![]() |
|
2007-1.4 Benzinli 307 hk.yorumlarınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bodrum7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2010 Saat 15:41 |
Arkadaşlar 2007 model makyajlı kasa 1.4 307 almayı düşünüyorum. Benzin sarfiyatı çok olurmu? Artıları ve eksileri nelerdir? İlerde tüp taktırsam çekişten çok düşermi? Bildikleriniz yazarsanız çok seviniirm.
Düzenleyen H-a-d-i - 23 Temmuz 2010 Saat 20:51 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 kasası genıstır o yuzden ısrarla 1.6 tavsıye edıyorum .. km de 30 kr yakarsınız sehır dısnda bıraz daha duser bu rakam 20 tl ye 65 km gıbı bır verı cıkabılır ortaya.
lpg ılk serı kalkısta ve top speed de etkılıye bılır aracı . konforlu bır arctır ama 1.6 olursa daha ıyı olur |
|
![]() |
|
bodrum7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
1.4 uygun bulduğum için şu anda onu düşünüyorum 1.6 almayı istiyorum bende ama 1.4 çekişte aracı kaldırmada rampada çok mu zayıf kalır. Mesela rampada sollama yaparken sorun olurmu?
|
|
![]() |
|
yoo olmaz tabı kı ama araca 4-5 kısı bındı mı cekısı duser yakıtı artar 1,6 kadar performans beklememk gerek
|
|
![]() |
|
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
1.6 al bencede bende 1.4 var 4-5 kişi bindi mi araca yokuşta çok farkediyo hele ki 307'nin kasası daha büyük
|
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
![]() |
|
Anladım ama araç 90 hp çokta sorun olmaz gibi geliyor sanki.
|
|
![]() |
|
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
aracın durumu nedir servise götürdün mü aracı motorda sıkıntı var mı? aracın durumuyla ilgili bilgi ver biraz |
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 deyip ekonomi bekleme. 307 gibi geniş bir araçta 1.4 olursa motor daha fazla zorlanacağı için 1.6 ya göre daha fazla yakar kanımca.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Aracı daha göstermedim sizlere ilk olarak danışayım dedim. 1.4 motor 1.6 göre yakması çok mu farkeder tek kafama takılan cekisi çok zayıf olup olmaması eğer anlaşırsak gidip göstereceğim aracı.
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
hemşerim :) 307 güzel iyidir hoştur ama 1.4 araç seni performans olarak tatmin etmez,şimdi önemli değil diyebilirsin belki ama ilerde bu durumdan sıkılabilirsin...
bence fiyatı uygun ve temiz bir araçsa al sonra duruma göre elden çıkarırsın.ben olsam belki böyle yapardım
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
dostum 1.6 hdi tavsiye ederim çok ekonomik
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
307 ye 1.4 ; Passat, Mondeo gibi araçlara da 1.6 yetersiz gelir. Ekonomi yapalım derken bir üst motor kadar yakıt yakar. ayrıca performans da tatmin etmez. sollamaya girilirken 2 kez düşünülmeli.
ben 2-2,5 bin TL daha fazla verilip 1.6 alınması taraftarıyım. ayrıca 1.4 ile 1.6 MT Vergisi de aynıdır. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
1.4 motora sahip 307ler 1.6lara nazaran daha çok yakmakta.yane 0.35kr altına inmen cok zor..haa iner misin bence inersin ama %2 derecelik her eğimde peygamber yapman lasım...çekiş düşük yakıt fazla..yane ekonomi ve performans beklemek yanlış olur. 1.6 ilk tercihin olsun.hatta ve hatta 1.6 hdi bakman daha tercih edilebilir bir kanıdır.
geniş bir araç.içi gayet ferah ve büyük.arka diz mesafesi yerinde.arkada oturanlar rahatlıkla seyahat edebiliyor.sürücü kısmı yola gayet açık bir alandan bakıyor.kör nokta oranı %5 civarında.bagaj hacmi yeterli.yol tutuşu hb araç olduğun son derece iyi durumda.süspansiyon kalitesi orta seviyede.. |
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
Çok ykınca tüp taktırmak isterseiniz ,,1,4 de tüp olmaz hocam,sevmezsin arabanı..307 ler bi de çok seçici tüp konusunda hem marka hem gaz aldıgın yer..1,6 110 ps tavsiyem
|
|
![]() |
|
Herkesin yorumu hemen hemen aynı gibi 1.4 alınmaz gibi duruyor. Ama ben hız meraklısı birisi değilim sadece mesela rampada beni üzmesin. Sollama yaparken korkmayım 90 hp olduğu için daha iyi olur diyorum ama herkes tersini söylüyor gibi. 1.6 lar da biraz keseme pahalı geliyor. Bu makyajlı kasa olduğu için hoşuma gidiyor fiyatı uygun geldi. Ozaman 1.6 2004 model bir şey bakacağız ozaman.
|
|
![]() |
|
İnşallh gönlüne göre bir araba bulursun..Aracı almadan her yerine baktırmanı tavsiye ederim..Kafan ağrımasın sonradan..Kolay gelsin..
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
1,4 aldıgınız zaman arkadasların dedıgı gıbı performans beklemeyınız ha bırde dıyelımkı aldınız, dıyelımkı araba konusunda cok hassassınız motoru zorlamak ıstemesenızde yerı gelıcek ha babam de babam gaza abanıcaksınız ve arac 1,4 oldugundan daha cok efor sarfedıcek ve hem yakıt hem aracın butun aksamıda halıyle sıze zararda bulunacak sonucda agır kasa aracda 1.4 bana kalırsa hıc ıyı deıl , o yuzden arac ne kadar temız olursa olsun sızın elınızde temizliğini kaybedicek..
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama fiyat çok cazip geldi. 2007 model 90000 km de fiyatı 18500 sizce nasıl yinede alınmazmı?
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
şu an 307 xt 1.6 var bende.daha önce sırf fiyatı uygun diye 1.4 opel astra aldım ama 1 ay dayanabildim kesinlikle 1.6 al derim.bende hız meraklısı deilim diyodum ama aracın sollamalarda yavaşlıgı inanılmaz kötüydü kesinlikle 1.6 benim gibi pişman olma 307 ile 1.6 çok uyumlu genede sen bilirsin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |