|
306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567 10> |
Yazar | ||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ayrica ;
bir arkadasimizin fren disklerini sökerken zorlandigini ve WD40 kullandigini yazmis, eger fren disklerini degistiriken, yeni diski takmadan önce poryo'yu kursun/cinko kaplama spreyi ile boyarsaniz-kaplarsaniz paslanma ve dolayisiyla diskin ve/veya arka fren degisiminde de kampananin janta yapismamasi ve kampananin paslanmamasi icin de kursun/cinko spreyi kullanmanizi tavsiye ederim. örnek resim ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9465&title=pug-106-arka-fren-balatasi-merkezi-degisimi Düzenleyen Long Beach - 12 Ekim 2011 Saat 21:19 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
En Yeni Resimleri Bekliyoruz Hayırlı Olsun Lip Güzel Olmuş Ne Kadar Onun Fiyatı....
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamam abı gel halledelım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abı sen soyledıkte bız yapmadık mı ??? Hallederız
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu noktada cok haklısındır kabul ederım. Ayrıca ılgın ıcın tesekkur ederım... Senın gıbı teknıgı teknolojıyı takıp edenlerı severım. Aynı yonde ılerlıyoruz Buyugumuzden bırseyler ogrenelım. Senın 106 duruyor mu ?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu arada arkadaslar yorumlar ıcın tesekkur ederım. Nacızane bırseyler yapmaya calısıyoruz ıste gordugunuz uzere
Son resımlerı ekleyecegım...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cem çok hoş olmuş ellerinize sağlık detaylı diğer fotolarını da bekliyoruz.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Fotolar İlk Sayfada |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Detaylı baska resım yok. Sadece son halını ekleyecegım...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ne bilim ben logoların kırmızı halini göremedim de sadece boyanmış resimleri var takılmış var mı bende o resim açılmıyor o zaman :(
|
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşlar süper bir çalışma ve görüntüleme olmuş.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benım logoyu boyamadık yaa. Albayın kını boyadık Onunkıde daha takılmadı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet abıcım sana katılıyorum cok dogru bır uygulama... Ne hıkmetse arkalar cok kolay cıktı ama onler bır mıktar zorladı ama yınede cıktı sorunsuz... Dedıgın sprey kullanılacak olursa yapısacagını sanmam...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bendekı tek parca megane scenıc lıpının normal fıyatı 230 TL...
Resımler gelıyor Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 12:18 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ilk sayfanın en altına aracın son halıne daır resımler eklenmıstır...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Albayım bu arada bende senın gıbı farlara kırmızı led taktım senınkınden cok daha guzel oldu
Kıskanmayasın dıye sanada 2 led ayırdım haberın olsun
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi Sen Bitanesin Yahu... Şerrefsizim Benim Aklıma Gelmişti... Şimdi Bizim Arabalar Tam Keko İşimi Oldu Demek İstiyorsun Yani Yani |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ne olacak 2 keko arka arkaya gıderız
arabanın rengı aynı
cekıdemırlerı aynı
farlar aynı
xenonlar aynı
jantlar
lıpler
bılmem daha neler aynı
"Kankı kekolar" Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 14:30 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi Ben Arabanın Arkasına Yazarım Valla ... Kanki Kekolar
Evveliyatından Beri 3O6 Sedana Ekstra İlgim Var... Biraz Daha Gaza Gelirsem Beyaz Bir Sedan Alıp Bu Sefer Onunla Uğrasırım Yeminle... 3O6 için Kafamdaki Evo 9 Projesini Gerçekleştirmek İstiyorum.. Sem Tuning deki Spoyleri Hatırladınmı |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Araclar farklı olsada projeler denk yolda ılerlıyor. Benzerlıkler cok "Kankim Kekom"
Esasında o spoılerı ıstıyorum ama buyuk geldı yaaa bıraz daha kucuk olsaydı tam olacaktı Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 16:33 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |