|
|
Offroad Hazırlıkları |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
| Yazar | |
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 Saat 12:27 |
|
Olur vallaha gideriz :)
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
tongucuk
4. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 Saat 18:44 |
|
bugün pazarda baktım bir free ye dizel orjinal km 170000 2002 di galiba siyah çift sunroof 5 kapı söylediğine göre değişen yok çiziklerden komple boyalı boya serviste kaskodan yapılmış 4000 küsür hasar kaydı var içi felan temiz en full olanı dedi 23500 dedi ama kavga gürültü 23000 e bağlanır sanki baya güzel di ama mahalleye geldim 307 için bile park yeri bulamadım :D free olsa nereye koyucam yarım saat bekledim arabada bi araba çıktı zırt girdim hemen free olsa girmezdi oraya mesela bilemedim .....
|
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
tongucuk
4. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 Saat 23:00 |
|
hahahhaha karaca ydı dimi onur = ) köpek diyorlar ya hey allam
|
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||