![]() |
|
Yedek anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2010 Saat 15:00 |
2004 model peugeot 307 XR aracıma yedek anahtar yaptırmak istedim ama
3-4 yer uğraştı hiç biri tanıtamadı, bunlardan en sonuncusu olan
ünallar yetkili peugeot bayi (izmirde) aracımın sonradan takılan bir
parçasının(FAR KOLU diye söylediler) orjinal olmadığı için
tanıtılamadığını söylediler ve bu parçanın değişmesi gerektiğini hatta
beynin bile değiştirilmesi gerekebileceğini söylediler. Bütün bunlar
bana yaklaşık 1.500 TL gibi bi rakama varacak, anahtar 160 tl. Ne
diyorsunuz arkadaşlar bu konu hakkında??
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum elinde 1 adet anahtar varm galiba yedeğini yapıcaksın sanırım aracı götürmeden de sadece yedek anahtarla anahtar yapılır bazı pejo modelleri farklılık gösterri ama sorun olmaz araca tanıtmadanda yapılır beyin tahminim citroen c4 beyni üzerindeki bağlantı kurulamama sebebi büyük ihtimal budur citroen c4 olarak girilmesi lazım araç listesinden tekrar yapamazlarsa ben sana her türlü yardım cı olucam beyin tamiri olsun immo olsun anahtar konusunda çok dostum var . millet para koparsın diye neler neler yapıyor daha geçen de 3 kişi 1.6 hdi 307 araca tanıtamadı citroen c4 olarak seçildi listeden ve takır takır tanıtıldı sen şimdi normal bir tamir ciye git ve aracı arıza cihazına bağlat eğer hiçbir şekilde bağlantı kurulmuyorsa sokette sorun vardır bana özelden mesaj atabilirsin
|
|
![]() |
|
telefon nosu veririm sana
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
evet elimde yedek anahtar mevcut teli verirsen sevinirim, valla bu yüzden arabayı satmayı düşünüyorum. Ekleyeyim ben aydında oturuyorum.
|
|
![]() |
|
bu arada aracım lpgli, motor arıza lambası yanıyor ve bilgisayarla bağlantı yapılıp söndürülebiliyor. Yani sokette bir şey yok galiba ama yinede arıza cihazına bağlattırayım.
|
|
![]() |
|
motor lamban hava yakıt sensöründen kaynaklanıyor sorunu yok söndürsen de 1 km sonra tekrar yanar sen önce dekiklerimi yaptır anahtarcına olmazssa bana mesaj at ben sana tel nosu veririm şuan yanımda yok numara yarın anahtarcıya uğrar veririm ne arabalara anahtar yapılıyor kardeş seninkinemi yapılmıycak millet para koparmaya çalışıyor rahat ol sıkma canını
|
|
![]() |
|
sğl
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
servisten uzak durun mümkün olduğu kadar.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
İstabulda olsan :Usta önerebilirdim anahtar için ..
Uğur Bey ADRES: Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 5.Sokak No:125 Maslak/İSTANBUL TEL: (0212) 286 38 31 AVEA: (0532) 745 10 41 TRCELL: (0552) 745 10 41 Düzenleyen master - 28 Temmuz 2010 Saat 04:33 |
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
160tl çok değil mi? Ben geçen yetkili serviste sordum 110tl dediler. Ama kumandası falan yok düz anahtar.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
70 TL |
|
![]() |
|
kumandalı 160TL
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Arkadaşlar bir sorum olacaktı?
Elımde bir adet kumandalı anahtar mevcut, yedek anahtar yaptırmak istiyorum kumandalı olması benım ıcın onemlı degıl duz yaptırıcam,
1 sorum; duz anahtar yaptırırsam kapıları acmakta problem olmaz ama kontakta calısırmı yanı okutmak tanıtmak gerekırmı ?
2 sorum; Bu düz anahtarı anahtarcılar yapabilirmi yani yaptıkları anahtar arabada problem cıkarırmı servisemı gıtmek zorundayım.
Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum...
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
izmirde yardımcı olunur
|
|
![]() |
|
Polatkaplan arkadaşımın sayesinde dün İzmir'de aracıma yedek anahtar yaptırdım, piyasanın değerinden fazla oldu ama hiç önemli değil çünkü araçtan soğumuştum bu yüzden kendi servisinde bile yapamadılar, üstüne bide 1500 TL'ye kadar çıkabileceğini söylediler. Ama 120 TL'ye kumandasız yaptrdım.
ALLAH RAZI OLSUN POLAT kardeş. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA............ |
|
![]() |
|
evren307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Ankara da nerede yaptırabilirim acaba banada lazım.
|
|
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
|
![]() |
|
önemli değil dostum asıl olan sorununun hallolması ALLAH sorun yaşatmasın
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
cevap1: kontakta çalıştırman için aracın 4 rakamlı güvenlik kodunun aracı bilgisayara bağlayarak anahtara girilmesi gerekir. Kumandasızda olsa İmmobilizer kodu tanıtılmadan kontağı çalıştıramazsın. cevap2: İmmobilizer kodlu anahtar yapan anahtarcılar var. Onlara gidersen yaparlar servise servet ödemeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |