![]() |
|
silencer egzoz (takıldı ve video çekildi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567 8> |
Yazar | ||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
o okadar sorun değil vidadan biraz daha ufak bi matkap ucuyla yeniden istedigin yerden delik delip civatayı alıştırabilirsin
potansiyel ceza yiyiciler kervanına hoşgeldin :) |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
valla arkadaşımın kardeşi trafik polisi, ona gösterdin ilk görünce cezayı yersin dedi ama çalıştırdım gaz verdim baktı yok yemezsin ama o polisin durumuna bağlı dedi. Eğer durumunu tatlı dille anlatırsan kurtulursun diyor (: Kendisi daha yeni göreve başladı.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|||
vallaha ben artık fantastik hikayeler anlatıyorum artık :)
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
valla benim amacım hafif uğultu olsun aracın geldiği belli olsun, zaten bağartarak ortalığı inletme şansım yok, öyle bir niyetim de yok. 3000 devire gelmeden araç vitesi değiştiriyor (:
|
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
vallaha bizde hani kelimenin tam anlamıyla kıyamet kopuyo :)
|
||||
![]() |
||||
|||
akşama formula 1 pistinin oradaki otoparka gidicem orası senede 1 kere yarışlarda doluyordu onun dışında bomboş (:
silencerli çok memnunum ama biraz daha ses çıksa iyi olurdu. akşama silenceri söküp deniyeceğim videosunuda çekerim yorumlarınızı alırım (:
|
||||
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
konuştur abi eksozu aslan kendini belli etsin
|
||||
![]() |
||||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
metın hayırlı olsun kaca aldın egzosu peki.otto 220 tl dedın bu ne kadar.ve vıdeonu bende sabırsızlıkla beklıyorum foruma baktım goremedım baska bıryere mı koydun acaba dıye.
|
||||
![]() |
||||
|||
atakan en ucuz albayım ayarladı sağolsun 220 TL ye, bunu 110 TL + KDV aldım. Aslında otto alacaktım ama ortalığı yırtma niyetim olmadığı için ve bu egzozun otto gibi çift silencerli ve otto gibi içinin sarımı sıkı olduğu için aldım. Otto gibi kaliteli değil evet ama benim beklentilerimi karşılıyor. dün akşam video çekicektim fakat trafikden dolayı geciktim, evden çıkana kadarda karanlık oldu, video iyi çıkmaz diye çekmedim. Bugün erken gidebilirsem çekicem olmadı cumartesi kesin çekerim videoyu.
birde bu yeni uygulama canımı sıktı. egzozlara ceza geliyor bir polisin yanına gidip sorasım var bu şekilde bağlarmısın diye (:
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
vallaha ben sökücem eksozu güzel kibar bi uç kaynatıcam adamlarda isyan etti bende her defasında 50 çeşit yalan :)
|
||||
![]() |
||||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|||
:)) metın bır sor baglarsa o an soylersın:)) aman abı dıkkat et .peki nasıl egzosun durumu.araba devırlendıkce mı bagırıyor.yoksa herturlu bagırıyor mu.bana bır arkadas araba ıcınden koltuk altında vanası olan egzos ıcın 300 tl yapılır dedı.benımde bayadır aklımda egzos ama krkuyorum acıkca solemek gerekırse:D sen bıraz bın kurum kaplasın ıcı.sesde ne gıbı degısıklıkler olacak gorelım.sonra tekrar ıletısıme gecelım.bır dunya marka var ınsan karar veremıyor ki.
|
||||
![]() |
||||
|||
atakan bu akşam sökme şansım oldu ayak üstü ama hiç tavsiye etmem. polis gördüm bide yokuş çıkıyordum korkudan sağa çektim durdum egzoz sussun diye
![]() ama sözüm var trafiğe kapalı biyerde silencerli ve silencersiz olarak video çekeceğim. polis gödüğünde durup silencer takmak zor oluyor imkanın varsa vanalı al nette hepsi hazır olarak 150 ye falan vardı.
|
||||
||||
![]() |
||||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|||
egzosu bosverın arkadaslar en guzelı acık hava fıltresı :) sesıde ınsanı mest edıyo kımsede karısamaz hem :))
|
||||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||||
![]() |
||||
|||
güzel ama otomatik viteste öttürme şansı pek olmuyor :)
|
||||
||||
![]() |
||||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|||
|
||||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||||
![]() |
||||
|||
evet haklısın ama amaçlar farklı. konuyu baştan okursan anlarsın. benim amacım düşük devirde hafif uğultu yapsın yeterli. Silencer takılı iken yeterli oluyor ama çıkarınca bütün dikkatler üzerinde oluyor.
|
||||
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Metın sendemi bürütüs ???
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
bende cem abi
![]() abi artık bıktım ama çarşıda pazarda millet hiç bakmadan önüme atlıyor aracı duymadıkları için çekilmiyorlarda
![]() adam önümde yürüyor duymuyorda çekilmiyorda, ara gazı atacam araç otomatik atamıyorum bende gittim egzoz taktım şimdi rolentide bile homurdanıyor artık atlamıyorlar (: yoldakilerde sağa sola kaçıyor
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
bu akşam egsozun videosunu kaydetme imkanım oldu ama hava karardığı için ses ile idare edin :) bu silenceri takılı hali.
buda silenceri çıkartılmış hali,
Düzenleyen metin - 21 Eylül 2011 Saat 20:43 |
||||
||||
![]() |
||||
|||
sesi merak eden arkadaşlar için videosunu çektim, hava karanlık olduğu için video kalitesiz çıktı, artık sadece ses var idare edersiniz artık (:
|
||||
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |