![]() |
|
CARBON CLEAN UYGULAMASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | |||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
EGR iptali, emme manifold temizliği ve bu işlemden sonra aracın çekişinde olumlu değişim oldu.Çok büyük bir değişim olmadı ama şileye giderken rampalarda vites küçülmek zorunda kaldığım yerleri daha rahat çıkıyor.Yakıt sarfiyatında fark olacak mı onu takip ediyorum.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benim araçta var bişeyler motor yeni turbo zil gibi ama gel görki gitmiyor gaz tepkisi çok kötü
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yazılım yüklet yani chip uygulaması.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
olması gerektiği gibi değil önce bi standartı sağlıyim ondan sonra onuda düşünüyorum yinede yetmezse.1.4 ufak motor ama o kadar kötü değildi normalde 180 görüyodu rahat rahat ilk aldığımızda hafif rampa aşağı(avcılar-k.çekmece e5/gece saat 2) 200e bile dayamıştık ibreyi ama şimdi 150 zzar zor görüyor yüksek ihtimal enjektörlerde var bir tıkanıklık |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |