![]() |
|
otomatik vites sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2010 Saat 20:51 |
bugun giderken bi anda ışıklarda durup kaldıgımda arac zorlandıgını farkettim sonrada giderken roketleme calışmadıgını aracın fırlama yapmıyor yokuşu cıkarkende epey güçlükle cıktım eskisinden eser kalmamış arabayı durdurup stop ettigimde tekrar çalıştırmak istedigimdede göstergelerdeki otomatik vites şeklindeki S harfi ve altındaki buzlanma simgesi bi anda sırayla yanıp sönmeye başladı arabadan pip pip diye ses verdi tamda askere giderken iş accak gibime geliyor
![]() |
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı bende oldu
sorun şanzıman valfleri. değiştirilmesi gerekir. her arabada olan bişeydir. bir zamandan sonra işlevini yitirir. 400 tl civarındadır. değiştirdikten sonra yokuşta tek sollayan sen olursun. farkını anlarsın ohh be dersin :)
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
iyi masrafmış ya 400 lirada hiç yoktan yani.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
400 mü |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
roket teli de olabilir
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
inş. teldir ucuzdur o yarın sabah ustaya götürcem görcez bakam nedir ne kadar sıkışmış vitese görecem |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
sadece dip gazda kick down yapmıyosa roket teli (throttle teli) olmasılığı büyük
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
işte fırlatma yapmıyor kalkarkende zorlanıyor dün dolmuşu sollayamadım dedim eskiden fırlardı gazı yerdi yediremedim yokuşa cıkarken 50ile girdi 20ye düştü |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
inşallah teldir diyeli yoksa cok masrafın olur
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
şanzıman yağı azalmış olabilirmi ? biri söyledi kafama takıldı şanzıman yağına bakabiliyormuyuz ne kadar olduguna eksilme falan varmı diye ? |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
%90 şanzuman valfleri...aynı sorun bendede yapıyor gibi bu aralar:)bilgisayara sokturmak lazım...
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
roket teliyle alakası yok kick down olsa spor kar ışıkları yanmaz elektorvalflerden büyük ihtimal
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
kendi ustama gittim waflerde sorun gözükmüyormuş bistonmudur nedir onlarda aşınma olma olasılıgı yüksekmiş şanzımanın sökülüp bakılması lazımmış biston falansa takımı 800 falanmış kafam karışınca bide servise sorayım dedim randevusuz servise gittim bakmadılar ama arabayı test ettiler hava basıncı basmıyor şanzımana dediler bide elektrotlar varmış ciftli onlardanda olabilcegini söylediler onlarsa 600 tlmiş veya başka bişeysede 1 kusuru bulurmuş tam cevabı yarın servise bi götürüp baktırıp cevabı alacam askerlige hazırlık aşamasında araba başıma iş actı
![]() |
|
![]() |
|
cok büyük şok yaşıyom peugeot servisi bi fiyat cıkarttı şanzımana 4000 tl kafam allak bulak oldu
![]() |
|
![]() |
|
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
offf geçmiş olsun , umarım en uygun şekilde çözülür sorunun..
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
orun neymiş peki?4000 lira tutan sıkıntı neymiş öğrenebildinizmi? valflerden değilmiş anladığım kadarıyla...
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
servis bilgi vermiyor sadece şanzımanın istanbulda olcagını söylüyor bugun izmirde şanzımandan anlayan usta buldum yarın arabayı oraya cektirtcem kaç kişiye 4000 tlyi söyledigimde şanzımanın sıfırınımı takcaklar diyorlar
![]() |
|
![]() |
|
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
sonuçtan bilgi verirsen seviniriz...bende triptonik var.merakla bekliyorum
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
hocam servisler direk olarak tamir etmezler.sorunuda tam anladıklarını zannetmiyorum.yetkili servis dediğn neticesinde serviste çalışan bir usta kendi çapında yorum yapıyor.ikinci bir ustaya böyle yüksek masraflarda muhakkak gösterin.yetkili servis şanzıman revizyonu demiştir.kesin.sorunun öncelikle yağ değişimi 100 lira olmadı selnoid valf yada elektro vana 500 lira oda olmadı hidrolik blok 1300 lira değişimiyle olacağını düşünüyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |