Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Long Beach Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Long Beach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 21:02
ayrica ;

bir arkadasimizin fren disklerini sökerken zorlandigini ve WD40 kullandigini yazmis, eger fren disklerini degistiriken, yeni diski takmadan önce poryo'yu kursun/cinko kaplama spreyi ile boyarsaniz-kaplarsaniz paslanma ve dolayisiyla diskin ve/veya arka fren degisiminde de kampananin janta yapismamasi ve kampananin paslanmamasi icin de kursun/cinko spreyi kullanmanizi tavsiye ederim.

örnek resim ;

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9465&title=pug-106-arka-fren-balatasi-merkezi-degisimi

Düzenleyen Long Beach - 12 Ekim 2011 Saat 21:19
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 22:00
En Yeni Resimleri Bekliyoruz Hayırlı Olsun Lip Güzel Olmuş Ne Kadar Onun Fiyatı....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 08:46
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

abi şu serviste bide bizim diskleri değişelim zaten epi topu 2 tane :)

Tamam abı gel halledelım Göz Kırpma 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 08:48
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

yağ+su+balata+disk+yağ filtresi+hava filtresi :))))  bende bendeeeeeeeeeeeeeSırıtma 

Abı sen soyledıkte bız yapmadık mı ??? Hallederız Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 08:51
Orjinalini yazan: Long Beach Long Beach Yazdı:

ne cevap vereceklerini bilemem, ustasindan ne gördüyse, dogru-yanlis ayni isi terkar edenden alinacak cevap ne olabilir ? "Mesela, yaylarin kesilmesi, isitilmasina bisey olmaz abi" ne mantigidir?
Bakir veya seramik pastasi/spreyi kullanilmadan balata degisimi sonrasi %90 balatalar ses yapar.
Gres ile olmaz, daha önce de yazmistim, gres balata ve disklerin isinmasi neticesinde erir gider. Bakir veya seramik pasta kalicidir. 3 kurusluk pasta kullanilmamasindan dolayi da balatalar ses yapinca arac sahipleri, balata kalitesiz vs. diye tamirciye-servise bi ton para ödeyerek yeni balatalari tekrar degistirmeye gider.
Bu bakir/seramik pasta da yeni icat degil, ben 25 senedir araba sahibi-kullanicisi olarak biliyorum.
Marka olarak yaygin olan, wurth veya liqui moli ürünleri satilan yerlerde vardir.

Bu noktada cok haklısındır kabul ederım. Ayrıca ılgın ıcın tesekkur ederım... Senın gıbı teknıgı teknolojıyı takıp edenlerı severım. Aynı yonde ılerlıyoruz Sırıtma Buyugumuzden bırseyler ogrenelım. Senın 106 duruyor mu ?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 08:52
Bu arada arkadaslar yorumlar ıcın tesekkur ederım. Nacızane bırseyler yapmaya calısıyoruz ıste gordugunuz uzere Göz Kırpma

Son resımlerı ekleyecegım...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 09:20
Cem çok hoş olmuş ellerinize sağlık detaylı diğer fotolarını da bekliyoruz.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 09:46
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

Fotolar İlk Sayfada Confused
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 09:58

Detaylı baska resım yok. Sadece son halını ekleyecegım...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 10:05
ne bilim ben logoların kırmızı halini göremedim de sadece boyanmış resimleri var takılmış var mı bende o resim açılmıyor o zaman :(
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 11:27
ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşlar süper bir çalışma ve görüntüleme olmuş.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:10

ne bilim ben logoların kırmızı halini göremedim de sadece boyanmış resimleri var takılmış var mı bende o resim açılmıyor o zaman :(

Benım logoyu boyamadık yaa. Albayın kını boyadık Sırıtma Onunkıde daha takılmadı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:12
Orjinalini yazan: Long Beach Long Beach Yazdı:

ayrica ;

bir arkadasimizin fren disklerini sökerken zorlandigini ve WD40 kullandigini yazmis, eger fren disklerini degistiriken, yeni diski takmadan önce poryo'yu kursun/cinko kaplama spreyi ile boyarsaniz-kaplarsaniz paslanma ve dolayisiyla diskin ve/veya arka fren degisiminde de kampananin janta yapismamasi ve kampananin paslanmamasi icin de kursun/cinko spreyi kullanmanizi tavsiye ederim.

örnek resim ;

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9465&title=pug-106-arka-fren-balatasi-merkezi-degisimi

Evet abıcım sana katılıyorum cok dogru bır uygulama... Ne hıkmetse arkalar cok kolay cıktı ama onler bır mıktar zorladı ama yınede cıktı sorunsuz... Dedıgın sprey kullanılacak olursa yapısacagını sanmam...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:18
Orjinalini yazan: ibrahim Aslan ibrahim Aslan Yazdı:

En Yeni Resimleri Bekliyoruz Hayırlı Olsun Lip Güzel Olmuş Ne Kadar Onun Fiyatı....

Bendekı tek parca megane scenıc lıpının normal fıyatı 230 TL...

Resımler gelıyorGöz Kırpma

Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 12:18
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:40
Ilk sayfanın en altına aracın son halıne daır resımler eklenmıstır...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:58
Albayım bu arada bende senın gıbı farlara kırmızı led taktım senınkınden cok daha guzel oldu Sırıtma

Kıskanmayasın dıye sanada 2 led ayırdım haberın olsunEmbarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 14:24
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Albayım bu arada bende senın gıbı farlara kırmızı led taktım senınkınden cok daha guzel oldu Sırıtma

Abi Sen Bitanesin Yahu... Şerrefsizim Benim Aklıma Gelmişti...

Şimdi Bizim Arabalar Tam Keko İşimi Oldu Demek İstiyorsun Yani YaniSırıtmaKahkahaEmbarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 14:28
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Abi Sen Bitanesin Yahu... Şerrefsizim Benim Aklıma Gelmişti...

Şimdi Bizim Arabalar Tam Keko İşimi Oldu Demek İstiyorsun Yani YaniSırıtmaKahkahaEmbarrassed

Ne olacak 2 keko arka arkaya gıderız EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed 

arabanın rengı aynı
cekıdemırlerı aynı
farlar aynı
xenonlar aynı
jantlar
lıpler
bılmem daha neler aynı

"Kankı kekolar" KahkahaKahkaha

Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 14:30
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 16:25
Abi Ben Arabanın Arkasına Yazarım Valla ... Kanki Kekolar Gülme

Evveliyatından Beri 3O6 Sedana Ekstra İlgim Var... Biraz Daha Gaza Gelirsem
Beyaz Bir Sedan Alıp Bu Sefer Onunla Uğrasırım Yeminle...
3O6 için Kafamdaki Evo 9 Projesini Gerçekleştirmek İstiyorum.. Sem Tuning deki Spoyleri Hatırladınmı Approve
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 16:31
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Abi Ben Arabanın Arkasına Yazarım Valla ... Kanki Kekolar Gülme

Evveliyatından Beri 3O6 Sedana Ekstra İlgim Var... Biraz Daha Gaza Gelirsem
Beyaz Bir Sedan Alıp Bu Sefer Onunla Uğrasırım Yeminle...
3O6 için Kafamdaki Evo 9 Projesini Gerçekleştirmek İstiyorum.. Sem Tuning deki Spoyleri Hatırladınmı Approve

Araclar farklı olsada projeler denk yolda ılerlıyor. Benzerlıkler cok "Kankim Kekom" Kahkaha 

Esasında o spoılerı ıstıyorum ama buyuk geldı yaaa Sırıtma  bıraz daha kucuk olsaydı tam olacaktı

Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 16:33
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567 10>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 SW benzin rolesi arızası son mesaja git 166 0 yavuztugay
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 364 0 Ali060606
konu icon Titreme ve tekleme son mesaja git 145 0 egenc46
konu icon 206 enjektor sorunu son mesaja git 111 0 MkzLL
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 27207 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 590 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37255 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 297550 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 106 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94893 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 1242 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1054 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6634 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1129 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 683 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3650 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49758 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 542 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 353 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 1022 0 SerkanPinar
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English