|
Anlamlı Sözler |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 56789 20> |
Yazar | |
MustyRC
2. Vites 24 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bayanların eli neden öpülür ?
İngiliz Erkeği: Saygıdan.. Alman Erkeği: Değer verildiği için.. Türk Erkeği: Bir yerden başlamak lazım Abi |
|
MustyRC
2. Vites 24 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir Adam Karısına Arabanın Kapısını Açıyorsa, Ya Arabası Yenidir Ya da Karısı :D
|
|
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Para var, huzur var.. sanane bilader (en sık kullandığım söz) :D
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kızın 15 tane fotograf albümü var isimleri ben, pen, yine ben, aa pen, bak buda pen, Pimapen, Fıratpen, Oha Ya :D
|
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teorik olarak; "her işte bir hayır vardır." deriz.
Oysa pratikte giren girmiştir... :) |
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kelime Deformasyonunda Rekor Seyyar Simitçilerde Olabilir .
Bakınız : Taze Simit = Tiezeyeağhye Ssmieayteğht . :D |
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bana yaşadığın en korku dolu anı anlat derlerse onlara; Şöföre verdiğm 100 liranın üstünü beklerken yaşadığım en zor dakikaları anlatrm...
|
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
100 Yıl Uyuyan Güzel Demek , 100 Yıl Ağda Yaptırmamış Güzel Demektir. Bıyık Demektir , Sakal Demektir. King Kong Demektir.:D
|
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Seda Sayanın Oğlu Audi R8'e biniyo diye isyan edeceğinize, Sakıp sabancının oğlunun bindiği tekerlekli sandalyeye bakıp Şükür Edin...!
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet bak bu cok guzel...
|
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hani minibüste otururken arkanızdaki adam öksürür, bütün o öksürüğü ensenizde hissedersiniz ya. Neyse ya boşver. :D
|
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İnsanlar çok değişti; dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra, beşide yerinde mi diye parmaklarını saymak zorundasın..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mutluluk , küçükken bugs bunny bitti zannederken aslanın kükreyip yeni bölümün başlamasıdır. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2005 yılında Afrika lı ufak bir çocuğun yazdığı şiir.
|
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Türk olmak: aynı korna ile selam verirken, aynı korna ile ana avrat düz gitmektir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sigara paketlerine ne yazılsın sorusuna bir vatandaşımızdan cevap : "Az iç bebeni gör, çok iç ebeni gör" |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Seytan diyor ki , 结果在美国开 ama ben anlamiyorum. :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Türk olmak Asansörü beklerken tuşa ne kadar fazla basarsan o kadar hızlı geliceğine inanmaktır.
|
|
MustyRC
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben senin bildigin kızlardan degılim dedi! hayirdir lan pipinmi var dedim .d Öll
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 56789 20> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |