|
Peugeot ve Hız Sabitleme [ANKARA] |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Yazar | ||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi hız sabitleme kolun varmı?
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Abi Allah razı olsun teklif etmen bile büyük incelik Valla geçen yaz olsaydı 3900 km Gözüme gelmezdi :) |
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
Turgutreis06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
|
|
Ali kardeşim benim aracıma 3 satırlı yol bilgisayar ekranı ile hız sabitlemeyi aktif hale getirdi.....
Eline emeğine sağlık.....
|
||
2012 Peugeot 206 + Plus
Urban Move 1.4 HDİ Beyaz Martı |
||
Turgutreis06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
|
|
Ali'nin sayesinde aracımı envy ye yaklaştırdık.
Mevcut Donanım; * Elektrikli ön camlar * Isıtmalı aynalar * Elektro servo destekli direksiyon * Euro5 norm FAP'lı HDİ 70 motor * ABS Ali sayesinde eklediklerimiz; * Hız sabitleyici * 3 satır yol bilgisayar ekranı ile silecek kolu ucundaki tuş * Radyo'nun RDS fonksiyonu, Fader opsiyonu açılması, AM bandının kapatılması * Arka kafalıkların pabuçları ile kafalıkların takılması * 206 özel kauçuk paspas * Arka kapı hoparlörlerin takılması * Araç içi aydınlatmanın beyaz lede çevrilmesi Özelikle belirtiyorum 2 hafta üst üste Cumartesi gününü bana ayıran Ali kardeşime tekrar tekrar teşekür ediyorum...İlerleyen dönemde Planlanan eksikliklerimizi tamamlayacağız. |
||
2012 Peugeot 206 + Plus
||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
tesadüfe bak sen senin araba anlattığına göre alinin arabasının aynınsı ne tesadüfdürki aracına sonradan yaptıklarıında alinin aracına yaptıklarının aynısı son tesadüfde ben bu gün bu yazıları yazdıktan sonra üye olmuşsun ve üye olur olmaz ilk yaptığın şeyde hemen bu konuya 2 tane aliyi öven msj yazıp çıkmak olmuş ve ankaralısın..... ARKADAŞLAR BEN ÇOKMU ŞÜPHECİYİM YOKSA BU KADAR TESADÜF SADECE FİLMLERDEMİ OLUR
|
||
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok şüphecisin Hocam, Turgutreis06 kullanıcı adlı üye, yıllardır forum donanımhaberden tanıdığım saygı duyduğum Sedat abidir, eskiden 206+ sı vardı corsaya geçti sonra focusa şimdi geri 206+ ya dönmüş burda gördüğümede sevindim, sanırım konuyu görünce üye olup bişeyler yazma gereği hissetmiş ama kesinlikle fake üye değil, emin olabilirsin. Düzenleyen Serkan - 22 Temmuz 2015 Saat 22:12 |
||
KIZILASLAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
o zaman sedat beye aramıza hoşgeldin diyorum son zamanlarda çok film izliyorum galiba
|
||
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi ne adamsin ya sendeki su dikkat olayi beni benden aliyor. Sedat abi ile kulagini cok cinlatiyoruz. Mehmet abinin Gorkemin Ozgurun Muratin bahsi cok geciyor daha buralarda yokken oradan cok sey ogrendim ben. Zaten bu hiz sabitleme olayini bana saran Muratti biliyorsun. Memotech mehmet abi ile gozu karartip konya samsun fln gidecektik onunki olunca kaldi ben kendim ugrastim. En son 308sw aldi ona yaptiydik sabitleme+limitleme. Bugun aradi Sedat abi donemedim benim en yogun donemim tatil zamanim. Koyun isleri ile ugrasiyorum. Onun araba baya tatli oldu ayna ve deri direksiyon haric envy yaptik sayilir. |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hafta ici bagaj aydinlatmasini da halledelim. Gri cerceveler de geldi. |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen öyle Ali, yol bilgisayarı olayını falan donanımhaber zamanında halletmiştik, konu çok güzeldi hala bile ara sıra bakıyorum, Sedat abi saolsun sürekli güncel tutuyor, hız sabitleme olayını Mehmet'in sayesinde çözmüştüm ben, 207 den bağlanma taktiğini o vermişti bana, yoksa Konya yolu görünecekti :) Murat'a etli ekmeği ısmarlayacaktık mecburen, Yıldıray vardı Wings35, Kerem vardı lanope, bu ekip arabaları satınca çok yavaşladı konu.
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
donanimhaber cok karisti abi ya ben 2006 beri uyeyim forumtr ile kapisiyordu simdi galiba en buyuk forum olmasi lazim. Cok corba oldu konular sohbet odasina dondu basliklar yakinda zaten ticarethane olacak bunyeyi buyutuyor. Mehmet abi ile pespese gittik onunki oldu ben sut dokmus kedi gibi dondum. Saolsun arasira gorusuruz on sis ve ayna isi sensorunde de cok guzel isler cikardi. |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen Ali, donanımhaber aldı başını gidiyor, sıcak fırsatlarda sağlam bi fırsat görünmesin, sitede ne var ne yok süpürülüyor hemen, konu anında sayfalarca uzuyor.
1.505.759 üye varmış forumda. Online sayısına bak. Şu andaki aktif kişilerin 3288 tanesi üye, 22686 misafir ziyaretçi, 1283 mobil kullanıcıdır.
Düzenleyen Serkan - 23 Temmuz 2015 Saat 01:04 |
||
Turgutreis06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
|
|
*** Güller, laleler, bütün çiçekler solar.Çelik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır....
Sağlam dostluklara........ |
||
2012 Peugeot 206 + Plus
||
Turgutreis06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
|
|
Çok şüphecisin Hocam, Turgutreis06 kullanıcı adlı üye, yıllardır forum donanımhaberden tanıdığım saygı duyduğum Sedat abidir, eskiden 206+ sı vardı corsaya geçti sonra focusa şimdi geri 206+ ya dönmüş burda gördüğümede sevindim, sanırım konuyu görünce üye olup bişeyler yazma gereği hissetmiş ama kesinlikle fake üye değil, emin olabilirsin. Forumda dediğin gibi yalnız kaldım....
|
||
2012 Peugeot 206 + Plus
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
guncel
|
||
aslanaft
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
S.a Alicilik gardasım benim takaya da bi hız sabitleme taksan sana çok dua ederim
|
||
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali bey, şu anda 2007 model partnera hız sabitleyici takma konusunda bir problem varmı,
hız sabitleyici almayı düşünüyorum boşuna masraf olmasın, Diyarbakır' da bu işi yapan birilerini tanıyormusunuz, |
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam Ankaraya yolunuz duserse gorusleim bir bakariz.
Hocam arac olmadan kesin hukum vermem zor PArtner larda 2014-2015lere taktim oldu ama 2007 bilemeyecegim. |
||
aslanaft
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sağol gardaşım allah razı olsun yakında geleceğim zaten yalnız cc kolu sizde bulunur mu yoksa sipariş edeyimmi onu nasıl yapalim
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben de orjibal z8 kodlu kol var. Onunla deneriz. |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |