|
Benzine Son Gelsin LPG |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Yazar | |||||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
|
|||||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
||||
Düzenleyen Peugeot35 - 28 Mayıs 2017 Saat 20:12 |
|||||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
||||
|
|||||
serkan30
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
selamlar....yeni aldigim 2011 model 206 + envy modeline 15 gun kadar once atiker gold marka tup takilmis...sehir icinde deneme firsatim olmadi ama uzun yolda 0.19 kurus yakti...sizce bu normal mi? yoksa ekstra bir ayar yaptirmam gerekiyor mu?
|
|||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
||||
80/90 nı geçmişseniz bence normal klimada 20 krş gideri var. Düzenleyen Peugeot35 - 28 Mayıs 2017 Saat 20:11 |
|||||
serkan30
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ortalama 110-120 ile ile geldim...klimayi acmadim...
|
|||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
||||
Bence İyi 90 nı geçince yakıt artıyor. 2 krş. o yüzden fazla yakmış normal değeri 17 krş. ayarı bozmayın.
Düzenleyen Peugeot35 - 29 Mayıs 2017 Saat 20:57 |
|||||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
||||
|
|||||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
90 km/s'den sonraki her 1 km/s artış yakıt tüketimini yüzde 1 oranında artırır. Saatte 120 km hızla giden bir araç 80 km/s hızla giden bir araca göre yüzde 25 daha fazla yakıt tüketir |
|||||
RCZForever
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RCZForever
|
||||
Fransız araçlarında evet sistem tekerlek dönüşüne göre benzin ibresini düşürüyor siz lpg'de olsanız bile ama buna alışıyorsunuz şöyle ki; her kontak açma-kapama esnasında veya aracınızı hafif aşağıya doğru dik bir yere park ettiğiniz zaman benzin şamandırası doğru ölçüm yapıyor ibre yerine geliyor ben de başlarda o aletten taktırayım dedim sonra vazgeçtim zamanla tecrübe ile ne kadar benzin kaldığını anlıyorsunuz...
|
|||||
Herşey RCZ için.....
|
|||||
RCZForever
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RCZForever
|
||||
Normalde aracınızın uzun yol benzin ortalaması nedir? Bu rakamı 1,2 ile çarpınca lpg tüketimini yaklaşık bulursunuz mesela benim aracım benzinde ortalama ( şehir içi-şehir dışı ) 8.5 lt / 100 km yakardı LPG'ye geçince ortalama 10,5 lt / 100 km lpg yakmaya başladı.
|
|||||
Herşey RCZ için.....
|
|||||
Karacocuk24
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
||||
İki depo lpg bitirdim ortalama sehir ici 23 krs civari benzinde 50 krs net yakiyordu uzun yol deneyemedim ancak benzine gore %50 den fazla avantaj oldugu gayet acık
|
|||||
RCZForever
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RCZForever
|
||||
Çok iyi değerler....Tabi az da olsa yaktığınız benzini de hesaba katmanız lazım...İlk çalıştırmada motor ısınana kadar benzin yaktığınız için onu da hesaplamak lazım eğer ki sisteminiz % 100 lpg ile çalışan sıvı sistem değilse...
|
|||||
Herşey RCZ için.....
|
|||||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
||||
Şu LPG olayı iyi duruyor aslında bizim araçların bagajlarıda yeteri kadar büyükken benzinli alıp bu işe mi kalkışsak acaba
|
|||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
||||
Yakıt değerlerinize katılıyorum benimde tasarrufum %50'nin üstünde şuan hatta yakıtı ne zaman attığımı unutuyorum diyebilirim yaz aylarında benzin fazla almaya gerek yok. çünkü arabayı çalıştırınca benzinden gaza geçmesi 10 saniye hemen ısınıyor. düşünün benzin ne kadar gidebilir ! 30 tl benzinle 3 depo ful lpg kullanmanız mümkündür.
|
|||||
kilic46
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Ben LPG bin uzun vadede motor sistemini bozduğunu düşünüyorum.
|
|||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
||||
hiç birşey orjinal gibi olamaz tabiki, ama son model arabalar LPG entegreli üretiliyor. bu yüzden LPG sistemi sağlam yerde montaj yapılınca arkanıza bakmanıza gerek yok yola devam. |
|||||
Karacocuk24
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
||||
|
|||||
Auditore93
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Auditore93
|
||||
Arkadaşlar merhaba lpg li 307 alacağım bu ay içinde birkaç araç buldum kendime. son saniyelerde 1.4 mü 1.6 mı kararsız kaldım. lpg de 22-23 kuruş yakıyorum diyen 1.6 xt sahibi arkadaşım var ama burada gördğüm rakamlar daha yüksek 1.4 çok daha ekonomik olur deniyor forumda. güncel olarak 1.4 ve1.6 ile lpg ile km de kaç kuruş yaktığınızı yazabilirseniz çok yardımcı olursunuz dediğim gibi 1 ay içinde alacağım ve ekibe katılacağım :)
1.4-1.6 arasında kaldım aşırı performansa gerek yok Ankarada idare etsin beni dolu olsun senede 1 tatile uzun yola götürsün yeterli.
|
|||||
RCZForever
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RCZForever
|
||||
Benim 1.6 motor 156 beygir RCZ aracımda LPG kiti var...Kuruş hesabından çok güncelliğini koruması için tüketilen litre hesabı yapmak daha mantıklı... Benim aracımın 11 lt lpg / 100 km gibi bir tüketimi var...
|
|||||
Herşey RCZ için.....
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |