![]() |
|
307 far sorunu. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2010 Saat 09:44 |
merhaba arkadaşlar,benim farla ilgili bi sıkıntım var,kendim yapabilirmiyim diye soruyorum,malum servis biraz ters yerde ve unutuyorum akşam aklıma geliyo.
sağ kısa far elimle yavaşça bi vurmadan sonra yanıyo,ve bu hergün akşam oluyo,bazen yanmadığını farketmiyorum,gevşemiş olabilir diye düşündüm ama önceden hiç farla ilgilenmediğim için nasıl sıkılanacağını bilmiyorum,bu benim yapabileceğim bişeyse en kolay yoldan yapmam için yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim eğer yerinden oynamışsa kaputu aç kısa farın arkasındaki plastik siyah kapağı çıkar ampulün arkasında yay var çıkarmadan önce yayın nasıl takıldığına bak sonra yerleştiremiyebilirsin, yayı çıkar ve ampulü yerine oturttur. yayı düzgün takamazsan farlar farklı yönlere ışık verir ve herkesi rahatsız edersin !
eğer olmazsa kablolardandır , hemen bi elektrikçiye git allah korusun yangın çıkabilir!!!
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımın için teşekkürler, servise uğrayım en kısa sürede..
|
|
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Aynı Sorun Bende de Oldu. Sağ Ön Park Yanmıyordu. Bende Aynı Şekilde Arkasındaki Kabloları Çıkartıp Temizleyip Yerine Taktım Ve Olumlu Sonuç Aldım.
|
|
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|
![]() |
|
bende servise 3-4 sefer üst üste yani 2-3 gün aralıklarla gittim; kapı zor açılıyodu dışarıdan,park yanmıyodu,yağını suyunu kontrol ettirdim,arkadan ses geliyodu,bagaj menteşe vidalarını falan sıktılar her gitmem de epey uğraştılar ,en çok kapı kolunda kapıyı komple söküp temizledi kolu falan ama herseferinde borcumuz ne deyince
canının sağlığı dediler sağolsunlar bende biraz utanıyorum ama yine de bi selam verip farı sıkılaştırabilirim :DD
|
|
|
![]() |
|
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
:) Ne bonkör insanlarmış onlar öyle. :) Burada aynı işlemleri yaptırıp bir araba taksiti parası alırlar. :)
|
|
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|
![]() |
|
bizim 12 yıllık servis :)
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim elinle bi kontrol et ama sık falan ama yine yaparsa ampülü değiştir
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
aynı sorun bendede vardı bu sabah hallettım şase kablosunun gıren ucu gevsemıs oynuyor karga burnu ıle sıkıstırdım ıslem tamam
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |