Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 cruise control
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 cruise control

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 45678 21>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
naksi Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

01 - Ocak - 1978

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı naksi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 14:15
ok kolu alıyorum en kısa zamanda gaz teli yok digital gaz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 14:19
hayırlı olsun
Yukarı Dön
riva70 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı riva70 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 14:19
Ya merak ettim bu hız sabitleme kolu ile radyo kolu aynı parçalar mı yani hız sabitleme yerine radyo kolu taksak olur mu? hız sabitleme çalışır mı?
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system
Yukarı Dön
riva70 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı riva70 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 14:21
Orjinalini yazan: naksi naksi Yazdı:

ok kolu alıyorum en kısa zamanda gaz teli yok digital gaz

Düzenleyen riva70 - 21 Ağustos 2011 Saat 14:24
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system
Yukarı Dön
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 15:01
ankarada olsam bu fırsat kaçmazdı...
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 16:05
Orjinalini yazan: riva70 riva70 Yazdı:

Ya merak ettim bu hız sabitleme kolu ile radyo kolu aynı parçalar mı yani hız sabitleme yerine radyo kolu taksak olur mu? hız sabitleme çalışır mı?

olmaz ikisi şekil olarak aynı ama işlem olarak farklı kollar. mesela radyo kolunun ortasındaki tuş sürekli döner ama hız sabitleyicideki sadece aç kapa olarak çalışır sürekli dönme. birde radyo kolunda üstte ve alta şarkıyı ileri sarma geri sarma tuşları vardır ama hız sabitleyicide o tuşlar yoktur.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
badcombatant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı badcombatant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 20:44
Bugün gaz pedalının oralara eğildim büküldüm atladım zıpladım ama gaz teli göremedim kablolar var elimle yokladım tel falan yok ama kaputu açtığımda motorun sağ alt tarafında debriyaj telinin orada bi tel daha var oda büyük bi ihtimal gaz teli diye düşünüyorum sizce yanlışım varmı yokmu?
2004 1.4 hdi 307 xr
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 21:09
Orjinalini yazan: badcombatant badcombatant Yazdı:

Bugün gaz pedalının oralara eğildim büküldüm atladım zıpladım ama gaz teli göremedim kablolar var elimle yokladım tel falan yok ama kaputu açtığımda motorun sağ alt tarafında debriyaj telinin orada bi tel daha var oda büyük bi ihtimal gaz teli diye düşünüyorum sizce yanlışım varmı yokmu?

ressimdeki 307 nin sol farının arkasındaki sigorta kutusuun hemen önündeki makara gibi bişey sende de varmı? o gaz telidir. eğer o sende varsa şansına küs ama o yoksa şansın var.

Düzenleyen metin - 21 Ağustos 2011 Saat 21:27
Yukarı Dön
fireblade Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fireblade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 23:09
bu arada c.control ün aktif olduğunda kadranda lambaları varmıdır ??
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 00:50
bu konu ile ilgili calismami birkac gune yayinayacagim. isin %50si bitti . insallah yarin serviste cc yi aktif edecegiz. sonucu sizlerlede paylasacagim anadolu yakasinda bu isi yapacak kisileride ayarliyacagim . panik yapmiyalim :))
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı badcombatant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 00:57
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

ressimdeki 307 nin sol farının arkasındaki sigorta kutusuun hemen önündeki makara gibi bişey sende de varmı? o gaz telidir. eğer o sende varsa şansına küs ama o yoksa şansın var.

Demekki şansım var gibi öyle bişey yok benim araç dizel motor şekli farklı olduğundan belki başka yerdedir emin olmam için tekrar bakmam lazım  :D
O bölümde yanlış hatırlamıosam hava filtresinin dinlenme kazanımı kutusumu öyle bişey var
ilgilendiği için saol
2004 1.4 hdi 307 xr
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı badcombatant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 00:58
Orjinalini yazan: mustafakirli mustafakirli Yazdı:

bu konu ile ilgili calismami birkac gune yayinayacagim. isin %50si bitti . insallah yarin serviste cc yi aktif edecegiz. sonucu sizlerlede paylasacagim anadolu yakasinda bu isi yapacak kisileride ayarliyacagim . panik yapmiyalim :))

Yakın takipçinim ozaman AlkışSırıtma
2004 1.4 hdi 307 xr
Yukarı Dön
cuneytatay Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
07 - Şubat - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cuneytatay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 01:39
herkese merhaba ben cc kolunu internetten şahinden aldım, sonra kapağı çıkarıp kendim yerine oturttum, ardından sakarya / erenlerdeki elektrikçime gittim pp2000 i var bir iki deneme ile çalıştırdı, ilgilenenlere duyurulur.
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327
Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 07:42
Hayirli olsun Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 09:34
hayırlı olsun 
Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 09:35
Orjinalini yazan: cuneytatay cuneytatay Yazdı:

herkese merhaba ben cc kolunu internetten şahinden aldım, sonra kapağı çıkarıp kendim yerine oturttum, ardından sakarya / erenlerdeki elektrikçime gittim pp2000 i var bir iki deneme ile çalıştırdı, ilgilenenlere duyurulur.

peki herhangi bir kablo ile alakalı işleme gerek yok değilmi direk kol takılıp aktif edilince çalışıyor.
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 10:02
Orjinalini yazan: fireblade fireblade Yazdı:

arkadaşım sana sağlıklı cevap verebilmem için aracını bilmem lazım. imza bölümünde aracının modelini model yılını donanımını motor hacmini yakıt türünü vs yazarmısın her defasında sormayalım.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 10:05

Demekki şansım var gibi öyle bişey yok benim araç dizel motor şekli farklı olduğundan belki başka yerdedir emin olmam için tekrar bakmam lazım  :D
O bölümde yanlış hatırlamıosam hava filtresinin dinlenme kazanımı kutusumu öyle bişey var
ilgilendiği için saol

dizellerin olayı biraz daha farklı olduğu için herkez yapamıyor. mustafakirli arkadaşımız  dizel üzerine araştırma yapıyor o usta bulup yaptırırsa aynı ustaya gidersin,

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 10:08
Orjinalini yazan: cuneytatay cuneytatay Yazdı:

1.4 dizele bir iki deneme ile yapılması çok iyi. ozaman konyaya kadar gitmeye gerek kalmadı.

1.4 dizel araçları olanlara duyurulur.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 11:34

Orjinalini yazan: fireblade fireblade Yazdı:

arkadaşım sana sağlıklı cevap verebilmem için aracını bilmem lazım. imza bölümünde aracının modelini model yılını donanımını motor hacmini yakıt türünü vs yazarmısın her defasında sormayalım.
Benim Cc yazısı ve hız göstergesi çıkıyor. Herşey yolunda....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 45678 21>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26372 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 213 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37011 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296757 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 87 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94124 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 874 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6248 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 319 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49373 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 605 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 92 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1887 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1058 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English