Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - silencer egzoz (takıldı ve video çekildi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

silencer egzoz (takıldı ve video çekildi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 14:18
o okadar sorun değil vidadan biraz daha ufak bi matkap ucuyla yeniden istedigin yerden delik delip civatayı alıştırabilirsin

potansiyel ceza yiyiciler kervanına hoşgeldin :)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 14:31
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

o okadar sorun değil vidadan biraz daha ufak bi matkap ucuyla yeniden istedigin yerden delik delip civatayı alıştırabilirsin

potansiyel ceza yiyiciler kervanına hoşgeldin :)

valla arkadaşımın kardeşi trafik polisi, ona gösterdin ilk görünce cezayı yersin dedi ama çalıştırdım gaz verdim baktı yok yemezsin ama o polisin durumuna bağlı dedi. Eğer durumunu tatlı dille anlatırsan kurtulursun diyor (: Kendisi daha yeni göreve başladı.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 15:20
vallaha ben artık fantastik hikayeler anlatıyorum artık :)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 15:39
valla benim amacım hafif uğultu olsun aracın geldiği belli olsun, zaten bağartarak ortalığı inletme şansım yok, öyle bir niyetim de yok. 3000 devire gelmeden araç vitesi değiştiriyor (:
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 16:01
vallaha bizde hani kelimenin tam anlamıyla kıyamet kopuyo :)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 16:21
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

vallaha bizde hani kelimenin tam anlamıyla kıyamet kopuyo :)

akşama formula 1 pistinin oradaki otoparka gidicem orası senede 1 kere yarışlarda doluyordu onun dışında bomboş (:

silencerli çok memnunum ama biraz daha ses çıksa iyi olurdu. akşama silenceri söküp deniyeceğim videosunuda çekerim yorumlarınızı alırım (:
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 17:25
konuştur abi eksozu aslan kendini belli etsin 
Yukarı Dön
yeditepely Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 00:09
metın hayırlı olsun kaca aldın egzosu peki.otto 220 tl dedın bu ne kadar.ve vıdeonu bende sabırsızlıkla beklıyorum foruma baktım goremedım baska bıryere mı koydun acaba dıye.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 09:03

atakan en ucuz albayım ayarladı sağolsun 220 TL ye, bunu 110 TL + KDV aldım. Aslında otto alacaktım ama ortalığı yırtma niyetim olmadığı için ve bu egzozun otto gibi çift silencerli ve otto gibi içinin sarımı sıkı olduğu için aldım. Otto gibi kaliteli değil evet ama benim beklentilerimi karşılıyor.

dün akşam video çekicektim fakat trafikden dolayı geciktim, evden çıkana kadarda karanlık oldu, video iyi çıkmaz diye çekmedim. Bugün erken gidebilirsem çekicem olmadı cumartesi kesin çekerim videoyu.

birde bu yeni uygulama canımı sıktı. egzozlara ceza geliyor bir polisin yanına gidip sorasım var bu şekilde bağlarmısın diye (:
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 09:22
vallaha ben sökücem eksozu güzel kibar bi uç kaynatıcam adamlarda isyan etti bende her defasında 50 çeşit yalan :)
Yukarı Dön
yeditepely Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 23:28
:)) metın bır sor baglarsa o an soylersın:)) aman abı dıkkat et .peki nasıl egzosun durumu.araba devırlendıkce mı bagırıyor.yoksa herturlu bagırıyor mu.bana bır arkadas araba ıcınden koltuk altında vanası olan egzos ıcın 300 tl yapılır dedı.benımde bayadır aklımda egzos ama krkuyorum acıkca solemek gerekırse:D sen bıraz bın kurum kaplasın ıcı.sesde ne gıbı degısıklıkler olacak gorelım.sonra tekrar ıletısıme gecelım.bır dunya marka var ınsan karar veremıyor ki.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 23:34
atakan bu akşam sökme şansım oldu ayak üstü ama hiç tavsiye etmem. polis gördüm bide yokuş çıkıyordum korkudan sağa çektim durdum egzoz sussun diye Gülme özellikle yokuş çıkarken inletiyor. polis gitti tam yokuşa devam edicem baktım yukarda yunuslar var dedim böyl olmaz silenceri taktım yine valla bundan sonra siencer takılı binmeyi düşünüyorum öteki türlü pi. kasa bmw gibi ses çıkarıyor çok sakat.

ama sözüm var trafiğe kapalı biyerde silencerli ve silencersiz olarak video çekeceğim. polis gödüğünde durup silencer takmak zor oluyor imkanın varsa vanalı al nette hepsi hazır olarak 150 ye falan vardı.
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 23:49
egzosu bosverın arkadaslar en guzelı acık hava fıltresı :) sesıde ınsanı mest edıyo kımsede karısamaz hem :))
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 23:54
Orjinalini yazan: I Love My Pug I Love My Pug Yazdı:

egzosu bosverın arkadaslar en guzelı acık hava fıltresı :) sesıde ınsanı mest edıyo kımsede karısamaz hem :))

güzel ama otomatik viteste öttürme şansı pek olmuyor :)
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2011 Saat 00:33
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

dogru :)) fakat otomatıkte egzosta bence pek tatmın edıcı olmuyo bılmıyorum gercı zevkler tartısılmaz ama :)
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2011 Saat 09:06

dogru :)) fakat otomatıkte egzosta bence pek tatmın edıcı olmuyo bılmıyorum gercı zevkler tartısılmaz ama :)

evet haklısın ama amaçlar farklı. konuyu baştan okursan anlarsın. benim amacım düşük devirde hafif uğultu yapsın yeterli. Silencer takılı iken yeterli oluyor ama çıkarınca bütün dikkatler üzerinde oluyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2011 Saat 10:19

evet haklısın ama amaçlar farklı. konuyu baştan okursan anlarsın. benim amacım düşük devirde hafif uğultu yapsın yeterli. Silencer takılı iken yeterli oluyor ama çıkarınca bütün dikkatler üzerinde oluyor.

Metın sendemi bürütüs ??? Embarrassed
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2011 Saat 10:30
bende cem abi Dil Çıkarma

abi artık bıktım ama çarşıda pazarda millet hiç bakmadan önüme atlıyor aracı duymadıkları için çekilmiyorlarda Kahkaha

adam önümde yürüyor duymuyorda çekilmiyorda, ara gazı atacam araç otomatik atamıyorum bende gittim egzoz taktım şimdi rolentide bile homurdanıyor artık atlamıyorlar (: yoldakilerde sağa sola kaçıyor Dil Çıkarma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2011 Saat 20:42

bu akşam egsozun videosunu kaydetme imkanım oldu ama hava karardığı için ses ile idare edin :)

bu silenceri takılı hali.

buda silenceri çıkartılmış hali,

Düzenleyen metin - 21 Eylül 2011 Saat 20:43
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2011 Saat 08:55
sesi merak eden arkadaşlar için videosunu çektim, hava karanlık olduğu için video kalitesiz çıktı, artık sadece ses var idare edersiniz artık (:
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567 8>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 205 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107277 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1414 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2951 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9020 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8457 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 734 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 691 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1521 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55239 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 294 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1055 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1723 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 248 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2218 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 566 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1625 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15874 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 18930 16 tga508
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English