![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||
ayerkar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2010 Saat 10:22 |
|||||||||||||||||||||||||||||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-2-sahibinden-73-000-de-orjinal-peugeot-206-otomatik-28586691/detay
gözüm gibi baktığım arabamı; dizel ve manuel otomobile geçiş için satmaya karar verdim.
ilanda yazılanların dışında sizlerinde çok iyi bildiği kronik 206 problemleri bana hiç yaşatmadı.
haftada en az bir kere akşam iş çıkışında köprüyü kullanırım onca dur-kalka rağmen hararet 100 ü görmedi. istanbul şartlarında ve otomatik vites olmasına rağmen 1 depo benzinle yaklaşık 500 - 550 km yapıyorum (0,3 lt/km) vs. kıymetini bilecek biniciye gitmesini isterim.
yapılan bakımları ve değişenleri aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
![]() |
hayırlı satışlar
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
![]() |
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() |
hayırlı satışlar
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
![]() |
ayerkar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
teşekkürler.
|
![]() |
![]() |
arabamı sattım..
yeni ufuklara açığım.:)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |