![]() |
|
VTEC VTİ & 106 GTI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ege ben istanbul dan filtre egsozlu bi vtecli arkadaşım var denemek istersenniz ayarlarım.
yada 106 lı bi arkadaş kadran videosu koyarsa bununla kıyaslayalım
|
|
![]() |
|
hoş geldin ege iyi forumlar aktif kal...
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Drag için 106 benim değişmez favorim... Hele birde 106 da kısa varsa drag tadından yenmez...
Rolling de arabanın devir çevirmesine bakarım ki Honda devir çeviren bi araba + vtec faktörü, Honda rollingde gti falan tanımaz... Tabi devirini v-tec açmaya yakın devirlerde gezdirmesi lazım Hondacının... Top Speed diyorsanız, uzun şanzumanlı bi gti rahat rahat vti yer, ama iş stockluğa geliyorsa orda da bi sorun var... Gti arabasını işte bu yüzden seviyorum, şanzuman dişlileri ve ayna mahruti ile oynandığı zaman araç bambaşka kimliklere bürünebiliyor. Vti arabasına diyecek sözüm yok, 10 numara bir araç ama stock olmamalı. Vti canlılığını iyi bi headers, güzel bi beyin, sağlam bir filtre ve son susturucu ile kat kat katlayabiliyor. Arabada beygir var, üst devirlerde v-tec faktörü var ve yapılan modlar full üst devirlere güç veriyorsa v-tec tadından yenmez... 106-Type R karşılaştırması yapmıyorum bile, Type R sahibi olsam bi 106'yı dikkate bile almam... Sınıf farklı, katagori farklı ve Type R sıradan bir 2000cc araç değil... |
|
![]() |
|
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Vtec 5500 de açar.. vtecci arkadaş k.bakma GTI 4300 d/d de kaçar...
![]() roLL=VTI
Drag=106 GTI+deniLen gibi pLotaj makas_tabiki GTI ![]() YeniLen VTEC GTI'n RedLıne ına doymazmış... ![]() |
|
![]() |
|
her sey plotaja bağlı sencer gelsin alayına gider derım ben ver sencere anadoluyu yıne gıder yıne gıder kardeşim adam bu işi biliyor canlı şahit oldum
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
++++++
|
|
![]() |
|
bak örnek misal ver vtek sinan kardeşime sencere ver anadoluyu her turlu sencer yanı
![]() |
|
![]() |
|
star tv de izledik vti ile gti grag yaptı gti aldı götürdü
|
|
![]() |
|
Değerli Dostlar 2 gündür Altımda Vtec Vti Var. Kesinlikle Sölüyorum;
Honda Civic Vtec VTİ 160 bhp & Peugeot 106 GTI 120 bhp
Drag : GTI
Rolling : GTI
Son Hız: VTİ
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
son hızda vetc geçecektir ama son hız a kdr basmanın anlamı yok onların top speed 240 civarları 106 lar 200 den sonra Geçilecekdir 200 kdr önde olan gti zaten geçmiştir ;) bu sevda bitmez vti-gti heheh :) amaGti geçiyor standart şekkilerde vtec yüklenme açısından motor vs daha dayanıklı ama 106 Gti her zaman ayrıdır ;)
Düzenleyen y@sin - 26 Kasım 2008 Saat 09:03 |
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
y@sin, orjinal şanzumanla biz 235 km/h gördük Konya Yolunda... Bunu yanımızda giden BMW'nin kadranından okuduk, GTI 200 de biter diyorsan sen gti kullanmamışsın kardeşim... Orjinal GTI çok rahat göstergesini devirir ve aşağılara doğru iner...
|
|
![]() |
|
Alayınaa gider 106 gti |
|
![]() |
|
tolgasena ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi ben anlamıorm bu işi...
vtec le 106 gtı aynı kategori aracı değil ki... yanlış mı biliyorum?? 306 GTI la kalksa ne olur aslnda... |
|
![]() |
|
Capitolün Önünden Bulgurlu Karakoluna Yaklaşık 1,5 Km Kadar Honda Vtec VTİ duman edilmiştir 106 GTI ile...
|
|
![]() |
|
sem317 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Site Çilingiri Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
ya bırakın VTİ yı adamlar 350z yi katlıyolar 106 rallyle beeee....
Düzenleyen sem317 - 26 Kasım 2008 Saat 01:57 |
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Sen lafı nerenle anlıyorsun top speed 235 demek senin aracın maşaalalh benim top speed 220 200 de vtec geçecekdir dedim iyi bir vtec o da madem aracın çok iyi ben sana vtec 106 çeşit çeşit getiririm iddaalısın ya deneyelim ben 106 da yeniyim zaten kesin geçersin..
|
|
![]() |
|
Düzgün anla 200 de vtec geçecekdir dedim top speed BMW nin kadranından okudunuz demek yanınızda giden :) dikkatli oku gti 200 biter demiyorum 200 de vtec geçecekdir diyorum Ben gti kullanmadım da senin şu gti ya göre çeşit çeşit vtec - 106 var deneyelim bi ara ;) Düzenleyen y@sin - 26 Kasım 2008 Saat 09:02 |
|
![]() |
|
Hondacı Arkadaşım Bana Mesaj Atmış :)
''Sen GTI itekle biz gazlıyoruz V-TEC le''
Bizde Bekliyoruz :) |
|
![]() |
|
konunun önceki sayfalarını okumadım ama filtre egzoz lu bi vtec.. filtre egzozlu 106 yı geçemez.. ancak yüksek süratlerde gelir yanına yasin'in de dediği gibi.. ha bu rakam 200km/h yada 210km/h olur onu bilemem.. aracına bağlı...
Buarada yasin,ne oldu o geceden sonra takip edemedim konu silinmiş felan? araçta problem olmadı dimi çıkartabildin mi arabayı? |
|
![]() |
|
drag roll 106 gti
ama şunu kabul etmeliyizki top speed'de alıyor v-tec 2.60 ı görüyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |