Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - peugeotda kampanya
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

peugeotda kampanya

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2010 Saat 12:50
haklısınız servislerde fiyat farkı oluyor herzaman ayrı ayrı fiyat almak lazım göralda tanıdıgm var daha rahat hallediyorum orda işlerimi :) yinede öbür servislerede bakcam tekotoda peugeotun kendisinin psa grubunun işçiliğin daha iyi oldugu söyleniyor duruma göre yazarım 
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2010 Saat 13:48
bende reklam ilanını koyayım dedim hala duymayan falan varsa diye Dil Çıkarma
Uploaded with ImageShack.us
Yukarı Dön
bayelektronik Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2010 Saat 14:05
Orjinalini yazan: fearmutlu fearmutlu Yazdı:

ben istanbul açı'da yaptırdım bugün 404tl tuttu toplam 6 taksit yaptılar.
yanlız ben servisten çıktım automatic gear fault hatası aldım hemen saat geçti diye geri dönemedim istanbul trafiğinde yarın bakıcam bi çaresine artık. 
ama viteste bi yumuşama ve hafiften yokuşta bi çekiş hissettim gibi şimdilik. 
dediğim gibi herhalde program atmadılar bana ondan kaynaklandı ? bakıcam artık ama sinirim bozuldu ya benim vites lambaları hiç yanıp sönmüyordu daha önce hiç olmadı servisten çıktım e5'e geldim kaç kere verdi hatayı ???
ama 400tl'ye kıyan değişsin şanzımanına iyi davransın şefkat göstermiş olur :D

ya hocam muhakkak yazılım atılmıştır.yağ basınç ayarımı iyi yapılamadı acaba.birde ben yetkili servisteyken ustanın bana söylediği bir durum var.ben çünkü selenoid valf değiştirin diye direk gitmedim.bilgisayrdan kontrol ettiler.hangi durumlarda gear fault diye çıkıyor diye sordular.yağ basınç oranlarına bakıp usta selenoid valfden kaynaklandığını söyledi.benim aracımda çünkü o hatayı vermesi için çok aşırı zorlamam yokuş yukarı olması ve sabah aracın soğuk olması şarttı.zaten son 2 aydır var olan hata kodunu 2 ayda en fazla 2-3 sefer verdi.ustanın söylediği şöyle bir durum var.bu şekilde kullanılmaya devam edildiğinde hidrolik blok zarar görüyor.genelde böyle kullanmaya devam edipte zamanında selenoid değişimi yaptırmayanlar hidrolik bloklarından oluyorlar dedi.sizin acaba sorun hidrolik bloktamı?çünkü ben  aracımdan şuan çok memnunum.sanki yeni araç almış gibiyim.çünkü aracımda çok şey değişti.rampalrda basıyorum basabildiğim kadar.inşallah sizin sorununuzda çözülür.
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2010 Saat 14:05
bu arada bende trigere giricem yani ağır bakım yaptırcam bu hafta. acaba bu indirimle ne kadar tutar serviste? fikri olan var mı?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2010 Saat 18:50
gene 350 den aşağı olmaz dostum ama genede zamanı geldiyse bu fırsatı kaçırma
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2010 Saat 15:52
Orjinalini yazan: bayelektronik bayelektronik Yazdı:

Orjinalini yazan: fearmutlu fearmutlu Yazdı:

ben istanbul açı'da yaptırdım bugün 404tl tuttu toplam 6 taksit yaptılar.
yanlız ben servisten çıktım automatic gear fault hatası aldım hemen saat geçti diye geri dönemedim istanbul trafiğinde yarın bakıcam bi çaresine artık. 
ama viteste bi yumuşama ve hafiften yokuşta bi çekiş hissettim gibi şimdilik. 
dediğim gibi herhalde program atmadılar bana ondan kaynaklandı ? bakıcam artık ama sinirim bozuldu ya benim vites lambaları hiç yanıp sönmüyordu daha önce hiç olmadı servisten çıktım e5'e geldim kaç kere verdi hatayı ???
ama 400tl'ye kıyan değişsin şanzımanına iyi davransın şefkat göstermiş olur :D

ya hocam muhakkak yazılım atılmıştır.yağ basınç ayarımı iyi yapılamadı acaba.birde ben yetkili servisteyken ustanın bana söylediği bir durum var.ben çünkü selenoid valf değiştirin diye direk gitmedim.bilgisayrdan kontrol ettiler.hangi durumlarda gear fault diye çıkıyor diye sordular.yağ basınç oranlarına bakıp usta selenoid valfden kaynaklandığını söyledi.benim aracımda çünkü o hatayı vermesi için çok aşırı zorlamam yokuş yukarı olması ve sabah aracın soğuk olması şarttı.zaten son 2 aydır var olan hata kodunu 2 ayda en fazla 2-3 sefer verdi.ustanın söylediği şöyle bir durum var.bu şekilde kullanılmaya devam edildiğinde hidrolik blok zarar görüyor.genelde böyle kullanmaya devam edipte zamanında selenoid değişimi yaptırmayanlar hidrolik bloklarından oluyorlar dedi.sizin acaba sorun hidrolik bloktamı?çünkü ben  aracımdan şuan çok memnunum.sanki yeni araç almış gibiyim.çünkü aracımda çok şey değişti.rampalrda basıyorum basabildiğim kadar.inşallah sizin sorununuzda çözülür.

ben de yokuşta ve araç soğukken vites performansını farkettim güzel gerçekten p.tesi bi gidicem bakalım teşekkürler ilgine bu arada.
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2010 Saat 20:12
dışarda bakımıyla ustama sorduğumda 400 civarı demişti yarın bir servise gidicem bakalım ne çıkaracaklar fiyatı. eğer güzel bir fiyat çıkarsa serviste yaptırırım.
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 20:00
bugün peugeot açı'da cms kol ayarı mı ne öyle bişey yaptılar sorunum kalmadı vites geçişleri başaralı ve sorunsuz hata vermiyor.

Fatih Eren (1983)
A Rh -
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 22:31
Adınıza cok sevındım hocam.arabanızdan emın olun sımdı daha cok keyıf alacaksınız.
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 Saat 02:01
walla ben araca sağlam bakım yaptım 90.000 km de :D
fren balataları diskler triger seti otomatik vites revizyonu yağ değişimi komple egzoz sıfır çelük akü yepyeni far lambaları vs.vs...
100bin bakımı gibi oldu artık 100binde ön takım yaptırırım belki de amotisör değişirtiririm bi de gti jantlara baharda lastik aldım mı babalar gibi binerim aracıma :D
herkese hayırlı keyifli sürüşler aradaşlar...
Fatih Eren (1983)
A Rh -
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 Saat 02:04
eyvallah sağolasın aracına iyi bakıyorsun belliki , umarım daha uzun yıllar sorunsuz binersin.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 Saat 16:05
fearmutlu bahsettiğin tüm bu bakımları kaça yaptırdın
Yukarı Dön
narkotik71 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı narkotik71 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 08:38
servise gittim.usta yağ kontrolünden sonra revizyondan bahsetmeye başladı,ben  şikayetlerimin yeni başladığını sadece selonoid ve yağ değiştirmelerini istedim.basınç 270 civarı idi. bunlar değişince hepsi normale döndü.vuruntu yok ve vites geçişleri daha seri sessiz. fiyat 430.tutuyor
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 18:36
bugün servise gittim şanzıman kontrol edildi basınç hatası çıkmış planette yarın elektrovanalar değişiyor elektrovana+yağ+işçilik 390lira bilginize
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 19:54
Orjinalini yazan: Onur Onur Yazdı:

bugün servise gittim şanzıman kontrol edildi basınç hatası çıkmış planette yarın elektrovanalar değişiyor elektrovana+yağ+işçilik 390lira bilginize

onur hocam sizin içinde hayırlı olsun.arabaya harcadığınız bu paraya bence pişman olmayacaksınız.sabah şu sıralar hava sıcaklığının eksi dereceleri gösterdiği şu günlerde elektr vanalarımın değişmesinden dolayı arabamı daha çok seviyorum.
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 22:06
yaz boyunca hata vermedi , yaz başındad yağ değiştirdim. ama kış geliyor tekrarlıyacak diyede korkmuyor değilim hani.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 16:48
aracı teslim aldım vanalar değişti vites geçişleri yumuşamış eskisinden biraz daha seri gibi geldi bana sabah 8:30 da araç servise girdi öğlen 3 e kadar serviste kaldı planette didik didik ettiler komple kontrol Sırıtma şu an için şanzımanda bi sıkıntı yok testlerde sabah soğukken bide rampaya vurup test edicem bakalım...
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 17:47
arkadaşlar 206 hdi 75000 km bakımı fiyat

tüm filtreler (mazot filtresi hariç,yağ hariç) ve balata değişimi 140 tl...80 işçilik...toplamda 220 tl dediler...
total in 9000 olan tam sentetik yağı 70 tl imiş.kampanyadan dolayı...yağ da koydurursanız fiyat 300 tl oluyor.aklınızda bulunsun
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 18:36
iimiş sadece balata fiyatı nedir özgür ben dışarda taktırım
servicebox dan baktım 86.33 tl yazıyo doğrulamak için soruyorum

Düzenleyen LANOPE - 09 Aralık 2010 Saat 18:49
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 18:55
valla bilmiyorumda balata işçilğine 35 tl dedi servis.bunu biliyorum sadece..
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 712 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6164 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1096 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 270 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3578 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49284 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 510 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 327 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 549 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4374 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1794 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1020 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28793 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3715 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26140 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2503 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 237 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English