Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Peugeot 'dan kimler memnun?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14822
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 13:59
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Peugeot 'dan kimler memnun?
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Konu: Peugeot 'dan kimler memnun?
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 02:07
arkadaşlar diğer forumlarada göz atıyorum ancak PEUGEOT geçen her bölümde hep sorun hep mekanik aksam sıkıntısı? bende kullanıyorum ve yer yer yakma derecesine geliyorum sinirden.acaba bu modeli üreten firma sıkıntılımı yaptı bu aracı? ben aracımı sattıktan sonra bidaha PEUGEOT almayı kesinlikle düşünmüyorum forumda herkesin bi sorunu var aracım çok iyi diyen kaç kişi var merak ediyorum doğrusu?

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Cevaplar:
Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 02:10
çok iyi değil.. 4üncü arabam ama çok iyi diyebilceğim bi aracım olmadı daha malesef..seviyorum ama 106 mı... saxo kullandım daha önce..bmw e 30 kullandım..hepsinin birbirinden biçok farkı var.. e30 a tekrar binmem o kesin..saxo ve 106 tercihimdir sıkıntı çıkarsada..hangi araç çıkarmıyoki!

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 02:17
aracım çok iyi diyecek babayiğit tanımıyom ben pug a bindikçe sanayilerde geçirdiğimiz vakit daha da artacak gibime geliyor. Ha garantisi devam eden 1-2 yaşındakiler hariç. Bi arkadaşım eşine söylediği laf hala kulaklarım da ''seni de boşarım arabayı da yakarım'' (99 206 L.garros). Bir de bunlarla gazlamaya gelmiyo  çok narinler hele bir de hor kullan dımı.? gene de seviyorum arkadaş dikenine katlanıyoruz bi şekilde.

Mesajı Yazan: sistemci
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 02:45
Peugeot'un mu var, derdin var kardeşim. Daha fransızları düşünmeyeceğim...

-------------
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 04:12
2000 model Peugeot 206 XT 1600cc 8valf aracım var. Atiker LPG mevcut.
Aracımın fiyatına göre özellikleri iyi. Çift airbag, klima, yağmur sensörü, park sensörü, yakıt tasarrufu,,,
Eksik yanları ABS yok, Sunroof yok, 8V .
Şehir dışı 20krş, şehir içi 23krş LPG tüketiyor.
Ortalama %85 memnunum.
Aracımı satacak olursam 2003 model Peugeot 206 XT 1600cc 16valf alırım. LPG takarım.
Şahsi fikrimdir.
Saygılar.

Mesajı Yazan: dbmaster
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 04:45
bmw e39 dan cok daha ıyıdır bır senede 60 70.000 km yaptım yag degısımı dısında kurus masraf cıkartmadı yanı 10 uzerınden 9.5 veriyorum ben kısacası cok memnunum

-------------
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 06:49
Her zaman fiyat/performans karsilastirmasi yapmak gerek. Kendi aracim icin konusuyorum, aracim 8 yasinda ve fiyatina gore performansi cok cok iyi. Aracim beklentilerimin kat kat uzerinde.

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 07:20
Eğerki ilgilenir ve bakarsanız Peugeot markası sizi asla üzmez. Benim 307 aracım benim üzmüyor ve aksine milleti kıskandırıyor. Çünkü sınıfında hiçbir aracın sahip olmadığı donanımlara ve konfora sahip bir araç. 

Tek isteği evcil bir hayvan misali ilgi ve sevgi.Sırıtma

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 07:39
Ben aldığım günden beri sanayiye servise götürmedim aracımı allaha sukur hıc bıseyı cıkartmadı daha maşallah ama ben sevemedim bir türlü güven vermiyor bana

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 07:52
benimde 2006 model 307 bende aracımdan fazlası ile memnunun yukarıda arkadaşımında dediği gibi konfor , donanım vs. hepsi fazlası ile var. Sonuçta kullandığımız araç makina , bakımlarını yapıp nazik kullanacaksın. Birde olumsuz yorumların pek çoğu ikinci el  ilk sahiplerinin belkide hor kullandığı araçlar.Keşke imkan olsa herkes sıfır araç alabilse 2. el araç alırkende boyadan , değişenden başka şeylerede bakmak lazım . ne araçlar biliyorum belki full boyalı ama saat gibi çalışan sorunsuz araçlar , insanlar ufak tefek boyaya yada değişene takıldığı sürece aldanıyorlar ve pek çok mekanik problemi göremiyorlar.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 09:05
konfor fiyat ve performans olarak bence en iyi araç. emsal konforda özellikde araçlar daha pahalı olabiliyor,

bu araçlar hassas olduğu kesin bu yüzden odun gibi kullanan insanlar memnun kalmayabiliyor ama nazik kullanırsan hata çıkaracağını sanmıoyurum.

bu safsataları çıkaranların hepsinin arabayı sadece yakıt koyayım gitsin gerisi beni ilgilendirmez mantığı ile araç sürenler olduğunu düşünüyorum.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 09:15
Bu Benim Şimdiye Kadarki 3.aracım
İlk Peugeotum 306 11 Aya Bindim Yakıt Dışında Bir Sıkıntısını Görmedim.
2.Aracım 307 Benden Önceki Sahibi Kullandığı Yan Sanayi Sonucu Motor Komple Değiştirmek Zorunda Kaldım Onun Haricinde Şahsım Tarafında Ekstra Bir Masraf Çıkmadı..
Şimdiki Aracım 206 Çok Ama Çok Memnunum...Şimdiye Dek Tek Bir Problemiyle Kaşılaşmadım Çok Şükürler Olsun...
Bakım Ve Kullanım İyi Olursa Emin Olun Hangi Araba Markası Olursa Olsun Durduk Yere Masraf Çıkarmaz...
Gelin Görünki Milletimiz 1.4 70 Beygir Dizel Araçla Performans Ve Hız Yakıt Tasarrufu Bekliyor. Bunların hepsi Bir Arada Zor ...
Benim Memnuniyet Oranım 10/9

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 10:32

İlk aracım 206 Roland garros 1.6 8V 200 modeldi, büyük bir sıkıntı açmadı bana, babamın en iyi çukurlu yollardan 100-120 kmh ile geçmesinden dolayı 1 salıncak 2 rotbaşı 1 Z rot değiştirdim :) arka torksiyonda sağ kısım zarar görmüştü. Ateşleme bobini araızalanmıştı değiştirdim. bunun haricinde bi sorun çıkarmadı ardından 206 2.0 GTİ aldım 1 yıl oldu sadece bi parça değiştirdim oda 250 TL onun haricinde tek ben kullandığım için bi sorun çıkarmadı allah nazarlardan saklasın..

2. El araç aldığınıza amartisorun ne zaman yağ kaçıracağını, fren merkezlerinin ne zaman yağ sızdıracağını salıncak rot başları bunlar ne zaman değişmesi gerekecek bunları serviste tespit ettiremezsiniz. İlk kullanıcı çok önemli. 206 Roland Garrosumu sattığım araç sahibini 2 yıl sonra aradım (aracın halogen ampüllerini bulamadım ona vermişim haberim yok ara ara ondaymış sorunca öğrendim :D ) araç daha sanayiye gitmemiş sadece xenon ampülü kesti onu değiştirdim dedi. Çok memnunum kardeş temiz kullanmışsın tekrar teşekkür ederim dedi.

Arada sorun çıkarsada, sorun çıkarmayan bir araç göstersinler onu alalım :)
Aracımı seviyorum. 206'yı seviyorum Peugeot'u Seviyorum:)

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 10:34
ne kadar sorun çıkarırsa çıkarsın arabamı çok seviyorum ... gidişine hastayım duruşuna aşığım o benim cazibem Star

Mesajı Yazan: azdek
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 10:38
Bende aracımdan çok memnunum 2.5 yıldır bende bakımlar hariç şükür sıkıntı çıkarmadı ama dediğim gibi bakım önemli aksatmamak lazım

-------------
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 10:40
aynen

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 10:55
bende aracımı (307 mi) çok seviyorum tam istediğim gibi bir donanım ve konfora sahip fakat benim tek korkum triptronik şanzıman şu an aramız gayet iyi fakat ilerde ne olur bilemem (inş bi sorun olmaz)

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 11:07
benimde 307 im var 2004 mod.98.000 de geçen baskı balata deiştirdim aynen öle bakımlarını düzenli yaptırınca sorun olmuyor sorunsuz araç yokki kullanıcı önemli etekn özellikle dizeller daha narin kullanmak gerek tek şikayetim 1.4 olması gitmiyor aslanım ağır abi  mübarek :)

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 11:09
aracımdan memnumum yakıt konusu olsun hız konusu falan bana göre araba bakımlarından başka birşey yaptırmadım böyle sorun olarak

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: özbilek
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 11:35
Bende 1 yıl 106 qs kullandım aracımdan çok memnunum maşşallah hiç tık demedi.

Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 11:53
206 yı eşim kullansın diye almıştım fakat, bizim ufaklığın doğmasının ardından eşyalarını sığdıramaz hale geldiği için ona daha geniş bir araç alınca, 2 hafta evvel araç boşa çıktı bende satmaya kıyamadım.Aracı komple orjinal haline getirdim.Çelik jantları,lastikleri, yani aracın orjinal fabrika çıkışından fazla ne varsa hepsini çıkartıp attım.Bütün ağır bakımları,amortisörleri,torsiyonları,ön salıncakları,z rotlarını,şanzımanını kısaca herşeyini yeniledim.Şu ana kadar toplamda (şanzıman dahil) 5000 tl den biraz fazla masraf ettim ama orjinal,içime sinen bir 206 sahibi oldum.Küçük sınıf arabalardan hiç hoşlanmazdım ama nedense bu araba bana çok farklı geldi,Peugeot için bütün ön yargılarımı yıktı.Şimdi gündelik işlerimde şehir içinde keyifle kullanıyorum, en az 2 sene yağı ve filitreleri dışında masraf edeceğimi de sanmıyorum.Unutmadan son masrafım da 3 satır bilgi ekranı ve orjinal CD çaları olacak.(normalde 2003 xt lerde ya 2 satır yada 3 satır bilgi ekranı var gibime geliyor,benimkinde dizellerdeki gibi tek satır bilgi ekranı var)

Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte.Sen yıllarca binip hiç masraf çıkarmasın diye beklersen,aslan intikamını kötü alır.

-------------
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 11:56
Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

206 yı eşim kullansın diye almıştım fakat, bizim ufaklığın doğmasının ardından eşyalarını sığdıramaz hale geldiği için ona daha geniş bir araç alınca, 2 hafta evvel araç boşa çıktı bende satmaya kıyamadım.Aracı komple orjinal haline getirdim.Çelik jantları,lastikleri, yani aracın orjinal fabrika çıkışından fazla ne varsa hepsini çıkartıp attım.Bütün ağır bakımları,amortisörleri,torsiyonları,ön salıncakları,z rotlarını,şanzımanını kısaca herşeyini yeniledim.Şu ana kadar toplamda (şanzıman dahil) 5000 tl den biraz fazla masraf ettim ama orjinal,içime sinen bir 206 sahibi oldum.Küçük sınıf arabalardan hiç hoşlanmazdım ama nedense bu araba bana çok farklı geldi,Peugeot için bütün ön yargılarımı yıktı.Şimdi gündelik işlerimde şehir içinde keyifle kullanıyorum, en az 2 sene yağı ve filitreleri dışında masraf edeceğimi de sanmıyorum.Unutmadan son masrafım da 3 satır bilgi ekranı ve orjinal CD çaları olacak.(normalde 2003 xt lerde ya 2 satır yada 3 satır bilgi ekranı var gibime geliyor,benimkinde dizellerdeki gibi tek satır bilgi ekranı var)

Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte.Sen yıllarca binip hiç masraf çıkarmasın diye beklersen,aslan intikamını kötü alır.

ufaklığı Allah analı babalı büyütsün (:

-------------

Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 11:59
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

ufaklığı Allah analı babalı büyütsün (:

Teşekkür ederim Metincim.Her şeyi onun için hazırlıyoruz.

-------------
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 12:08
arkadaslar bende aracımdan memnunum dıger markalardada vardır mutlaka problemler fıyat performans odaklı baktıgımızda alanabılcek en ıyı arabalardan bırı 307 dır ıc mekandakı genıslık sınıfında hıc bır arabada yoktur.2 el aldıgınızda sızden oncekı sahıbıne kalıyor hor kullanmıssa sonrakı sahıbıne sorun cıkarabılır fakat ılk sahıbı olup bakımlarını zamanında yaptıran arkadaslar var herkes memnun bırazcık amartısorlerı seslı o kadar .kısacası 10/9,5 verıyorum 'bakarsan bag bakmassa dag olur' lafı herseyı acıklayacaktır

-------------
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 12:47
Orjinalini yazan: sercinho sercinho Yazdı:

arkadaslar bende aracımdan memnunum dıger markalardada vardır mutlaka problemler fıyat performans odaklı baktıgımızda alanabılcek en ıyı arabalardan bırı 307 dır ıc mekandakı genıslık sınıfında hıc bır arabada yoktur.2 el aldıgınızda sızden oncekı sahıbıne kalıyor hor kullanmıssa sonrakı sahıbıne sorun cıkarabılır fakat ılk sahıbı olup bakımlarını zamanında yaptıran arkadaslar var herkes memnun bırazcık amartısorlerı seslı o kadar .kısacası 10/9,5 verıyorum 'bakarsan bag bakmassa dag olur' lafı herseyı acıklayacaktır

ya inanırmısın aynı benim özelliklerde donanımda bir sıfır araç ateş pahası, ne gerek var dimi aynı özellikdeki aracı almak için okadar borca girmeye (: ha aracın eski olur tamam derim ama km düşük arıza vs yok hiç gerek yok adrenalin yaşamaya.

-------------

Mesajı Yazan: hantsome28
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 13:37
2004 model 307 SW triptonik araaacım var 1 yıla yakın benzinli bir şekilde biniyorum..Benzini biraz yiyor ama konfao ve donanım çok  güzel...SAtmak istedim bir kaç defa ama satamadım..Önceki aracım 2007 WV Jetta idi ..onu satılıa çıkardığımda gözden de çıkarmıştım..ama bunu satılığa çıkardığımda bir türlü satamadım.Arabamı seviyorum ben..Masrraf derseniz..masrafsız hiç bir araba yok...Birde Benzin fiyatları düşse tadından yenmeyecek ama olsun helal olsun ona benzin..:)

-------------
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 13:39

Orjinalini yazan: sercinho sercinho Yazdı:

ya inanırmısın aynı benim özelliklerde donanımda bir sıfır araç ateş pahası, ne gerek var dimi aynı özellikdeki aracı almak için okadar borca girmeye (: ha aracın eski olur tamam derim ama km düşük arıza vs yok hiç gerek yok adrenalin yaşamaya.

katılıyorum kardesım hıc geregı yok 307 bence su an cıkan cogu arabadan bıle onde durumda 307 den esınlenerek yapılıyor genelde yenı hatcbakler zaten hıc geregı yok aynı donanımda bır arabayı sımdı almaya kalk sıfır 45-50,000 tl hıc gerek yok katılıyorum sana

-------------
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 15:23
bende aracımdan memnunum... her ne arac olursa olsun elbet bıryerlerı bozulacak. arıza cıkaracak. en saglam denılen araclarda sorun cıkarır... o acıdan bıraz abartı soz konusu. ayrıca bır marka nın urettıgı araclar ıcınde elbet bazıları sorun verecek. uretılen aracların bazılarında tabıkı extra problemler olacak yanı. hangısınde olmuyorkı... yepyenı bmw alıyorsun tık dıye kalıyorsun. yıllar yılı tofas a bınmıs bır abımız turkıyenın her yerını dolastı 1 kere yolda kalmadı 0km corolla aldı adapazarında yolda kaldı. hadı buna ne dıyeceksınız...Sırıtma

ama sunu dıyebılırız. puglar bıraz nazık olabılır. sızde ona gore kullanın. her aracın ıyı veya kotu yanı olur. memnun degılsenız satar ıstedıgınızı alırsınız...

pug lar fıyatına gore ıyı araclar... benzer konforu ozellıgı sunan farklı araclara daha fazla para odemenız gerekıyor. ve onlarda puglardan kat kat sorunsuz olmuyorlar

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 15:30
helallllllllllll...brawooooooo.... her ne arac olursa olsun elbet bıryerlerı bozulacak  .... güzeldi..

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 15:34
bakmayı bilirsen iyi araçlar, Araba kullanmayı bilmiyor çoğu her çukurada dan dun giriyorlar sonra diyorlar arabanın sağından solundan niye ses geliyor ön takım niye çabuk bitiyor Gülme 10 binde bir değişmesi gerekenler değişmiyor hiçbirşey zamanında yapılmıyor sonrada marka kötüleniyor ben karşıyım.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: yusuf206
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 16:04
memnunun çok,honda 1,4 1,6 opele mopele falan sellektör çakıyorum :):):)

-------------
206 XT 118 HP

Mesajı Yazan: göktuğ
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 20:02
sorun çıkartmayan araba mı var? ben arabayı alalı 8 ay oldu. şükür bir arıza vermedi. arkadaş corolla aldı ikinci gün cam otomatiği bozuldu. onlarda normal. ama bunu peugeot yapsaydı vay haline...

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı

Mesajı Yazan: Selim Engin EREN
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 20:10
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

benimde 2006 model 307 bende aracımdan fazlası ile memnunun yukarıda arkadaşımında dediği gibi konfor , donanım vs. hepsi fazlası ile var. Sonuçta kullandığımız araç makina , bakımlarını yapıp nazik kullanacaksın. Birde olumsuz yorumların pek çoğu ikinci el  ilk sahiplerinin belkide hor kullandığı araçlar.Keşke imkan olsa herkes sıfır araç alabilse 2. el araç alırkende boyadan , değişenden başka şeylerede bakmak lazım . ne araçlar biliyorum belki full boyalı ama saat gibi çalışan sorunsuz araçlar , insanlar ufak tefek boyaya yada değişene takıldığı sürece aldanıyorlar ve pek çok mekanik problemi göremiyorlar.

haksen arkadaşıma katılıyorum,benim aracım 1994 model buna rağmen gayet memnunum.

-------------
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 20:44
Orjinalini yazan: kankam_743 kankam_743 Yazdı:

aracım çok iyi diyecek babayiğit tanımıyom ben pug a bindikçe sanayilerde geçirdiğimiz vakit daha da artacak gibime geliyor. Ha garantisi devam eden 1-2 yaşındakiler hariç. Bi arkadaşım eşine söylediği laf hala kulaklarım da ''seni de boşarım arabayı da yakarım'' (99 206 L.garros). Bir de bunlarla gazlamaya gelmiyo  çok narinler hele bir de hor kullan dımı.? gene de seviyorum arkadaş dikenine katlanıyoruz bi şekilde.
Gazlama misal verdim çok titiz kullanıyorum 6 aydır aldım. Benden önceki hayvan hor kullanmış ceremesini ben çekiyorum. yaptığım masraflar:
--250 tl benzin pompası değişti (benzin pompasıyla oynamış )
--1200 tl tavan hariç boyattım
--1300 tl 2aks kalbilator contası alt kulak değişti
lpg rutin bakımı saymıyorum. ve halaaırbeg ışığı yanıyor com 2000 değişecek kapılar kapanmadı die sinyal veriyor, sanruf arızalı 300 400tl masraf istiyor
Böyle bir yorumda bulundum kusura bakmayın çok dertliyim. Donanıma gelince   emsallarine 10 basar tabiki adam gibi kullanmayı bilene ama.

Mesajı Yazan: hantsome28
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:08

Gazlama misal verdim çok titiz kullanıyorum 6 aydır aldım. Benden önceki hayvan hor kullanmış ceremesini ben çekiyorum. yaptığım masraflar:
lpg rutin bakımı saymıyorum. ve halaaırbeg ışığı yanıyor com 2000 değişecek kapılar kapanmadı die sinyal veriyor, sanruf arızalı 300 400tl masraf istiyor
Böyle bir yorumda bulundum kusura bakmayın çok dertliyim. Donanıma gelince   emsallarine 10 basar tabiki adam gibi kullanmayı bilene ama.

arkadaşım geçmiş olsun.

-------------
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:29
Orjinalini yazan: mustiii mustiii Yazdı:

2000 model Peugeot 206 XT 1600cc 8valf aracım var. Atiker LPG mevcut.
Aracımın fiyatına göre özellikleri iyi. Çift airbag, klima, yağmur sensörü, park sensörü, yakıt tasarrufu,,,
Eksik yanları ABS yok, Sunroof yok, 8V .
Şehir dışı 20krş, şehir içi 23krş LPG tüketiyor.
Ortalama %85 memnunum.
Aracımı satacak olursam 2003 model Peugeot 206 XT 1600cc 16valf alırım. LPG takarım.
Şahsi fikrimdir.
Saygılar.

+1

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:39
Orjinalini yazan: hantsome28 hantsome28 Yazdı:

arkadaşım geçmiş olsun.
sağolasın kardaşım

Mesajı Yazan: tilbe307
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 22:50
arkadaşlar bence Pejo toplumumuzdaki efsanelere kurban gitmiş bir araç. bu donanım özelliklerini bu paralara diğer marka araçları hayatta alamazsınız. yani arabalar evet biraz problemli ama donanımı allah korsun büyük bir kaza da da çok işe yarayacak özellikler olduğunu da lütfen unutmayın. dünyayada en çok geri araç çağıran şirkette japon markası arabalar olduğunu unutmayalım ! herkese iyi akşamlar. Aslanımı seviyorum :)

-------------
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 23:42
%50 memnunum %50 degilim dizellerde kronik problemleri cok ve bu motoru kullanan butun ureticilerde ayni sorun var. psa motorlarinda sorun oldugunu kabul ediyor duzeltmek icin geri cagirmiyor. memnun oldugum ozelligi bulundugum yerde parca sikintisi cekmiyorum ama sifir parca fiyatlari cok pahali

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2011 Saat 00:13
parça sıkıntısı çekmezsin tabi pug un anavatanındasınGöz Kırpma

Mesajı Yazan: Kemanyak
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2011 Saat 00:14
2000 model Peugeot 206 XT 1600cc 8valf aracım var. Lovato LPG mevcut.
Aracımın fiyatına göre özellikleri iyi. Çift airbag, klima, yağmur sensörü, park sensörü, yakıt tasarrufu,
ABS , Sunroof , alayı var.
Şehir dışı 169 krş, şehir içi 200 krş  civarıLPG tüketiyor.
%99 memnunum bagaj kısmı hariç
Aracımı satacak olursam 207 Outdoor alırım. Parça konusunda sıkıntım olmadı. 2007 de aldım 5. yılı bende ve toplamda 1000 lira masraf yaptı araç. 300 ü triger.  Bagajın darlığından dolayı araba aradım geçen yaz. Donanım konfor tip derken baktım elimdeki araçtan daha iyisi yok !!! Kronik arıza dediğimiz her şey diğer araçlarda da var. Şehir efsanleri ile araba arayan bir toplumuz biz bu sebeple aslana karşı olanlara sadece gülüyorum Otobanda kovalamadığım araba yok... Şehir içinde zaten herkes arabaya hayran ve bilir Embarrassed  4 çeker almadığım sürece 2 çekerde aslanımdan üstünü tanımam...( Parayı verip BMW,Merso alacak olana bir şey demeyiz ama bu paraya alınabilecek en güzel araba budur !) Toroslara 10 lira verilen memleketimde puga laf atan çarpılır !

-------------
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008

Mesajı Yazan: efsanemurat
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2011 Saat 00:20
valla arkadaşlar görünüş olarak donanım olarak çok güzel bende aldım 10 gün kullandım 11 günde motor bloğu parçaladı 3500 tl masraf nazik kullanmak gerekiyormuş şimdi binmeye korkuyorum sorun çıkartır diye hayallerimdeki arabaydı ama aldığım gibi böyle olması beni baya soğuttu ama konfor ve kullanım süper bakımlarını aksatmamak lazım 

-------------
2004 model 307 hdi xr 120000 km de

Mesajı Yazan: Kemanyak
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2011 Saat 00:33
Dostum kesiciye kadar basarım. 2 de 3 te kesiciye kadar uçururum ama şeytan kulağına kurşun araçta tık yok. Ama en ufak ses gelse bakarım nedir ? Araca bakarsan o da sana bakar. Masraf değil demek istediğim. Ufak bir sorunu görmezsen büyük bir masraf olarak döner sana. Yol tutuş fren güvenliği acil durum toparlaması 1 numara diyebilirim sınıfında. 2 kaza atlattım 1. Hatalı sollayan araçla karşı karşıya kaldım frene basınca aslanım kedi gibi pustu olduğumuz şeritte yapıştık asfalta karşıdaki araç şeritlerden şerit beğendi frenleyince... 3. Su kızağına girdik 120 ile otobanda ve araç resmen yanladı ama yine şeridinden şaşmadı. Motor konusunda henüz motor kapağı açılmadı benim aracın. orjinal contası duruyor... Seninki büyük şanssızlık dostum...

-------------
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008

Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2011 Saat 01:45
Şuan 2004 model 1.4 hdi 307 xr sahibiyim aracımı sattığımda mutlaka 110 hp 307 alıcam
tek sorun yaşadım oda ustayım diye geçinen çakallar yüzünden aracın beynine su girmiş erkenden fark ettik ufak bi işçilik parasıyla hallettik onun dışında hiç bi sorun yaşamadım
Yakıt durumu çok iyi
Frenleme mesafesi ve frene tepkisi çok etkili 2 büyük kazadan kurtuldum
Yol tutuşu gerçekten güzel ve gayet memnunum

Mesajı Yazan: karacocuk
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2011 Saat 10:50
benımde 307+ var 1.6 90 hp hdı basıma bela oldu ama yınede sevıyorum.... ustasını bulduktan sonra sıkıntı yok herkese elletmıceksın para dan kacmıcaksın ısın ehlıne teslım edeceksın arabada 8 tane aırbag var kendımı guvende hıssedıyom bu yeter bana

Mesajı Yazan: hhuzun
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2011 Saat 16:02
valla bende menmunum

-------------
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ

Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 00:44
neredeyse yarı yarıya memnun yarı ya memnun değil işin özü sıkıntılı araç ama konforlu araç..satacagım dahada almam 

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 09:59
anket yaparsan memnun yada memnun olmayanların sayısı net oran olarak belli olur.

-------------

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 10:58
2000 model 306 gti a biniyorum, geçen hafta Alanya ya gittim ve Afyon civarı bobin yaktı hız ve çekiş muazzam düştü, buna rağmen Antalya ya kadar gittim, araca iyi bakıp 3 kuruş az vereceğim mantığı ile yan sanayi parça kullanılmadığı sürece hiç bir sıkıntı çıkarmadan yıllarca size dostluk yapacak bir markadır. 

2 si hala bende olmak üzere toplam 4 Peugeot um oldu, 205 1.3 rallye şuan 219 binde ve 306 gti ım 140 bin gördü, geçen hafta sadece alanya ankara arası 1500 km yol yaptım. Peugeot bakıldığı zaman asla yolda bırakmaz, asla üzmez.

Şuan rcz kovalıyorum, diğer arabalarımı satmaya gerek olmadan almak için biraz uzun zamana yaydım. Bu kadar bir Peugeot fanatiğiyim.  

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:01
Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

2000 model 306 gti a biniyorum, geçen hafta Alanya ya gittim ve Afyon civarı bobin yaktı hız ve çekiş muazzam düştü, buna rağmen Antalya ya kadar gittim, araca iyi bakıp 3 kuruş az vereceğim mantığı ile yan sanayi parça kullanılmadığı sürece hiç bir sıkıntı çıkarmadan yıllarca size dostluk yapacak bir markadır. 

2 si hala bende olmak üzere toplam 4 Peugeot um oldu, 205 1.3 rallye şuan 219 binde ve 306 gti ım 140 bin gördü, geçen hafta sadece alanya ankara arası 1500 km yol yaptım. Peugeot bakıldığı zaman asla yolda bırakmaz, asla üzmez.

Şuan rcz kovalıyorum, diğer arabalarımı satmaya gerek olmadan almak için biraz uzun zamana yaydım. Bu kadar bir Peugeot fanatiğiyim.  

senınde masallahın var yanı :)) pug fılosu kuracaksın herhaldeSırıtma

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:06
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

senınde masallahın var yanı :)) pug fılosu kuracaksın herhaldeSırıtma

Gücüm yettiğince klasik olan/olacak modellerini toparlamaya çalışıyorum. Ailemize minik üye katılıyor, eşimde 4 kapılı var, eğer bir muhalefet olmaz ise şayet bu aralar almış olurum.

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:37
3 cü peueotumu kullanıyorum toplamda 250.000 km yol yaptım bir kez yolda bırakmadı. tamamen sorunsuz ,dertsiz tasasız bir araçtır . memnun değilim dersem günaha girmiş olurum :)))

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:43

arkadaşlar kesinlikle bilinmesi gereken konu ne marka ne model olursa olsun aracına bakarsan yolda bırakmaz. peugeot un tek kötü yanı hassas bir araçtır bunun sebebi de asfalt arabası olmasıdır türkiye şartlarındaki asfaltlarda malumunuz çok iyi derecede değil. tek gerçek şudur arabana zamanında düzgün bakım yaptırırsan seni yolda bırakmaz. bu peugeot u kötüleyen arkadaşlar eşşek arabasına biner gibi arabaya binip daha sonra ön takım çabuk dağıldı diyen kişilerdir. adam gibi kullan adam gibi bakım yap ömürlük bin peugeot kalitesiz bir marka değildir sadece kibar nazik araçtır.

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 11:57
ben aracımı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum 2000 model 106 Quicksilver beklentimin üzerinde bir araç çıktı yapmam gereken tüm bakımları yaptıktan sonra extradan bana bir arıza çıkarmadı ki biraz sert kullanırım yüksek devir ne yakıt olsun ne motor olsun bir problem çıkarmıyor. (MAAŞALLAH) 11 yaşında araç kalorifer peteği tıkanmış ki üstünden orjinal petek çıkmıştı. ve arkadaşların da dediği gibi aynı fiyatta başka araç ile kıyaslamış olalım 1993 model toyota corolla benim aracın yanında eşşek arabası kalır ne görüntüsü görüntü ne gücü güç her konuda eline verir. yaş olarak kıyasla desek bile o segmentte o fiyata araç zor gerçekten hesaplı bir marka peugeot.

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 12:12
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

arkadaşlar kesinlikle bilinmesi gereken konu ne marka ne model olursa olsun aracına bakarsan yolda bırakmaz. peugeot un tek kötü yanı hassas bir araçtır bunun sebebi de asfalt arabası olmasıdır türkiye şartlarındaki asfaltlarda malumunuz çok iyi derecede değil. tek gerçek şudur arabana zamanında düzgün bakım yaptırırsan seni yolda bırakmaz. bu peugeot u kötüleyen arkadaşlar eşşek arabasına biner gibi arabaya binip daha sonra ön takım çabuk dağıldı diyen kişilerdir. adam gibi kullan adam gibi bakım yap ömürlük bin peugeot kalitesiz bir marka değildir sadece kibar nazik araçtır.

arkadaşım benim aracım şehir içi genellikle 200 km ve üstü hızlarda kullanılmaktadır. ben dur kalkı 160 la yapıyorum . yinede elimde kalmadı hiç bir peugeot. camaro z28 de motor yaktım, bmw 3,18 ile sibobları eğdim. aynı olayı neden kendi araçlarımda yaşamıyorum hayret ediyorum araçlar nazik falan değildir. herkezin kullanma stili farklı herkezin verdiği yem farklı . aracına bakım yapmadan kullanan ve burdan bu aracı kötüleyenlere sabaha kadar bu yazdıklarımı sıralayabilirim.

Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 14:20

puglara biraz önyargıile bakıyorlar piyasada hatta sanayide ustalar bile peugeot ve cıtrıoen olmasa halimiz haraptı diyorlar.ama 4,5 yılldır dizel 307 kullanıyorum çok şükürki en ufak bi problem yaşatmadı bana genel anlamda memnunum pugdan

-------------
307 1.6 110 hp comfort dizel

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 14:51
pejomu satıp honda alcam..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: boraa
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 15:33
bende satıp wolfswagen alcam..

-------------
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :)

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 16:42
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

pejomu satıp honda alcam..
pişman olursun. tecrübeyle sabittir.

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 16:43
Orjinalini yazan: boraa boraa Yazdı:

bende satıp wolfswagen alcam..
neden ? 206 yı satıp hangi model woswos alıcan

Mesajı Yazan: boraa
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 16:56
temiz polo yada golf,,,,,yada honda Alkış

-------------
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :)

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 17:12

honda gönlüm onda :) parçacıların da gözleri onları alanda :)))))))

Mesajı Yazan: toprakk
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 19:26
peugeot iyidir iyi. honda we ww kullanan arkadaşların da sıkıntıları bitmiyor rahat olun. araç adam gibi kullanılırsa sıkıntı yaratmaz. 

-------------
2003 model 206

Mesajı Yazan: aslanparcası
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 20:31
Arkadaşlar bu forumda belki bu yoruma kızan çok olacaktır fakat pejo kullanıcıları genelde arabayı yormadan sakince kullanan, uzun yolda 120yi geçmeyen, 0-100 km/h e 20 sn de çıkan, şeridinde usul usul giden tipler olmuyor, hal böyle oluncada yorulan hırpalanan pejolar sorun çıkartıyor. 2003-2004 corolla kullanıcısı, nissan primera 1.6 kullanıcısı, clio symbol kullanıcısı(şirketler hariç) ile bir 206 kullanıcısı, 207 kullanıcısı aynı tarzda değil tabiki. At sahibine göre kişner

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 20:38
bu benım 3.aracım 1 arabam 2002 307 xs full du bakımlarını zamanlı artı parcalar orıjınal olursa sıkıntı yaratmıyo 2. aracım sedan 2007 1.5dcı dacıa logandı aynı sekılde sıkıntısız bındım suankı aracım 2004  206 quıksılver 1.6 16v 110  hp 1 aydır bende sıkıntısı yok bakımlarını saglam yaptırdım umarım yuzumu kara cıkarmaz (artı cıkarırsa bıle aracıma asıgım cunku 206 yada peugeot bı hastalık)saygılar Thumbs Up

Mesajı Yazan: burak6143
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 21:46
2004 mod 206 rc sahbiyim masallah tik demedi daha :) bu 2 inci 206 im ikisindende bi sorun yasamadi
Ben gene peugeot diyorum gayet memnunum allaha sukur simdiki hedefim 207 rc :)

Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:15

honda gönlüm onda :) parçacıların da gözleri onları alanda :)))))))

arkadaşlarımın çoğu honda sahibi..parçalar pahalı evet ama ne kadar sorun çıkardığıda önemli..hondaya binen 10 kişiden dokuzu memnun..bide pejoya bak! ayrıca burda memnun olan arkadaşların araçlarına bakıyorum..hep yüksek model araçlar..2005 palio sahibide aracından memnun.d 10 yaşını devirdikten sonra anlıyoz neyin ne olduunu..sanki pejo parçaları çokmu ucuz allah aşkına yaa! 106 aracım var.. tek güzel yanı kasası..kasasına tavım..başkada bişi yok..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:23
bende 2006 307 xt otomatik kullanıcısıyım , bu benim 3. aracım ve ilk peugeotum , 2.el aldım ve 3 sene dir yaklaşık kullanıyorum. aracından konforundan , donanımından fazlasıyla memnunum .ufak tefek bir kaç problem dışındaki bunlar her araçta olabilecek sorunlardı aracımdan memnunum. İnş. allah nasip ederse hedefim bir kaç sene sonra 3008 almak.

-------------

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:28
Orjinalini yazan: erhanomer erhanomer Yazdı:

Eğerki ilgilenir ve bakarsanız Peugeot markası sizi asla üzmez. Benim 307 aracım benim üzmüyor ve aksine milleti kıskandırıyor. Çünkü sınıfında hiçbir aracın sahip olmadığı donanımlara ve konfora sahip bir araç.

Tek isteği evcil bir hayvan misali ilgi ve sevgi.Sırıtma

Kesinlikle katılıyorum Thumbs Up

-------------
Peugeot 1998 106 1.4 XR
Gökay ÜNAN
Küçükyalı / İSTANBUL
0536 298 53 70
Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN
[o.o]
/)__)
-"--"-

Mesajı Yazan: furkan
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:59
bende çok severek almıştım hiç uğramadığım sanayide gitmediğim tamirci kalmadı hergüs servise telefon arıza diz boyu bu kadar adiii  bir araba görmedim baktım olucağı yok sattım 307 yi kurtuldum
en son pejo kalsa dünyada yayan giderim yine almam YAHUDİ ARACINI

Mesajı Yazan: berko
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 02:15
valla ben 206 dan aşırı memnundum. 96.000 km de sattım hiçbir sorun çıkarmadı. Ama çok özenli kullandım hep. 40.000 km 4 cm spor yay vardı arabada ne amortisörüne bişey oldu ne salıncağına ne bişeyine.  Dizeldide çok da az yakardı... Ah ah andıkça üzülüyodum severdim 206 mı. 

Mesajı Yazan: ondererden
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 06:23

aracım 8 yasında 163000 de, 3. sahıbıyım. şeytan kırmızı 307 1,6 xs im var, yaklasık 1 yıldır biniyorum sanayiye hic gitmedim, konfor dan kasıt  ne bilmiyorum ama 307 genis ve ferah iç hacmi, minimum 6 airbag, bir sürü cep göz (çöp kovası dahil), sogutmalı torpido, derinlik ayarlı koltuklar, fonksiyonel direksiyon, otomatik kararan dikiz aynası, ısıtmalı, elektrikli  ve kör noktalı yan aynalar, direksiyondan  full fonksiyon dolby surround ses sistemi, 6 hoparlor, bazen sorun cıkarsada 6 lı cd changer, ön ve arkada ayrı olmak uzere ic aydınlatma, dokunmatık tus takımları v.s aklıma gelenler ve bunlar opsiyonel değil standart sunuluyor, performans desen sakin gibi görünen arabanın altında cok agresif bir kimliği var, yeminle soyluyorum 10 sn altında 100 km yı gecıyor aracımda hava filtresi egzsoz spor yay ıntake vs  yok. camı kapattıgım anda ses duymuyorum, klimayı acıyorum 2 dk buz oluyor ve klimanın acık olması arabayı pek ılgılendırmıyor yıgılma cekısten dusme v.s.... aklınıza gelecek herturlu modıfye aksesuar hıc bır arabaya bu kadar sorunsuz ve guzel oturamaz, daha anlatacak cok sey var ama kısacası 307 benim yasam tarzım en ufak bır sıkayetım yok sadece bakımlarını aksatmayın yeter, vee servisten baska bir yere goturmeyin.

-------------
ONDER ERDEN
ANTALYA 1978
2002 307 1,6 XS ŞEYTAN K.

Mesajı Yazan: emre17286
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 10:09
arkadaşlar bende partner 1.9 2005 model aracım vardı.yakıt bakımından da arıza bakımından da çok sıkıntı yaşadım.şimdi ise 206+ 1.4 aracım var Allaha çok şükür her bakımdan beni tatmin ediyor.hız olsun modifiye olsun

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 10:46
ben memnunum 206 1999 model 1.4 xr presence sade ve güzel ayrıca lpg li Dil Çıkarma

-------------
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg

Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 11:11
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

bende 2006 307 xt otomatik kullanıcısıyım , bu benim 3. aracım ve ilk peugeotum , 2.el aldım ve 3 sene dir yaklaşık kullanıyorum. aracından konforundan , donanımından fazlasıyla memnunum .ufak tefek bir kaç problem dışındaki bunlar her araçta olabilecek sorunlardı aracımdan memnunum. İnş. allah nasip ederse hedefim bir kaç sene sonra 3008 almak.

bende de 106 quicksilver var o senin bahsettiğin hondaları da bizim bu peugeotlar gibi kullansalar aynı şekilde arıza yapmazsa birşey bilmiyorum. bizim arabalar genç arabası ışıklarda gören nerdeyse her araba kendi arabasını test amaçlı yarışma moduna giriyor. onun için bizim arabaların çabuk yıpranması doğal birşey aynı şekil ne hondalara bindim 2,000km fazla yol yapar aynı arızayı verirsin sadece rot kollarını 2001 honda civic rot kolu orjinali 65,00tl 2000 model 106 quicksilver rot kolu 21,00tl. honda ile peugeot kıyasa uygun markalar değil.

Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 13:27
önder kardeşimiz ne güzel anlatmış , ağzına sağlık. 307 gerçekten pek çok isteği fazlasıyla karşılayan bir araç , ama sonuçta tüm araçlar gibi tüm bakımlarını zamanında yaptırıp aracı üzmemek lazım.

-------------

1973 - Bursa

Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 22:23
lütfen herhangi bir araba satış sitesine girin ve fiyatlara bakın. adam bomboş arabaya bir markanın sembolünü koydu diye eşşek yüküyle para istiyorlar. 200o model hava bir tane hava yastığı olan araçlara 17 bin lira yazmış. doğan şahin bile 10 bin tl kötülemek için söylemiyorum ama bunların hepsi iyi bir pejo mu kötü insanlardaki bakış açısını anlamak zor. amcam suziki aldı sıfır ön amatisörü patladı 2000 km de araçla yol bile gidilmedi. utanmasalar siz yapmışsınız diyeceklerdi.

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 22:27
Ülkemi kötülemek istemem ama bizim şöförlerimiz yola çıktığı zaman tüm kurallar unutuluyor herkes kendi kuralını koyar oluyor. o yüzden güvenlik çok önemli oda bu arabalarda var. en azından arabama binince kendimi güvende hissediyorum gerisini yüce rabbime bırakıyorum..

-------------

Mesajı Yazan: teknikerrr
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 22:41
Fiyat ve donanım olarak peugeot ile kıyaslanacak arac yok.
Bende de 307 1.4 HDI var satsam aynı özelliklerdeki bir alman arabasını almak için en az 7-8 bin tl fark vermem gerekecek.
Temizini bulursanız peugeot binilecek araba.
Benim gibi şanssız biriyseniz aracımı aldıktan sonra arabanın bitebilecek tüm sarf malzemeleri bitti elimde.:)
4-5 bin tl ye ancak adam edersiniz.

-------------
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 08:28
arkadaşlar bir markayı kötülemeden önce kendinize dikkat edin. arabayı alırken sanayideki usta yerine alıp servise götürseydin expertiz denen birşey var yaptırsaydın zaten arabanın masraflı olduğunu görürdün. bu peugeot un suçu sorunu değil onu eşek arabası gibi kullanan eski kullanıcısınındır. burada kimsenin markayı kötülemeye hakkı yoktur tek kötüleyebilecekleri vardır o da eski sahipleridir!!!

Mesajı Yazan: trtolgi
Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 10:40
bende de 307 1.4 lpg li var.aracımdan gayet memnunum.kulaktan dolma laflarla aracı kötülüyorlar.bir arkadasım 307 alacaktı sırf bu kulaktan dolma laflardan dolayı almadı.ford focus aldı.3-4 kez benim aracla gezdik.ben bu aracı neden almadım dedi.pisayada birçok markanın patlak arabası var.patlak arabalara bakarak önüne gelen yorum yapıyor.arabayı essek gibi kullanlar,bakımını geciktirenler var.sonra bu araba şöle böle diyorlar.sınıfında iç hacmi geniş olan ve sürüş keyfi zevkli olan baska bir arac tanımam.ben arabama bindiğim zaman arabam beni resmen kucaklıyor.koltuğuna oturduğun zaman araba bana korkma artık güvendesin diyor.duruşu, karizması ,performansı(1.4 lpg li ben memnunum bana yetiyo) kısacası doğaya bile hükmetmiş bu aslan.ben memnunum ve değiştirecek olursamda 308 yeni kasa alırım.peugeottan baskası yalan.

-------------
bir başkadır 307

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 10:49
Orjinalini yazan: trtolgi trtolgi Yazdı:

bende de 307 1.4 lpg li var.aracımdan gayet memnunum.kulaktan dolma laflarla aracı kötülüyorlar.bir arkadasım 307 alacaktı sırf bu kulaktan dolma laflardan dolayı almadı.ford focus aldı.3-4 kez benim aracla gezdik.ben bu aracı neden almadım dedi.pisayada birçok markanın patlak arabası var.patlak arabalara bakarak önüne gelen yorum yapıyor.arabayı essek gibi kullanlar,bakımını geciktirenler var.sonra bu araba şöle böle diyorlar.sınıfında iç hacmi geniş olan ve sürüş keyfi zevkli olan baska bir arac tanımam.ben arabama bindiğim zaman arabam beni resmen kucaklıyor.koltuğuna oturduğun zaman araba bana korkma artık güvendesin diyor.duruşu, karizması ,performansı(1.4 lpg li ben memnunum bana yetiyo) kısacası doğaya bile hükmetmiş bu aslan.ben memnunum ve değiştirecek olursamda 308 yeni kasa alırım.peugeottan baskası yalan.

bende sana katılıyorum. cunku araca bakmazsan o da sana bakmaz.

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 12:32

arkadaşlar bir markayı kötülemeden önce kendinize dikkat edin. arabayı alırken sanayideki usta yerine alıp servise götürseydin expertiz denen birşey var yaptırsaydın zaten arabanın masraflı olduğunu görürdün. bu peugeot un suçu sorunu değil onu eşek arabası gibi kullanan eski kullanıcısınındır. burada kimsenin markayı kötülemeye hakkı yoktur tek kötüleyebilecekleri vardır o da eski sahipleridir!!!

amaç markayı kötülemek değil ama allah aşkına alman arabasını kötülüyo burda bi arkadaş..neymiş pejo daha ucuzmuş..2001 model quikim daha önceki 91 model bmw aracım kadar güven veremiyo.. quik tamirhaneden çıkmıyo..bmw hiç tamire bile gitmedi.. şimdi diceksinki eski sahipleri yüzündendir..20 yaşını aşmış bmw ye hiçmi binen olmadı ?  bu kalite farkı kardeşim...bende bi pejo sahibiyim ama ı ıh yani.. doğrucu olalım.. bu arada adamın 2/3/4/5 yaşlarında aracı var çok memnunum diyo.. ah be kardeşim memnun ol artık yani.:D sıfır araba işte.. bi 10 yılı devirsin ondan sonra konuşuruz..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: isodogu
Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 13:26
2006 307 hdı kullanıyorum 1 yıldır oldukçada memnunum 10 yaşından sonra dökülürmü dağılırmı bilmiyorum zaten 2 yılkullandımı sıkılıyor insan  arabadan artık 10 yaştan sonra alan düşünsün

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 13:29
arkadaslar peugeot aracından memnun olmayan varsa satsın begendıklerı aracları alsınlar.
kıyas edılen araclar cok alakasız bence. her aracı parasına gore kıyaslayacaksın. 
alman aracını begenen nıye gıder fransız aracını alırkı yanı Gülme
genel olarak altı ustu 10-20.000 tl lık araclara bınıyoruz. odedıgımız paraya gore bol ozellık var.
sahıp oldugunuz aracların modelındekı baska araclardan neden almıyorsunuz. cunku daha pahalı......... pahalıysada vardır bır farkı elbet dıyelım konuyu kapatalım

bu noktada fazla konusmayalım lutfen...

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 13:42
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

arkadaslar peugeot aracından memnun olmayan varsa satsın begendıklerı aracları alsınlar.
kıyas edılen araclar cok alakasız bence. her aracı parasına gore kıyaslayacaksın. 
alman aracını begenen nıye gıder fransız aracını alırkı yanı Gülme
genel olarak altı ustu 10-20.000 tl lık araclara bınıyoruz. odedıgımız paraya gore bol ozellık var.
sahıp oldugunuz aracların modelındekı baska araclardan neden almıyorsunuz. cunku daha pahalı......... pahalıysada vardır bır farkı elbet dıyelım konuyu kapatalım

bu noktada fazla konusmayalım lutfen...

aynen satıcam aracımı da işte çok haklısın fiyat konusunda..10 bin 15 bin liralık araca biniyorum..pejoyu tercih ediyorum..bencede kıyaslama yapmak mantıksız aslında.. parasına göre araba.. alman aracını beğenen niye fransız aracı alır demişsiniz.. hedefim hep alman..inşallah ilerde alıcam bi e36.. geçen sene unoyla başladım..yavaş yavaş yükseltiyorum.. 106 almamın sebebide kesinlikle kasa görüntüsü..başka bişey değil..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 14:03
2003 model dizel 206ya biniyorum 40bin km yol yaptım şükür daha bakım harici masraf yapmadım. aracımda 8 yaşında. bence aracı kullanmayı,bakmayı bilmek lazım.

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 15:56
kim ne derse desin ASLAN her zaman ASLAN dır binmesini, bakmasını bildiğin zaman bakım harici masraf çıkarmaz. 9 ayda 35,000 km yol yaptım alırken gördüğüm eksiklikler ve bakımları harici vida sıkmadım. Slalomlara da katıldım draglara da driftte yaptım MAAŞALLAH'ı var. 10-15,000tl arası BMW 89-90 model e30 bmw olur onunda sorun çıkarmayacak yeri yoktur. Kıyas yaparken aynı fiyattaki araçlarla kıyaslayalım. Ayrıca bu site peugeot kullanan Peugeot'u beğenenlerin sitesi burada Peugeout kötülemek olmaz. Beğenmediysen satarsın beğendiğini alırsın. Sahibindendeki ilanlara bakarsan bazı ilanlarda patlak 106 lardan değil ibaresi olur bu da bu aracı adam gibi kullandık adam gibi araba ama yine de expertiz raporunu almak şart. Sen kötü bir alışveriş yapmışsın ve tahminim patlak dediğimiz 106 quicksilver lardan. Bahsi geçen BMW ler ile arasındaki en büyük fark yakıt. LPG takarım dersin çok sevdiğim arkadaşımda 1998 model 60,000km de 3,18ti var araçta nokta boya yok. Rot kolunu hafta sonu değiştirdi ve orjinaliymiş daha o araç ile 1,4 aracım yarıştık ve ibremde 190 km hız devirdiğimde arkamda bir BMW göremiyordum. Arkadaşımın dediği kelime yakıcam bu arabayı... Bana vermiş olduğu haz hiçbirşeye değişilmez.

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 16:14
yorumlara bakıyorum da herkez memnun bi konuyu açan arkadaş memnun değil, bunun sebebide sorunlu araç aldı ve aracı sorun çıkardı, bu kötü ustaya denk geldi,

diğer araçlarla genelleme yapacak olursak, aynı fiyatlarda, aynı donanım, konfor ve güvenlik olarak en iyisi peugeot derim. kronik sorunlar hepsinde oluyor ama burada arkadaşlarımız tecrübeleri ile o sorunları gideriyuoz ve paylaşıyoruz, bunların dışında ben bir sorun göremiyorum.

-------------

Mesajı Yazan: revolutionary26
Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 16:27
kullandığım 4. arabam.
1998 model Uno 70's(1,4 70 bg)
2001 model Palio ( 1,6 16 V 105 Bg) çok seriydi
2010 model opel astra (1,6 16 V 115 BG)
2005 model 307 1,6 16V 110 Bg BVA

model ve özellik açısından astra çok iyiydi. ondan inip pug a binince rahat edemeyeceğimi düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. rahat ve konforlu. aradı alalı dün 1 ay oldu ve 2000 km yaptım. hiç bir sıkıntı çıkmadı. 
sonuçta BMW bile olsa MERCEDES bile olsa sen arabaya nasıl bakarsan o da sana öyle bakar. ses sistemi değiştirmekle, arabayı alçaltmakla olmaz. Motora bakıcaksın ki oda sana baksın. Tüm kontrolleri sen yapıcaksın,ayarlayacaksın. şu ana kadar araca 240 TL masraf yaptım. ( yağ,buji,filtreler değişti) hiç bir sorun çıkartmadı. Aklıma olan tek değişecek şey fren balataları. onlarıda en kısa zamanda değiştiricem.

aracımdan memnunum. sıkıntısı yok.

-------------
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 16:39

yorumlara bakıyorum da herkez memnun bi konuyu açan arkadaş memnun değil, bunun sebebide sorunlu araç aldı ve aracı sorun çıkardı, bu kötü ustaya denk geldi,

diğer araçlarla genelleme yapacak olursak, aynı fiyatlarda, aynı donanım, konfor ve güvenlik olarak en iyisi peugeot derim. kronik sorunlar hepsinde oluyor ama burada arkadaşlarımız tecrübeleri ile o sorunları gideriyuoz ve paylaşıyoruz, bunların dışında ben bir sorun göremiyorum.

metınım esasında her aracın kendıne gore sıkıntılı yanları varda bız sımdı bu markaya bınıyoruz ya sadece bunu bılıyoruz. dıgerlerıde cesıtlı arızalardan dokuluyor... bunun ıcıne mercedesıde bmw sıde dahıl. arastıran gorur yanı. onlardada saglamlık kalmadı.

bmw den ornek 2000 modele kadar bazı alumınyum bloklu motorlar pıston kıtleme yaptı. bmw cıler bunu bılır. sonra fabrıka bunu asabılmek ıcın yenı motorlara gomlek yapmıs. sonra 2000 cıvarı e39 ların on takımlarının cok zayıf olusunu yıne bmw cıler bılır.

mercedesten ornege gelelım. yenı mercedes c kasaların resmen dandık oldugunu cok kısıden duydum. ucuzlamasının arkasında kalıte dusumunun oldugunu soyluyorlar. arasıra mercedes B160 kullanıyorum. sacı oyle ıncekı resmen teneke. sag sol yapıyorsun daha yepyenı aracın dıreksıyon kutusu vuruyor.

wvden devam edelım. 2008 yada 2009 passat a bınıyorum kaldırıma vs cıkarken kasa resmen esnıyor aracın sagından solunca cıtır cıtır sesler gelıyor.

bunların herbırı kendıne gore cok guzel araclar. ama herkes sunu anlasınkı hıcbır aracta artık eskı kalıte kalmadıııııııı. 80lı 90lı yılların aracları sımdıkılerden cok cok daha saglamdı... o eskı kalıteyı aramayın

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 17:04

ahh ahh nerde o eski araçlar diyelim ozaman :D

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 17:49
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

amaç markayı kötülemek değil ama allah aşkına alman arabasını kötülüyo burda bi arkadaş..neymiş pejo daha ucuzmuş..2001 model quikim daha önceki 91 model bmw aracım kadar güven veremiyo.. quik tamirhaneden çıkmıyo..bmw hiç tamire bile gitmedi.. şimdi diceksinki eski sahipleri yüzündendir..20 yaşını aşmış bmw ye hiçmi binen olmadı ?  bu kalite farkı kardeşim...bende bi pejo sahibiyim ama ı ıh yani.. doğrucu olalım.. bu arada adamın 2/3/4/5 yaşlarında aracı var çok memnunum diyo.. ah be kardeşim memnun ol artık yani.:D sıfır araba işte.. bi 10 yılı devirsin ondan sonra konuşuruz..
  sana doğruluktan bahsediyorum ama beni anlamamakta ısrar ediyorsun benim aracım 2000 mdeol 106 quicksilver senin aracın dan 1 yaş daha eski ve senin dediğin problemin 1 tanesi dahi yok. kıyas olarak bmw kötülemek gerekirse bu güne kadar 1 adet e30 2 adet e36 kasa bmw sahibi oldum peugeot ile kıyaslanması yapılacak bir marka değil. peugeota göre artıları da var eksileri de var. bunları istersen teker teker yazarım. güven istiyorsan aracına bakımı modifikasyonu sen yapacaksın. benim 2000 model 106 quicksilver ım yaklaşık 60 derecelik viraja 140km hızla girdiğinde dahi güven verebiliyor.

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 17:54
arkadaşlar yaşım 27 ve şu an 2000 model 106 quicksilver kullanıyorum. araba alım satışı ile de uğraştığım için son aracım yaklaşık 50 nci aracım diyebilirim. piyasadaki çoğu arabanın sahibi olmuşumdur. olmadığım çoğu arabayı kullanıp test etme imkanım da olmuştur. bildiğim araçların kıyasında emin olun peugeot kullanıcısı olduğum için extra ayrım yapmam. Adam arabasını hor kullanmış deyim yerindeyse ekmeğini yemiş satmış. Bu peugeot un kalitesizliği değildir. Peugeot 106 Quicksilver'ın kalitesini görmek isytiyorsan buyur Eskişehir'e gel benim aracımı dene ve gör. Daha sonra burada tekrar yorum yaparız. Saygılarımla iyi akşamlar.

Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2011 Saat 18:45

kim ne derse desin ASLAN her zaman ASLAN dır binmesini, bakmasını bildiğin zaman bakım harici masraf çıkarmaz. 9 ayda 35,000 km yol yaptım alırken gördüğüm eksiklikler ve bakımları harici vida sıkmadım. Slalomlara da katıldım draglara da driftte yaptım MAAŞALLAH'ı var. 10-15,000tl arası BMW 89-90 model e30 bmw olur onunda sorun çıkarmayacak yeri yoktur. Kıyas yaparken aynı fiyattaki araçlarla kıyaslayalım. Ayrıca bu site peugeot kullanan Peugeot'u beğenenlerin sitesi burada Peugeout kötülemek olmaz. Beğenmediysen satarsın beğendiğini alırsın. Sahibindendeki ilanlara bakarsan bazı ilanlarda patlak 106 lardan değil ibaresi olur bu da bu aracı adam gibi kullandık adam gibi araba ama yine de expertiz raporunu almak şart. Sen kötü bir alışveriş yapmışsın ve tahminim patlak dediğimiz 106 quicksilver lardan. Bahsi geçen BMW ler ile arasındaki en büyük fark yakıt. LPG takarım dersin çok sevdiğim arkadaşımda 1998 model 60,000km de 3,18ti var araçta nokta boya yok. Rot kolunu hafta sonu değiştirdi ve orjinaliymiş daha o araç ile 1,4 aracım yarıştık ve ibremde 190 km hız devirdiğimde arkamda bir BMW göremiyordum. Arkadaşımın dediği kelime yakıcam bu arabayı... Bana vermiş olduğu haz hiçbirşeye değişilmez.

inşallah senden sonraki sahibinede o hazzı verir aracı bu kadar zorladıktan sonra..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net