![]() |
|
Ön Takımdaki Sesler.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2010 Saat 08:46 |
Merhaba Arkadaşlar,
Arabada ilka kalkış hareketinde ön takımından ses duyuyorum. Uzun bir yoldan sonra olmaya başladı. Bunun nedeni ne olabilir ?
Birde özellikle yağmurlu havalarda(çok ilginç) araç ile sağa sola dönüşlerde ses geliyor bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum
Teşekkürler..
|
|
Ohhh be kurtuldum....
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fazla bilgim yok arkadaşım ama direksiyon kutusu yada rot başlarından olabilir bu bnm kendi fikrim...
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
motor takozlarına bi baktır öncelikle, aracı ileri geri yap park halindeyken eğer çarpma yapıosa her ayağını gazdan çekişte motor takozunda gevşeme yada kopma vardır.
Aracında spor yay varsa keskin dönüşlerde (ıslak yada kuru havada farketmez) ses yapması normaldir.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
![]() ![]() ![]() ![]() |
ön takımda özellikle dönüşlerde ses geliyodu kasise girince çok rahatsız ediyodu rot balans a soktum aracı rot rot başı ve z rot u degiştir dediler aynen degiştirdim şimdilik sorun çözüldü
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Peugeot'nun kronik sorunlarından biri alt takım maalesef kibar araba gelmiyor sıkıştırmaya.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçtiğimiz cumartesi bende götürdüm rotçuya önden gelen sesler için bana ön sağ sol aks takozu ve viraj demirinin değiştirilmesi gerektiğini söyledi ama ses arkadanmış gibi geliyor sorduğumda arkadan gelen bir ses yok dedi çıkamadım işin içinden yaptırmadım da kaldı öyle |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
aks lardan gibi geldi bi de rot kollarına da baktır aslında en mantıklısı rot balanscıya götür ücretsiz reçete cıkarır
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
aynen rotbalansçı ücretsiz ne war ne yok ön takımda çıkarıyo hemen.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |