![]() |
|
ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konuyu yeni gördüm. Sorun inşallah çözülmüştür.
Benimde geçen yaz dağın başında aynı olay olmuştu. Marş basıyor ama motor çalışmıyordu. Ara tara sorunu bulamadık. Allah tan kaskom vardı kurtarıcıyla 100km gittik ufak bi sanayiye ustalar işi bilmiyordu. Tekrar 200km kurtarıcıyla Antalya esay peugeot a gittim. Bsi sigortası atmış dediler ![]() Ufak bir sigorta için tatil günümden 1 gününü yemişti. |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
olayın son hali ne acaba? meraklandım |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
madmax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hep aynı hikayeler |
|
TURGUT
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
saygı deyer hopcam ben arabama 4000 lıraya motor taktırdım dıyer masraflarla bırlıkte 7000 lira masrafım oldu simdı rahat rahat bınıyorum biraz masraftan sonra rahat edersın sıkma canını
eeee yaptırdınmı sonuc ne oldu ? |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |