|
mp3 dinlemek? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 Saat 15:41 |
aracımda cd player var fakat cd'ler çok yer kapladığından mp3 dinlemek istiyorum mümkün müdür?
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sanırım teypte okuyucu göz'ün değişmesi gerekiyor. ne kadar sağlıklı, bilemem. ben olsam SD kartlı Pioneer alırım. 180- 200 TL civarı.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
arifziyaar
1. Vites 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hadi bey teyp taktırsak direksiyon kumandası iptal mi oluyor??
|
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bır sekılde dıreksıyon kumandasına etkı etmedne kullanma sansınzı var bır paca takıyorlar kullananlar var fakat dırek teyp takarsanız dıreksıyn kumandası ıptal olur
|
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
xcarlink diye bir parça var, fiyatı uçuk ancak çok kullanışlı gibi, bi kontrol et istersen google'dan. Sitede de bir dönem tartışılmıştı..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bulabilirsen peugeotun aux kitleri var mp3 playerını takıp dinleyebilirsin.. kiti takıp bilgisayrdan açtırılması gerekiyor.
Peugeotun orjinal parçası var ama piyasada bulabilirmisin bilemem
|
|
m.t.arık
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nette araştırın x carling cihazı bence mantıklı ve kullanışlı birkaç müşteriye taktım önce çekimser işe yaramaz gözle bakıyorlardı kullandıkça ürünün kolaylığını anladılar .. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selam peugeot un orginal mp3 calari var turkiyedeki fiyatini bilmiyorum ben fr de yasadigimdan biliyorum vede kullaniyor dum 407 de usb sd card vede ipot baglaya biliyorsun fr fransadaki fiyati 185€ elimde fazladan bulunmakta isterseniz yollaya bilirim saygilar |
|
ispinoze
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zutos, rt3 var mı veya bulabilir misin ? Teşekkürler...
|
|
Bahadir
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yaptığım Bir Olayı Anlatıcam. Tabiki Bilindik Bir Olay Fakat Yinede Söylemekte Yarar Var. Öncelikle Gidip Bir Tekno Marketten Kaliteli Bir Oto Kaset Kiti Aldım. Sonrasında Kendime Ait Mp3 Playere Yüzlerce Şarkı Attım ve Test Ettim. Araç Kiti Kaliteli Olduğu Vakit Ciddi bir Şekilde Cd Sesinden bile Kaliteli Bir Ses vermekte. Bunu Kendim Test Ettim ve Şu anda Bu Şekilde Kullanıyorum. İstediğim Müzikleri Cd vs. İle Uğraşmadan Küçücük Mp3 Player ile Hallediyorum. Ve Çok Memnunum. Dediğim gibi Kaliteli Bir Kaset Kiti İle Gerçekten Cd Sesinden bile Daha Kaliteli Müzik Dinleme Keyfine Ulaşılabiliyor. Denediğim ve Kullandığım için bunu iç rahatlığı ile söylüyorum. Yoksa Asla Sağdan Soldan Duyduğum Cümlelerle Konuşan biri Değilim. Kolay Gelsin.
|
|
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|
ispinoze
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oto kaset kitinin markası nedir? ben geçen gün 5 liraya bitane aldım. Kaset yerinde acayip şekilde uğultu şeklinde gürültü geliyordu. Sonra kırdım :) Teşekkürler... Düzenleyen ispinoze - 27 Ağustos 2010 Saat 00:26 |
|
2005 307 xt otm.
|
|
coyote26
2. Vites 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel bir yöntem traktörlerimizde kullanmıştım ama bir süre sonra kaset kitide yıpranıyor ne kadarda kaliteli olsa o yüzden teyp en iyisi bence... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |