|
Benzine Son Gelsin LPG |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Yazar | ||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
öncelikle aramıza hoşgeldin. 307 için 1.4 motor alma 1.6 daha iyi olacaktır.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
and
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Parasal değilde litresel hesap daha doğru olur gibi. Benim 308 Ankara'da ortalama 10 lt. yakıyor. Ben en son 2,27'den aldım Total'den. Ankara içinde bile çok değişkenlik gösterirken kuruş hesabı biraz yanıltır gibime geliyor.
Bayramda Eskişehir'e gittim 2,50'den aşağı gaz yoktu yollarda desen 2,80-2,90 civarı idi.
|
||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
||
cengo
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2017 Konum: istaNBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1.4 um var 75 liraya 330 km sehir ici 450 km uzun yolda sarfiyat var.performans beklemiyosan 1.4 yakit acisindan daha uygun olacaktir
|
||
Auditore93
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Auditore93
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
cevaplar için çok teşekkür ederim öncelikle bu gün %90 kesinleştirdik gibi babam ile birlikte peugeot 307 - citroen c3 - corsa 2007 gibi modeller arasındaydık.
RCZforever arkadaşın dediği rakamlar inanılmaz 156 beygir 1.6 araç için 11/100 lt-km lpg çok iyi geldi. konu sahibi arkadaş lpg yi taktırdıktan sonra 1.4 307 manuel araç ile 22 kuruş gibi bir rakam hesaplamış o da çok uygun. aynısını 307 1.6 XT ile kaç ölçeriz acaba 110 beygir 1.6 tüplü manuel kullanan arkadaşlar varmı nedir yakıt durumları lpg de lt veya kuruş olarak ? 1.6 kullanan arkadaşım 22-23 krs civarı dedi aynı gibi yani çok oynamayacaksa 30 lara kadar ondan alalım 1.6 olsun. aşırı performanslı olmasına gerek yok bana rahat rahat götürsün bayılmasın yeterli |
||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
hocam 1.4 1.6 motor arasında fazla bişe oynamıyor 22 krş değilde 28 kuruş yakar en fazla birde arabanın bayılma konusuna gelince isterse 2.0 motor olsun iyi bir lpg kiti taktırmadık sürece yine bayılır !
benimle aynı sınıf araç ama lpg kitlerimiz farklı o yokuşta bayılıp kalıyor ben banamısın demiyorum inanması zor gelicek ama 4 kişi bagaj ful klima açık gümüldür yokuşunu biliyorsan 4 le çıkıyordum devir 3/4 bin arası çok rahat şekilde lpg enjektörlerim benzinle aynı hızda şimdi sen 1.6 ister 2.0 motorlu araç alsanda lpg sistemin ezik oldumu o araba gazda bayılır durmadan benzine çekersin alacağın arabanın lpg kiti çok önemli yada benim gibi benzinli alacan lpg ye sen döneceksin sisteme sen hakim olacksın ! doğrumu ?
|
||
Auditore93
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Auditore93
|
|
doğrudur valla çok mantıklı geldi banada açıkcası hocam. sizdeki lpg sisteminin markası nedir acaba. Prins marka diye birçok yerde duydum en kalitelisi ve en iyi uyum sağlayanı diye doğrumudur acaba ? hangi marka lpg sistemleri 307 lerle en iyi uyumu sağlar baş ağrıtmaz ? artık ya sizin söyleyeceğiniz önerilen markalı lpg si olan bir 307 bakacağız yada benzinliyi alıp biz taktıracağız :)
|
||
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
hocam ben atiker grand kitini kullanıyorum çok memnunum yakıt olsun performans olsun tek kelimeyle süper benzinde gidiyormuşum gibi emin olun uyumsuzluk yok kolay kolay arıza ışığı yakmayan kit diyebilirim. yani 307 ile uyumu %100 siz yeterki iyi bir yerde montaj yaptırın. |
||
Auditore93
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Auditore93
|
|
çok teşekkür ediyorum cevaplar için bir aksilik çıkmaz is 1.6 307 xt alacağım gibi gözüküyor. lpg sini de araştıracağız almadan önce anlaşılan iyice nerde yapılmış kim takmış diye. çok teşekkürler tekrar
|
||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kullanmadan anlamak çok zor kimse yoğurdum ekşi demez. Bakımlı bir araç bulun bulamazsanız da almayın yoksa cidden çok canınız sıkılıyor. O parça olmadı bu parça.bu parça olmadı şu parça. Hem maliyet hem zaman kaybı. |
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
al benden de o kadar bakımlı ve tamamen her parçası orjinal kurcalanmamış bir 307 almanız lazım yoksa arabayı ateşe verir karşısında bir bardak soğuk su içersiniz. alırsanız benzinli alın üstüne basarak söylüyorum şayet lpg li alırsanız birde sorunları varsa tamirci lpg ciye lpg ci tamirciye git gel yapar durursun benzinli alıp sorun olmadığına emin olun sonrasında lpg taktırın.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |