![]() |
|
306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 56789 10> |
Yazar | |
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cem abi son hali demişinde aslan logosu değişmemiş boyamamışmıydınız yada o başka aracın logosumu .?
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maşallah arkadaşlara birlikteliğiniz tek yumruk olmanız gurur verici. Bu arada arabayı yeniden yaratmışsınız ince ayrıntılarla tebrik ediyorum. Güle güle kazasız cezasız kullanmak nasip etsin. |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Valla bende merak ettim nooldu o logoya :)) |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Logo Boyama Olayı Benim Araca Ait Arkadaşlar...
Cecolimin Arabasında Logo Boyama İşlemi Yok... ![]() |
|
![]() |
|
cecolinin lipine albayın logosuna bir maşallah gelsin benden ..
|
|
![]() |
|
Albayımında soyledıgı gıbı o logo benım aracın degıl. Dıkkat edersenız resımlerın arasında Albayın aracın logosuz halı var ![]() Düzenleyen CeCoLi - 14 Ekim 2011 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
miharbiibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2011 Konum: İST, Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miharbiibrahim
arkadaşlar merhaba,
adım ibrahim, bu tamponun altına aldığınız siyah kuşak 206larada olur mu? benimkinin yarısı parçalanmış durumda ve çok kötü duruyor. değitirmek istiyorum. ama bir türlü sorma araştırma fırsatım olmadı. burada arkadaşlar baya yardımcı, bildiğiniz bir yer varmı? aşa yukarı fiyatı ne kadardır? teşekkürler şimdiden
|
|
ibrahim pirinççi (29)
istanbul/maltepe 2004 206 1.4XT otomatik 0rh(-) |
|
![]() |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
konuya bakmak zorunda değilsin sayın abicim. zorla değil
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
kardeşim maaşallah ufak ufak sade orjinal, güle güle kullan. birde araç içi led lerin taban aydınlatman süper hoşuma gitti yapıcam onların özellikleri hakkında bilgi paylaşımını bekliyorum.
|
|
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
ana albayım logo nerde :)
logomu lazım alsana logoooooooooo :) |
|
![]() |
|
Yakında Takıyorum Kardeşim... Merak Etme Sen...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
arka lip ne durumda albayım ?
logosuz araçlar muayeneden geçmiyo zaten bildigim kadarıyla |
|
![]() |
|
Taa hamburglardan bu forumun samimi ortamınızı anlamanızı beklemiyoruz tabiki sizden.Büyüğümsünüz yaşınıza saygım sonsuz ama abilerim bir hata yapmış yazmamanız gereken bir şeye cevap vermiş kusura bakmayın tekrarı olursa eminimki görmezden gelicez hep beraber istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yok abi öyle bir şey tüvtürk maddelerinde aracın kaportası ezikmiş çizikmiş sürüşe engeli yoksa önemli değil yazıyodu.Ama kırmızıya boyama olayına kıllık yapılabilir ruhsatta kırmızı yazmıyo diye
|
|
![]() |
|
vallaha bende kırmızıya bozaydım :)
gelçi benm farlar geçermi orasıda biraz şaibeli arkadaşımın hondasaını geçirmediler ordan biliyorum bu olayı logoyu tak öyle gel dediler çocuga |
|
![]() |
|
Böyle Üyelerin Aramızda Yeri Olamaz...
''Long Beach'' Efendi Yazdıklarımı İyice Oku... Demekki Akıl Yaşta Değilmiş Baştaymış... Adam Kendini Ermiş Sanıp Yaşına Başına Bakmadan Herkese Muhalefet Yapıyor... Kendini Ne Sanıyorsun... Sen Sonrada Çıkıp Ben Kimin Tavuğuna Kış Demişim... Diye Naralar Atıyor... Suç Bizde Değilmiş... Bizi Mod Yapanlarda Kabahat Varmış Beyefendinin Söylediği Kelimelere Bak... |
|
![]() |
|
Sagolasın abıcım tesekkur ederım. Insallah senınde aracı gelıstırırız beraberce aksesuarlar yaparız. Taban aydınlatması ıle alakalı konu acacagım bırkac gun ıcınde. Prof makıne ıle resım cekmem lazım...
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 56789 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |