|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 678910 11> |
Yazar | |
HAR_teo
1. Vites 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracıma led stop ararken birden www.peugeotturkey.com adresini gördüm ve kaldım :))
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracımı aldıktan sonra,mod adına ne yapabilirim,bilmem gereken neler,hangi konularda yardım alabilirim derken kendimi burada buldum ve çok mutluyum :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bu sticker olayını nasıl halledicez ben birkaç kez talep için baş vurdum ama pek tınlanmadım galiba neyse sağlık olsun biz caddelerde stickersızda takılırız ama bu durumda sitenin reklamını yapmak ve ikna etmek zorlaşıyor... Düzenleyen street art - 12 Ağustos 2011 Saat 17:25 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106 aldım ve nette gezerken siteyi tesadüfen buldum ve şanstırki ertesi gün izmir buluşması wardı ve gittim başlangıcımda böyle oldu iyiki burdayım iyiki aranızdayım bana bir çok konuda yardımcı olan herkeze çok teşekkür ederim...
|
|
reddevil
1. Vites 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Puslu bir istanbul günü evimin camından dışarı izerken bir de baktım yolun kenarında sıra sıra dizilmiş pug lar vardı atladım bende yoldan geçerken selektör yaptım en başta da cecoli kardeş gel işareti yaptı takıldım arkalarına meğer o gün buluşma günleriymiş her ne kadar evlilik nedeniyle sevgili pugumdan ayrılmış ve grup buluşmalarına katılamasamda :( bu samimi dostukları hep hatırlıyor ve buradan takip ediyorum benim hikayemde işte böyle başladı ... |
|
ReD DeViL
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar ben pejo arabamı (29.08.2011) bu bayram arefesinde aldım forrumda daha çok yeniyim ve pejo arabamı aldığıma çok memnunum, arabamı çok seviyorum..
Arabam 2005 307 1.4 90 beygir look modeli benzinli ve sizlerden deneyimlerinize dayanarak arabayla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler ediyorum ve böyle bir siteye üye olduğum içinde çok gururluyum..
Düzenleyen lazeros - 03 Eylül 2011 Saat 10:22 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha onceden de bır kac sıteye uyeydım 2007 senesı 307 xs aldımda peugeotclup sıtesıne uye olmustum onu satıp 2008 senesı dacıa aldıktan sonra dacıaclup.tr ye uye oldum 2011 de hayalımdekı 206 quıkımı aldım sonra arastırma yaptım sıteyı ınternet uzerınden buldum pısman degılım ıyıkı varsını z saygılar
|
|
bolubeyi
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bemde forum sayfanıza yeni üye oldum fakat benim hala arabam yok :) 2 aydır bi 306 tutturmuş gidiyorum sayfanızada 306 ararken rastladım ve begendim inşallah aradıgım tarzda bi 306 bulurum ve bunu sizlerle paylaşırım .
|
|
okan4037
2. Vites 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Googleda ne zaman peugeot ile ilgili arama yapsam P.T karşıma çıkıyor adeta kaynak:)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Son günlerde moda olan Forum sitelerine üyeligi ilk babamın aracında yanı VW de uyguladım yararlarını gordum ortm olsun arkadaşlklar olsn, daha sonra kendı aracımı alarak Reno, aşka bi forum, ve şimdi partnerimle sizlerleyim Aranızda olmaktn mutluyum, Yarn başka bi marka arç alırsam onn form unada üye olurum ama burda veya dıger forumlarda kurdugum arkadaşlklar dostkluklr edebidr,
Herkeze selamlar saygılar, Sİtede emegi geçen herkeze çokk çokk teşekkürler.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
internette rastladım. ve eklemek isterimki buradaki dostluk kardeşlik paha biçilemezz
|
|
goner
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslanıma jant ararken üye olmuştum ki bu kadar samimiyet beklemiyordum ve bu kadar kalabalık teşşekürler hangi üyeye telefon açsam yardımcı oluyorlar vakit ayırıp dinliyorlar karşılıksız ...Düzenleyen goner - 18 Eylül 2011 Saat 01:16 |
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen bende aracım için birşeyler bakınırken arama motorundan buldum arkadaşların tavsiyesi ile şahin peugeot ile tanıştım kısmet olursa bu pazartesi aracımın ağır bakım parçalarını sipariş edeceğim herkese hayırlı,kazasız,cezasız,arızasız sürüşler
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla google ye peugeot 307 nasıldır diye yazdım karşıma burası çıktı sonra bi baktım bi hafta sonra bi 307im olmuş:)
|
|
Ako06
1. Vites 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2003 yılında aldıgımız partner den beri Peugeot Sevgisi vardı .. Fakat internetle fazla içli dışlı değildim.geçen Sene 307 yi alınca bazı soru işaretleri vardı kafamda onları gidermek için internette araştırma yaparken bulmuştum. İyikide bulmuşum. şuan çok memnunum. Sadece bir forum sitesi olarak bakmıyorum buraya.Organizasyonlardan anlaşıldığı gibi Dostluk,aile ortamı var.. Herkese tekrar tekrar teşekkürler. |
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Bende aracımı aldıktan sonra internette araştırma yapıyodum ilk çıkan site burası oldu, 1 hafta kadar gözlemledim siteyi baktımki üyelerin arasındaki yardımlaşma dayanışma kardeşlik dostluk harika hemen üye oldum :)) Çok güzel aile ortamı var hiç yabancılık çekmiyo insan bu siteye üye olduğuma ve sizler gibi değerli insanlarla tanıştığım için çok mutluyum hepinize saygılar sevgiler :)
bu arada stickerımız yok mu yapıştırsak arabalarımıza ? :)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
AS055
2. Vites 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracımı aldığımda aklıma gelen ilk şey görünümü değiştirmek güzelleştirmek oldu. nette arastırmalara basladım. her linkin altından peugeotturkey cıktı. Kısacası gel burası senin yerin dedi. üye oldum. muhabbet güzel yardımlaşma şahane. Daha buluşamadık ama gönüller bir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arabaları üretirken yapılan hatalar saolsun bir arızayı araştırıydm ama aklımda kalmamış.İlk buluşmaya gittiğim günü hiç unutmam ama çok tereddütlere düşmüştüm yabancı hissetmiştim saolsunlar her kez ayrı sıcaktı o gün sanki yıllardır görüşüyomuş gibi hissettim teşekkürler Türkiye :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eski aracımdan sonra hedefimde olan 206 xs in araştırmasını yaparken rastladım p.t. ye... emeği geçen arkadaşlara ve amacının dışına çıkarmayan benim gibi diğer üye olan arkadaşlara da çok teşekkür ederim...
|
|
silentsorrow
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı silentsorrow
|
206 mı almadan önce nette araştırma yaparken p.t. ye denk geldim. Aracımı aldıktan sonrada misafir olarak düzenli bir şekilde takip edip kafama takılanları gidermemde çok faydalı oldu ve en sonunda üye olmaya karar verdim. Yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 678910 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |