![]() |
|
307 2005 model Look yorumlarınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bodrum7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2010 Saat 08:35 |
Arkadaşlar merhaba. daha once 1.4 motor 2007 307 hakkinda bana yardimci olan herkese tesekkur ederim. simdi o araci almaktan vazgectim. aklimda 2005 1.6 look modeli var bu arac hakkinda fikirleriniz nedir?
arti ve eksileri nelerdir. Kronik sorunlari var mıdır? Düzenleyen H-a-d-i - 31 Temmuz 2010 Saat 12:21 |
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende aracı aldığımda 2006 model ve sonrasında yani makyajlı kasasında bazı kronik hataların giderildiğini öğrenmiştim. İmkanın varsa bu kasadan al. Hem öncekine göre ön kısmı çok daha dikkat çekici ve güzel bence.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum bende 2005 1.6 hdı 110 hp look var .ok memnunum yakıt çok az çok kuvvetli focus motoru var daha hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür tavsiye ederim sıfır 407 de bile bu motor var
|
|
![]() |
|
bodrum7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Bende benzinli modelini almayi dusunuyorum daha ust modelleri almak icin imkanim yok kronik sorunlar yoktur umarim bu modelde.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arabana bakarsan sorun yasamazsın ..
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
yeni kasalarda kronik sorunların hepsi halledildi. alırken 50-100 e acıma , adam gibi serviste her tarafına baksınlar. direksiyon kutusu , ön takımlar özellikle incelenmeli.
bilgisayara bağlatmakta da fayda var. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Esrkkur ederim cebaplar icin serviste gosterecegim bi aksilik olmazsa umarim hayirli olur. Birde arac 85000 de bakimi gelmis neler yapilmali bakimda ve ne kadar tutar acaba?
|
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
2005 eski kasa look un son üretimlerinden biri var bende. 1.6 benzinlinin tek dezavantajı benzini ciddi tüketiyor yoksa onun dışında araçtan çok memnunum boya dışında bir sıkıntı yaşamadım. Aldı isen hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
acilen triger seti değişmeli bence. ikinci el olduğu için yağ ve filtreleri de değiştirilebilir. 400-450 TL civarıdır diye düşünüyorum. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim Hadi bey 400-450 tl yine masraflıymış, alırken ona göre biraz daha pazarlık yapmak gerek demekki. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |