![]() |
|
sağ tekerdeki uğultu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2010 Saat 13:23 |
merhaba arkadaslar.
benim 307 yolda giderken sağ tekerden uğultu geliyor; frene basarken de sanki bir sürtme oluyor. tekeri söktüm baktim. hiçbirşey göremedim; ama 50 km hızı geçince uğultu başlıyor; neden olabilir; şu anda arabayi kullaniyorum. büyük bir sorun yapar mı ? Düzenleyen H-a-d-i - 06 Ağustos 2010 Saat 17:29 |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ses gelen tekerleğin bilyasının değişmesi gerekiyor,benimde başıma gelmişti şirket aracında ,servis bilyayı değiştirmişti düzelmişti.bi sorun olup olmauyacağı konusunda fikrim yok ama ben bi 2-3 ay o sesle günlük 150 km yapıyodum ,yoğunluktan servise gidememiştm.araç kangoo y du ama sen yine de servise git kısa bi işi var..
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
balatalar ses yapıyordur en son en zmm degıstırmıstın kac km oldu ?
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
balatalari 5000 km oldu; sôkûp baktim bir problem olmuyo; bilyadanda olabilir;simdi buralar hep tatil; garajlar kapali; tatil bitene kadar yavas giderim; tekrar bilgilendirme icin sagolasiniz
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rulmanlardan geliyo o ses
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
Rulmandan yapıodur kardesim sesi frenle cok alakasının olabilecegini sanmıyorum
|
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
göbek bilyesinden geliyordur, değiştirmen gerek..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kesinlikle rulmanlardan bende de aynı sorun rulman deliniyor ve içerisinde ki yağ bitiyor bu nedenle de ses yapıyor belli sürati geçince duymuyorsun 20 KM'ye kadar duyuluyor,çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama başka açıklaması yok.
saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |