![]() |
|
Aracımda çekiş ve yakıt problemine yol açan şey? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
evren307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2010 Saat 18:32 |
|
Selam arkadaşlar forumda araştırdım bulamadım yardımcı olmanız amacıyla bu konuyu açtım.Bugün 2002 model LPG li 307 arabamla,Ankara yı bilenler için Balgat tan Atakule istikametine işe gitmek üzere yola koyulacakken aracı çalıştırdığımda Catalytıc converter fault yazısı çıktı.Neyse dedim önemsemedim Çankaya ya tırmanırken araba inanılmaz bir çekiş düşüklüğü yaşadı,vites boştayken araçta titreme başladı.İşyerine geldim lpg ibresine baktım iki gün önce aldığım 35 liralık gazın ancak 60 km yol yaptığını gördüm.Sizce sorun nedir,problem büyük olabilir mi? Düzenleyen evren307 - 26 Temmuz 2010 Saat 20:24 |
||
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bi lpg ustasına götür gaz kaçağı var mı kontrol ettir..Allah muhafaza..Bu şekilde binmeni tavsiye etmem araca..
|
||
![]() |
||
evren307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
|
En kısa zamanda götüreceğim ustaya ama merak ediyorum ne kadara patlar bana
|
||
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araç kaç km.de? katalizör daha önce boşaltıldı mı?
|
||
![]() |
||
|
araç 91 binde.3 bin km önce aldım arabayı.katalizör hakkında bir bilgim yok Haşim Bey.
Düzenleyen evren307 - 26 Temmuz 2010 Saat 20:57 |
||
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
haşim abi katalizör temizliği kaç km aralıkla yapılmalı.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
dizelse hemen 40.000 de zaten yetkili servis yapıyor sağolsun..
benzinlide 120 yi geçer. bazı modellerde arıza ışığı yakabilir. lambdayı susturmak gerekiyor.
|
||
![]() |
||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|
katalizatörü temizletmek nekadara mal olur Haşim bey aracım 2004 206 xt 1.4 hdı
|
||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |