![]() |
|
duygusal araç 307... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2010 Saat 20:29 |
öncelikle herkese selamlar
foruma yeni katılmış bulunmaktayım istanbulda oturup medya sektöründe çalışmaktayım ismim eren... bu araç hakkında bilen kişilere bir kaç sorum olucak... 1.klima ve havalandırma kapalıyken içeriye sıcak hava üflemektedir motor sıcağından mıdır nasıl çözülür? 2.otomatik şanzımanda 2. vitesten 1. vitese geçerken yavaşlama esnasında nadiren de olsa özellikle iyice ısındıktan sonra "TAK" diye kuvvetli bir vuruntu yapmaktadır sanki arkadan biri çarpmış gibi , ve geri vites konumuna her aldığımda bu sesin küçük çaplısı duyulmaktadır. 3.yol bilgisayarı çok sıcak havalarda tamamen silikleşmekte akşam olup hava biraz serinlediğinde kendisine gelmektedir bu neden olabilir acaba ? 4.yine çok sıcak havalarda klima bazen çalışmamaktadır aracı kenara çekip kontağı kapatıp açtığımda tekrar düzene girmektedir bunuda nadirende olsa yapmaktadır. 5. bozuk yolda örneğin parketaşlı yollarda ön takımdan "lak lak" benzeri gayet sinir bozucu bir ses gelmektedir ustaya gösterdim ön takımın sağlam dedi düz yolda sağa sola çekme yapıyormu diye bir soru yöneltti bana bende hayır böyle bir problem yok dedim usta ise o zaman problem yok dedi sesli arabadır bunlar yakıştırmasını yaptı . Bunun nedeni ne olabilir? çok fazla araba kullandım fakat böylesine sorunlara teşne bir araç kullanmadım ... herkese saygılar... |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada aracım 2005 otomatik 307
|
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
bildiğim kadarıyla cevaplıyayım.
1.klima ve havalandırma kapalıyken içeriye sıcak hava üflemektedir motor sıcağından mıdır nasıl çözülür? bu normal bişe her arabada yaşanıyor ızgaraları off konumuna getirerek çözüm getirebilirsin. 2.otomatik şanzımanda 2. vitesten 1. vitese geçerken yavaşlama esnasında nadiren de olsa özellikle iyice ısındıktan sonra "TAK" diye kuvvetli bir vuruntu yapmaktadır sanki arkadan biri çarpmış gibi , ve geri vites konumuna her aldığımda bu sesin küçük çaplısı duyulmaktadır. otomatik şanzuman özellikler 307'lerde kronik hastalıklara sahip.şanzımanını iyi bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. 3.yol bilgisayarı çok sıcak havalarda tamamen silikleşmekte akşam olup hava biraz serinlediğinde kendisine gelmektedir bu neden olabilir acaba ? tüm elektronik aletlerde aynı şeyler yaşanıyor.ledlerin ömrü azalmış olabilir. 4.yine çok sıcak havalarda klima bazen çalışmamaktadır aracı kenara çekip kontağı kapatıp açtığımda tekrar düzene girmektedir bunuda nadirende olsa yapmaktadır.birçok nedeni olabilir.ustanın bakması gerekir. 5. bozuk yolda örneğin parketaşlı yollarda ön takımdan "lak lak" benzeri gayet sinir bozucu bir ses gelmektedir ustaya gösterdim ön takımın sağlam dedi düz yolda sağa sola çekme yapıyormu diye bir soru yöneltti bana bende hayır böyle bir problem yok dedim usta ise o zaman problem yok dedi sesli arabadır bunlar yakıştırmasını yaptı . Bunun nedeni ne olabilir? peugeotların ön takım ve süspansiyonların sesli olması meşhur evet ama mutlaka bir sorun olduğu kesin ? Kısacası aracını yetkili olmamak şartıyla bir servise göstermende fayda var. Madem İstanbul'dasın aynı zamanda sponsorumuz olan İkitelli Atatürk San.Sit.'nde bulunan Peugeot Efe'ye tavsiye ederim.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Hüseyin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Kardeş öyle bir anlatmışsın yemin ediyorum başlığın sebebini şimdi anladım..Sahsen bu kadar sorun yasadıgım bır aracı ertesi gün satardım ben..
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlar neki benim yaptırdıgım işlemleri ve fiyatlarını yazsam destan olur
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
resmen arabayi yeniden toplattım ama eksikleri yinede bitmedi ön takımın sesini kesemedim
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
satma konusuna gelince evet elime biraz para geçsin emin olun hemen satıcam peugeot ya bineceğime 1980 model bmw ye mercedes e binerim 190e var bir arkadaşımda 1989 model resmen benim bindiğim arabadan daha sorunsuz araba orjinal 375 bin km de arabayı aldığımda 50 bin km de idi şu anda 80 bin km de sanırım trigerin falan da değişmesi lazım 9 ay gibi bi sürede 30 bin km yapıldı arabayla ve benzin tüketimi azımsanıcak gibi değil bundan önceki arabam 2003 odel honda crv jip idi 2000 motor 150 beygir devamlı 4 çeker olan araçla aşşağı yukarı aynı yakıo 50-75 krş fark var ve arabada 60 litre depo var yahu insaf 5 kasa bmw lerde 60 litre depo var ... |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Öncelikle geçmiş olsun Pejoya bineceğime bmw mercedese binerim demişsiniz ama ben size katılmıyorum siz Bmw Mercedesde alsanız olacağı aynı bana kalırsa, bence siz arabanızla ilgilenmiyorsunuz ve belkide ufak sorunu oldugu halde o sorunu bulamadınız ve doğal olarakda aracınızdan sogudunuz.. Bendede 98model 106 var 2 senedir kullanıyorum ufak tefek yaptıgım tek masraf biten eskiyen şeyler öle göze büyütülecek masraflar cıkarmadı ama tabi ben arabama öle bakıyorumkı ufak bi örnek verıyım haftada 7 gün var ama ben yeri geliyo haftada 10 defa motoru siler temizlerim (asla yıkatmam) bujılerı bogaz kelebeğini rolanti valfi kısacası akla gelen ufak kontrollerle aracım daha bakımlı oluyor ama bence sız bu dedıklerımın hıc bırısını yapmıyosunuzdur arabam 173000'de ve ben hala sogumadım arabamdan :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
pejoye binmek bir ayrıcalık bunu anladım konforlu bir arac yolda butun isteklerime cevap veriyor ama şu bir gercek cok masraflı takırtısı tukurtusu bitmiyor pejoya binebilmek icin kabarık bir cüzdan gerekiyor
ben arabamı seviyorum her 1tl si alın terim |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sanirim 2.el aldginzi arac daha onceki sahibi ne yapmis ? nasil kullanmis ? bakimini yapmismi ? bunlari goz onunde bulundurarak //
nedense ben hic sikinti yasamiyroum 307 de |
|
![]() |
|
tabiki aracım bakımlı fakat sizin kadar araca bakmıyorum çünkü ben arabayı binmek için alıyorum yani onun bana yük olması için değil ... |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
bence peugeot orta sınıf bi araç tabiki hyundai fiat tofaş bunlardan üst segment bi araç ama o kadar örneğin honda aynı sınıf araba olarak geçer peugeotla fiyatları birbirine yakındır ama ciddi farklar var .. |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
evet 2. el aldım aracı servis bakımlı araç kaportasında nokta boya yok falan temiz bir araç .. |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
servıs kayıtları varmı gordunuz mu ?
|
|
![]() |
|
servis kayıtları da var orjinal servisin sahibide tanıdık bostancide çok iyi ustalarımda hepsine gösterdim aldığımda yoktu bunlar zaten büyük sorunda yok ortada ama devamlı bi şey çıkabilme ihtimali var arabada muhtemelen ay sonu falan e46 320 ile takasa giricem en azından verdiğim bu benzin parasına 6 silindir arabaya binerim üzerine biraz daha ekleyerek :) |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
307 dandik bir pug modeli çok sorunlu.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
sanırım biraz bakımsızına denk gelmişsiniz.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bencede abicim.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
2 den 1 e geçerken çok nadiren bende de oluyor şanıman yğını değiştirecem bakalım ama genel olrak sorunsuz benim şansumanım ve çok memnunum triptonicde kullanmaya da bayılıyorum çok seri bir araç bence mercedes bi kere dikkat çeker parçası çok pahalı bence peugeot ;fiat renault hundaiyi vb araçlar içinde en iyisi ve en donanımlısı |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
donanım olarak çok fazla ... örneğin far sensörü park sensörü kararan dikiz aynası 5 li cd chancer vs vs ama elinde kalıcak türden ![]() |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |