|
hidrolik direksyon pompası arızası. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serFBdar
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2010 Saat 10:09 |
arkadaşlar yine bir sorunum var.( 306 sedan 1998 model xn)
hidrolik direksyonum biraz ağırlaştı usta ve servise götürdüm muhtemelen pompa diyorlar. yalnız pompanın fiyatı serviste 700 tl civarında.ne yapacağımı şaşırdım. bu fiyata ben pompa değiştiremem,bırak bu fiyata yaklaşamam bile ne önerirsiniz. bana yardım ve bilgi verebilecek arkadaşları bekliyorum.
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende yaşamıştım aynı sorunu onların pompası elektrik motorlu olduğundan pahalı renault kangonun direksiyon pompasıyla aynı cıkmacıya gidiyosun renault kango direksiyon pompası diye araştırıyosun max 100 lira alır takarsın
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en kolayı cıkma bulabılırsın. fakat pompadanda olmayabılır. "muhtemelen" dıye soyledıklerıne gore emın degıller. deneme yanılma yoluyla bulmaya calısırsan cok para harcarsın. ayrıca bu sertlesme bır anda mı oldu?
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
pompadan başka bi sorunu olcağını sanmıyom bende cok uğraştım zamanında puglar ve renault ların bazı modellerinde hidrolik direksiyon gücünü krankdan değilde elektrik motoru yardımıyla alıyor bu yüzden de elektrik motoru zamanla arızalara sebep oluyo sertleşmesinde başka oluşabilecek sorun varsa o da elektrik tesisatı onu kendi bile ölçebilir pompaya giden kabloları takip eder soketinden ayırır ölçü aleti yoksa bile bi ampül yardımıyla (araba çalışır vaziyette)bi ucuna ampülün bi ucunu diğer ucuna ampülün bi ucunu değdirerek elektrik tesisatını kontrol eder eğer tesisatta sorun yoksa kesin pompa
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yanlısın var. 306 larda dıreksıyon pompası kesınlıkle elektrıklı degıldır. eskı tıpte klima ve alternator ıle beraber aynı kayıstan hareket alır. hıdrolık kabıda sag camurluk ustundedır.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 ların dıreksıyon kutusuna paralel baglanmıs bır hıdrolık pıston bulunur. pıstonun bas kısmındada hıdrolıge saga yada sola yon veren valfler bulunur. bu kısımdada bır sorun olabılır. hıdrolıgı degısmekte gerekebılır.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |