![]() |
|
Offroad Hazırlıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur vallaha gideriz :)
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bugün pazarda baktım bir free ye dizel orjinal km 170000 2002 di galiba siyah çift sunroof 5 kapı söylediğine göre değişen yok çiziklerden komple boyalı boya serviste kaskodan yapılmış 4000 küsür hasar kaydı var içi felan temiz en full olanı dedi 23500 dedi ama kavga gürültü 23000 e bağlanır sanki baya güzel di ama mahalleye geldim 307 için bile park yeri bulamadım :D free olsa nereye koyucam yarım saat bekledim arabada bi araba çıktı zırt girdim hemen free olsa girmezdi oraya mesela bilemedim .....
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
hahahhaha karaca ydı dimi onur = ) köpek diyorlar ya hey allam
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |