![]() |
|
106 sahipleri aracımız ne kadar yakıyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567> |
Yazar | |
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sefa aracını dinamometreye soktun mu hiç? Kompresyonu kaçta bilgi var mı?
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Maşallah
|
|
![]() |
|
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Benim benzin müşürü bozuk ancak aracı aldığım cocuk 40 ytl benzinle 160 km yaptığını km de 180 ytl yaktığını soylemışti. Araç 106 gti |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
180 kuruş yakması imkansız..Yanlış hesaplamış..
|
|
![]() |
|
deterjan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
60 liaralik bnzinle 310 km yol yaptm uzun yol 4000 devir ortalama
|
|
ask from more
|
|
![]() |
|
ben 50 liraya 300 km yapıyorum
|
|
![]() |
|
31vu106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
bu yazılan rakamlar hepsi gti için değilmi
![]() |
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
su ankı 106 gtı ım uzun yolda 65lıra ya 450km yapıyo (bırden fazla kez denedım yol ıstıkamet aynı)su an bır yakıt katkısı attım onunlada 80lıraya sehır ıcı 375km yaptım arabada bısey yok egzoz fıltre sakın kullanımda
![]() |
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
aynen devırlı kullanılmadıgı zaman dızel gıbı cok az yakıyo
![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
bu son ındırımlerle bırlıkte ıstanbuldan yenı geldım uzun yolda 160 170 bın sabıt 80 km hızda tabıkı sehır ıcı ıcı ıse 220 cıvarı yakıyorum xs ıle
|
|
![]() |
|
31vu106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
walla şaşırtıcı burdaki gti ların hepsi benimkini civarına yakıyor sizinkiler ise yarı yarıya bi yanlışlık olmasın bu iş te performansları ne durumda bu 20krş yakan arabaların ?? yanlız 50 krş yakıyor ama 50 kuruşun hakkını fazlasıyla alıyorum ben
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
en çok yakan 106 benimki o zaman
106 quiksilver 125 / 500 km şehir için = 250 ykr yakıyor
egzoz filtre 306 gti jantı var
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
10 ytl benzin ile 55 km yaptım.
|
|
![]() |
|
benden biraz daha az yakıosun ![]() Buarada hataydaki arkadaşım bilmiyorum aracını nasıl sürüyorsun ya da aracında neler mevcut ama istanbulda örneğin benim gibi kullanıp aynı speclerde olan 106 lar hemen hemen böyle yakar ;) |
|
![]() |
|
full redline
|
|
![]() |
|
Ciddi misin?? ben şehir içi öyle çok sıkılmadıkça 6 bin bile döndürmem :)
|
|
![]() |
|
walla beni cezbediyo sesi basmassam tad alamıyorum zaten dokunana kadar bakıyosun devir bitmiş bu arada haftad 1 kere ya binerim ya binmem 2 araç garajda durur 106
|
|
![]() |
|
106 gtı sahipleride az yakıyor..Ben bir 106 gtı alırsam kesin 220 krş yaktırırm
|
|
![]() |
|
lutfuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
arkadaşlar aracın az ya da çok yakması tamamen kullanıcının elindedir şimdi seni çok bilmiş demeyin sakarya da toyota fabrikasında testlerde çalıştım ve bir çok profesyonellerdende kurs aldım aracın ne yaktığı hiç birinizinki ile bir olamaz gaza basarken ayağınızın altında bir yumurta varmış gibi davranın bakın bakalım aracınız ne yakıyor
![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |