantıyla takas düşünebilirim. Zaten satmaya çok niyetli olduğumdan degil arıyorum bullamıyorum dediği için yazayım dedim. |
|||
![]() |
|||
||
kardeş eyw. sağol :) da 1700 cok. birde sana bişey sorayım. yanlardan taşma yapıyor mu? 17 can veya sürmet vs.
|
|||
![]() |
|||
||
resimlere bak arabanın taşma olup olmadığını görürsün. tam turlarda sürtme yapıyor az da olsa. |
|||
![]() |
|||
||
1000'E bİTER Mİ jANT LASTİK
|
|||
![]() |
|||
||
vermezz ![]() |
|||
![]() |
|||
||
verir ya şu kardeşine. valla intihar edecem o derece oldum artık haberlere filan cıkarım vicdan azabından gidersiniz:D
|
|||
![]() |
|||
||
15 gün önce 760 tl ye 4 adet dunlop sp9000 lastik aldım gerisini sen düşün ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sen beni geçtin ya öyle pazarlıkmı olurmu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Gökhan Kardeş Son Bişey Daha Yap 1400'e Bitirelim.
|
|||
![]() |
|||
||
yok daha olmaz ben tek fiyat söylerim |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |