![]() |
|
206 Orjinal Fabrika Çıkışı Jant SIFIR. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 Saat 09:51 |
Mrb Arkadaşlar 2 Gün sonra 2011 model 206'ya sahip oluyorum. aracı alır almaz jant taktıracagımdan dolayı üstündeki kara jantları, lastiklerini ve kapakları satıyorum. Sıfır hiç kullanılmamış olacaktır.
Düzenleyen emin1689 - 15 Temmuz 2010 Saat 21:13 |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınız hayırlı olsun yeni jant olarak rc güzel bir seçim olur aklınızda jant yoksa :)
|
|
![]() |
|
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alacağın araç 206+ değil mi? 206 nın sıfırı çıkmıyor diye biliyorum
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belki sedandır. sanırım sıfır sedan satılıyor.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
evet ya onu belirtmemişim :) 206 + Beyaz. 10binlik xenon düşünüyorum silere. normal farlarada 6binlik xenon birde beyaz jant almayı düşünüyorum. önceki aracımda 206 2006 model onda rc vardı gayet açmıştı ama o aracı yenisinde nasıl durur pek bi fikrim yok
|
|
![]() |
|
yyyucel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2010 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
LASTİK VE JANTLARI NEKADARA SATMAYI PLANLIYORSUNUZ. UYGUN OLURSA ALABİLİRİM
|
|
yyyucel
|
|
![]() |
|
yyucel özel msj attım. bakabilirsin.
|
|
![]() |
|
badytan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
lastikler duruyosa ilgeleniyorum
506 534 90 96
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
oncelıkle hayırlı olsun rc ler fena durmuyor ama 207 rc lerdekı Hockenheim 17” guzel durur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |