|
306 pandizot ve kabin uygulaması.. |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Yazar | ||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel olmuş kanka ama benim birşeyden yana düşüncem var kutuya taktığın soket varya kolon çıkışı o zayıf bi mazeme daha kalıtale metal bi aparat bul faydasını görürsün demedi deme
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sizin orda ekim 39mu çekiyor abi
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hüseyin abi ne adamsın ya.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ersin abicim gerçekten on numara işçiliği varmış ustanın seninde bu konuda bilgili olman senin için çok büyük bir avantaj herşey gönlünce olsun abim.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hakanım inceledim onu resimde göründüğü gibi değil .. yani erime yapmayan cinsten..eğerki öyle bir şey olursa direkt bağlantı yapıcam.. ama sanmıyorum ... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sağol burakçım. .pt. sesi geliyor sıkı durun |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
derslerin verdiği dikkat sanırım gözünden hiç bir şey kaçmıyor |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ersin kanka kabin ve pandizot süper olmuş en kısa zamanda test etmek lazım ,tesisat açıkken yanlız pencereleri açmayı unutma camlara zeval gelmesin...
|
||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gümbür gümbür geliyorum günceli :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu konuyu açınca bu yorum aklıma geldi hala gülüyorm deniz abi kulakların çınlasın vallaha alemsin paşam çok güzel olmuş kırmızı kırmızı izolasyon nolcak valla kapıları ayarı bozulur o puffırlarla
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zaten elimi kolumu bağlayan izalasyon işi.. kapalı bir yer bulamıyorum ... o işe cecoli üstadımızın yardımı ile el atacağız allahın izni ile..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iyi kötü yapcan abi sonuçta bir şekilde :))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi kapının içi genişse 307 kadar strafor koy inşaatta kullanılanlardan kışında sıcak tutar |
||
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abicim mükemmel olmuş herşey. İnsanın eli yakışınca yapamayıcağı iş yok ya. Pandizot süper bi eskişehirli olarak siyah kırmızı renk kullanmışsın çok yakışmış >:D hemen senide esesli yaptım bu arada abi. Wooferlar zaten 10 numara olmş daha iyisini görmedim abi. iyi günlerde kullan ersin abicimm
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi 41 kere maşallah.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vallahi hüseyin o iş için yeri bulduğum an ..cecoliyi alıp doğru tekzene gidicem gerisi basit zaten |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sağol kardeşim ..es-es diyelim o zaman |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
allah razı olsun metinim .. daha güzeli inşallah sende görücez.. egzoza bittim tekrar güle güle kullan dostum ... |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |