Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot 'dan kimler memnun?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuPeugeot 'dan kimler memnun?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
trtolgi Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 10:40
bende de 307 1.4 lpg li var.aracımdan gayet memnunum.kulaktan dolma laflarla aracı kötülüyorlar.bir arkadasım 307 alacaktı sırf bu kulaktan dolma laflardan dolayı almadı.ford focus aldı.3-4 kez benim aracla gezdik.ben bu aracı neden almadım dedi.pisayada birçok markanın patlak arabası var.patlak arabalara bakarak önüne gelen yorum yapıyor.arabayı essek gibi kullanlar,bakımını geciktirenler var.sonra bu araba şöle böle diyorlar.sınıfında iç hacmi geniş olan ve sürüş keyfi zevkli olan baska bir arac tanımam.ben arabama bindiğim zaman arabam beni resmen kucaklıyor.koltuğuna oturduğun zaman araba bana korkma artık güvendesin diyor.duruşu, karizması ,performansı(1.4 lpg li ben memnunum bana yetiyo) kısacası doğaya bile hükmetmiş bu aslan.ben memnunum ve değiştirecek olursamda 308 yeni kasa alırım.peugeottan baskası yalan.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 10:49
Orjinalini yazan: trtolgi trtolgi Yazdı:

bende de 307 1.4 lpg li var.aracımdan gayet memnunum.kulaktan dolma laflarla aracı kötülüyorlar.bir arkadasım 307 alacaktı sırf bu kulaktan dolma laflardan dolayı almadı.ford focus aldı.3-4 kez benim aracla gezdik.ben bu aracı neden almadım dedi.pisayada birçok markanın patlak arabası var.patlak arabalara bakarak önüne gelen yorum yapıyor.arabayı essek gibi kullanlar,bakımını geciktirenler var.sonra bu araba şöle böle diyorlar.sınıfında iç hacmi geniş olan ve sürüş keyfi zevkli olan baska bir arac tanımam.ben arabama bindiğim zaman arabam beni resmen kucaklıyor.koltuğuna oturduğun zaman araba bana korkma artık güvendesin diyor.duruşu, karizması ,performansı(1.4 lpg li ben memnunum bana yetiyo) kısacası doğaya bile hükmetmiş bu aslan.ben memnunum ve değiştirecek olursamda 308 yeni kasa alırım.peugeottan baskası yalan.

bende sana katılıyorum. cunku araca bakmazsan o da sana bakmaz.
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 12:32
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

arkadaşlar bir markayı kötülemeden önce kendinize dikkat edin. arabayı alırken sanayideki usta yerine alıp servise götürseydin expertiz denen birşey var yaptırsaydın zaten arabanın masraflı olduğunu görürdün. bu peugeot un suçu sorunu değil onu eşek arabası gibi kullanan eski kullanıcısınındır. burada kimsenin markayı kötülemeye hakkı yoktur tek kötüleyebilecekleri vardır o da eski sahipleridir!!!

amaç markayı kötülemek değil ama allah aşkına alman arabasını kötülüyo burda bi arkadaş..neymiş pejo daha ucuzmuş..2001 model quikim daha önceki 91 model bmw aracım kadar güven veremiyo.. quik tamirhaneden çıkmıyo..bmw hiç tamire bile gitmedi.. şimdi diceksinki eski sahipleri yüzündendir..20 yaşını aşmış bmw ye hiçmi binen olmadı ?  bu kalite farkı kardeşim...bende bi pejo sahibiyim ama ı ıh yani.. doğrucu olalım.. bu arada adamın 2/3/4/5 yaşlarında aracı var çok memnunum diyo.. ah be kardeşim memnun ol artık yani.:D sıfır araba işte.. bi 10 yılı devirsin ondan sonra konuşuruz..
Yukarı Dön
isodogu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Temmuz - 1975

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 13:26
2006 307 hdı kullanıyorum 1 yıldır oldukçada memnunum 10 yaşından sonra dökülürmü dağılırmı bilmiyorum zaten 2 yılkullandımı sıkılıyor insan  arabadan artık 10 yaştan sonra alan düşünsün
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 13:29
arkadaslar peugeot aracından memnun olmayan varsa satsın begendıklerı aracları alsınlar.
kıyas edılen araclar cok alakasız bence. her aracı parasına gore kıyaslayacaksın. 
alman aracını begenen nıye gıder fransız aracını alırkı yanı Gülme
genel olarak altı ustu 10-20.000 tl lık araclara bınıyoruz. odedıgımız paraya gore bol ozellık var.
sahıp oldugunuz aracların modelındekı baska araclardan neden almıyorsunuz. cunku daha pahalı......... pahalıysada vardır bır farkı elbet dıyelım konuyu kapatalım

bu noktada fazla konusmayalım lutfen...
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 13:42
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

arkadaslar peugeot aracından memnun olmayan varsa satsın begendıklerı aracları alsınlar.
kıyas edılen araclar cok alakasız bence. her aracı parasına gore kıyaslayacaksın. 
alman aracını begenen nıye gıder fransız aracını alırkı yanı Gülme
genel olarak altı ustu 10-20.000 tl lık araclara bınıyoruz. odedıgımız paraya gore bol ozellık var.
sahıp oldugunuz aracların modelındekı baska araclardan neden almıyorsunuz. cunku daha pahalı......... pahalıysada vardır bır farkı elbet dıyelım konuyu kapatalım

bu noktada fazla konusmayalım lutfen...

aynen satıcam aracımı da işte çok haklısın fiyat konusunda..10 bin 15 bin liralık araca biniyorum..pejoyu tercih ediyorum..bencede kıyaslama yapmak mantıksız aslında.. parasına göre araba.. alman aracını beğenen niye fransız aracı alır demişsiniz.. hedefim hep alman..inşallah ilerde alıcam bi e36.. geçen sene unoyla başladım..yavaş yavaş yükseltiyorum.. 106 almamın sebebide kesinlikle kasa görüntüsü..başka bişey değil..
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 14:03
2003 model dizel 206ya biniyorum 40bin km yol yaptım şükür daha bakım harici masraf yapmadım. aracımda 8 yaşında. bence aracı kullanmayı,bakmayı bilmek lazım.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 15:56
kim ne derse desin ASLAN her zaman ASLAN dır binmesini, bakmasını bildiğin zaman bakım harici masraf çıkarmaz. 9 ayda 35,000 km yol yaptım alırken gördüğüm eksiklikler ve bakımları harici vida sıkmadım. Slalomlara da katıldım draglara da driftte yaptım MAAŞALLAH'ı var. 10-15,000tl arası BMW 89-90 model e30 bmw olur onunda sorun çıkarmayacak yeri yoktur. Kıyas yaparken aynı fiyattaki araçlarla kıyaslayalım. Ayrıca bu site peugeot kullanan Peugeot'u beğenenlerin sitesi burada Peugeout kötülemek olmaz. Beğenmediysen satarsın beğendiğini alırsın. Sahibindendeki ilanlara bakarsan bazı ilanlarda patlak 106 lardan değil ibaresi olur bu da bu aracı adam gibi kullandık adam gibi araba ama yine de expertiz raporunu almak şart. Sen kötü bir alışveriş yapmışsın ve tahminim patlak dediğimiz 106 quicksilver lardan. Bahsi geçen BMW ler ile arasındaki en büyük fark yakıt. LPG takarım dersin çok sevdiğim arkadaşımda 1998 model 60,000km de 3,18ti var araçta nokta boya yok. Rot kolunu hafta sonu değiştirdi ve orjinaliymiş daha o araç ile 1,4 aracım yarıştık ve ibremde 190 km hız devirdiğimde arkamda bir BMW göremiyordum. Arkadaşımın dediği kelime yakıcam bu arabayı... Bana vermiş olduğu haz hiçbirşeye değişilmez.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 16:14
yorumlara bakıyorum da herkez memnun bi konuyu açan arkadaş memnun değil, bunun sebebide sorunlu araç aldı ve aracı sorun çıkardı, bu kötü ustaya denk geldi,

diğer araçlarla genelleme yapacak olursak, aynı fiyatlarda, aynı donanım, konfor ve güvenlik olarak en iyisi peugeot derim. kronik sorunlar hepsinde oluyor ama burada arkadaşlarımız tecrübeleri ile o sorunları gideriyuoz ve paylaşıyoruz, bunların dışında ben bir sorun göremiyorum.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
revolutionary26 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Nisan - 1989

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 16:27
kullandığım 4. arabam.
1998 model Uno 70's(1,4 70 bg)
2001 model Palio ( 1,6 16 V 105 Bg) çok seriydi
2010 model opel astra (1,6 16 V 115 BG)
2005 model 307 1,6 16V 110 Bg BVA

model ve özellik açısından astra çok iyiydi. ondan inip pug a binince rahat edemeyeceğimi düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. rahat ve konforlu. aradı alalı dün 1 ay oldu ve 2000 km yaptım. hiç bir sıkıntı çıkmadı. 
sonuçta BMW bile olsa MERCEDES bile olsa sen arabaya nasıl bakarsan o da sana öyle bakar. ses sistemi değiştirmekle, arabayı alçaltmakla olmaz. Motora bakıcaksın ki oda sana baksın. Tüm kontrolleri sen yapıcaksın,ayarlayacaksın. şu ana kadar araca 240 TL masraf yaptım. ( yağ,buji,filtreler değişti) hiç bir sorun çıkartmadı. Aklıma olan tek değişecek şey fren balataları. onlarıda en kısa zamanda değiştiricem.

aracımdan memnunum. sıkıntısı yok.
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 16:39
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

yorumlara bakıyorum da herkez memnun bi konuyu açan arkadaş memnun değil, bunun sebebide sorunlu araç aldı ve aracı sorun çıkardı, bu kötü ustaya denk geldi,

diğer araçlarla genelleme yapacak olursak, aynı fiyatlarda, aynı donanım, konfor ve güvenlik olarak en iyisi peugeot derim. kronik sorunlar hepsinde oluyor ama burada arkadaşlarımız tecrübeleri ile o sorunları gideriyuoz ve paylaşıyoruz, bunların dışında ben bir sorun göremiyorum.

metınım esasında her aracın kendıne gore sıkıntılı yanları varda bız sımdı bu markaya bınıyoruz ya sadece bunu bılıyoruz. dıgerlerıde cesıtlı arızalardan dokuluyor... bunun ıcıne mercedesıde bmw sıde dahıl. arastıran gorur yanı. onlardada saglamlık kalmadı.

bmw den ornek 2000 modele kadar bazı alumınyum bloklu motorlar pıston kıtleme yaptı. bmw cıler bunu bılır. sonra fabrıka bunu asabılmek ıcın yenı motorlara gomlek yapmıs. sonra 2000 cıvarı e39 ların on takımlarının cok zayıf olusunu yıne bmw cıler bılır.

mercedesten ornege gelelım. yenı mercedes c kasaların resmen dandık oldugunu cok kısıden duydum. ucuzlamasının arkasında kalıte dusumunun oldugunu soyluyorlar. arasıra mercedes B160 kullanıyorum. sacı oyle ıncekı resmen teneke. sag sol yapıyorsun daha yepyenı aracın dıreksıyon kutusu vuruyor.

wvden devam edelım. 2008 yada 2009 passat a bınıyorum kaldırıma vs cıkarken kasa resmen esnıyor aracın sagından solunca cıtır cıtır sesler gelıyor.

bunların herbırı kendıne gore cok guzel araclar. ama herkes sunu anlasınkı hıcbır aracta artık eskı kalıte kalmadıııııııı. 80lı 90lı yılların aracları sımdıkılerden cok cok daha saglamdı... o eskı kalıteyı aramayın
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 17:04

ahh ahh nerde o eski araçlar diyelim ozaman :D

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 17:49
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

arkadaşlar bir markayı kötülemeden önce kendinize dikkat edin. arabayı alırken sanayideki usta yerine alıp servise götürseydin expertiz denen birşey var yaptırsaydın zaten arabanın masraflı olduğunu görürdün. bu peugeot un suçu sorunu değil onu eşek arabası gibi kullanan eski kullanıcısınındır. burada kimsenin markayı kötülemeye hakkı yoktur tek kötüleyebilecekleri vardır o da eski sahipleridir!!!

amaç markayı kötülemek değil ama allah aşkına alman arabasını kötülüyo burda bi arkadaş..neymiş pejo daha ucuzmuş..2001 model quikim daha önceki 91 model bmw aracım kadar güven veremiyo.. quik tamirhaneden çıkmıyo..bmw hiç tamire bile gitmedi.. şimdi diceksinki eski sahipleri yüzündendir..20 yaşını aşmış bmw ye hiçmi binen olmadı ?  bu kalite farkı kardeşim...bende bi pejo sahibiyim ama ı ıh yani.. doğrucu olalım.. bu arada adamın 2/3/4/5 yaşlarında aracı var çok memnunum diyo.. ah be kardeşim memnun ol artık yani.:D sıfır araba işte.. bi 10 yılı devirsin ondan sonra konuşuruz..
  sana doğruluktan bahsediyorum ama beni anlamamakta ısrar ediyorsun benim aracım 2000 mdeol 106 quicksilver senin aracın dan 1 yaş daha eski ve senin dediğin problemin 1 tanesi dahi yok. kıyas olarak bmw kötülemek gerekirse bu güne kadar 1 adet e30 2 adet e36 kasa bmw sahibi oldum peugeot ile kıyaslanması yapılacak bir marka değil. peugeota göre artıları da var eksileri de var. bunları istersen teker teker yazarım. güven istiyorsan aracına bakımı modifikasyonu sen yapacaksın. benim 2000 model 106 quicksilver ım yaklaşık 60 derecelik viraja 140km hızla girdiğinde dahi güven verebiliyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 17:54
arkadaşlar yaşım 27 ve şu an 2000 model 106 quicksilver kullanıyorum. araba alım satışı ile de uğraştığım için son aracım yaklaşık 50 nci aracım diyebilirim. piyasadaki çoğu arabanın sahibi olmuşumdur. olmadığım çoğu arabayı kullanıp test etme imkanım da olmuştur. bildiğim araçların kıyasında emin olun peugeot kullanıcısı olduğum için extra ayrım yapmam. Adam arabasını hor kullanmış deyim yerindeyse ekmeğini yemiş satmış. Bu peugeot un kalitesizliği değildir. Peugeot 106 Quicksilver'ın kalitesini görmek isytiyorsan buyur Eskişehir'e gel benim aracımı dene ve gör. Daha sonra burada tekrar yorum yaparız. Saygılarımla iyi akşamlar.
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 18:45

kim ne derse desin ASLAN her zaman ASLAN dır binmesini, bakmasını bildiğin zaman bakım harici masraf çıkarmaz. 9 ayda 35,000 km yol yaptım alırken gördüğüm eksiklikler ve bakımları harici vida sıkmadım. Slalomlara da katıldım draglara da driftte yaptım MAAŞALLAH'ı var. 10-15,000tl arası BMW 89-90 model e30 bmw olur onunda sorun çıkarmayacak yeri yoktur. Kıyas yaparken aynı fiyattaki araçlarla kıyaslayalım. Ayrıca bu site peugeot kullanan Peugeot'u beğenenlerin sitesi burada Peugeout kötülemek olmaz. Beğenmediysen satarsın beğendiğini alırsın. Sahibindendeki ilanlara bakarsan bazı ilanlarda patlak 106 lardan değil ibaresi olur bu da bu aracı adam gibi kullandık adam gibi araba ama yine de expertiz raporunu almak şart. Sen kötü bir alışveriş yapmışsın ve tahminim patlak dediğimiz 106 quicksilver lardan. Bahsi geçen BMW ler ile arasındaki en büyük fark yakıt. LPG takarım dersin çok sevdiğim arkadaşımda 1998 model 60,000km de 3,18ti var araçta nokta boya yok. Rot kolunu hafta sonu değiştirdi ve orjinaliymiş daha o araç ile 1,4 aracım yarıştık ve ibremde 190 km hız devirdiğimde arkamda bir BMW göremiyordum. Arkadaşımın dediği kelime yakıcam bu arabayı... Bana vermiş olduğu haz hiçbirşeye değişilmez.

inşallah senden sonraki sahibinede o hazzı verir aracı bu kadar zorladıktan sonra..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 974 1 VedatAkçay
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2484 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 70 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9303 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 320 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 154 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 141 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 331 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 222 0 Bayram 0816
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6816 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 156 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 168 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 163 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 743 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 221 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 210 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 902 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 356 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 578 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 419 0 leow
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
kralex18 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English