|
306 Çeşitli Bakım Uygulamalar (Resim eklendi) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 10> |
Yazar | ||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 12 Ekim 2011 Saat 15:30 |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bu dısklerı bılıyorum. Eksısı olacagını tahmın etmıyorum ama fıyatına degecek kadar bır artı saglayacagınıda dusunmuyorum. Belkı dıskın kalıtesı ve omru noktasında fark olabılır...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
sorucam ben size biri taxi biri disk misk lip felan ya insan bi haber verir dimi 1 taşta 2 değil 3 kuş vururduk ..görürsünüz siz
|
||||
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
iptal etmediysen bişey diyemem taxı yazısıda cok guzel olmus bu arada
|
||||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
gokay sana 1 tel veriyim görüş adam muane işlerini kovalıyo belki senin aracı geçirirler
|
||||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Tamam senınde dısklerı Cecolı Servıste degıstırırız
|
||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
CecoPug Tamir Bakım Servisi
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Cem abicim eline sağlık herkesin çok müthiş olmuş herşey sanırım motorun üst kapağını boyadınız kırmızıya birde amblemi onların birde montajlı fotoğrafını görsem çok memnun olurum. Ama 41 kere maşallah çok emek ve uğraş verilmiş Tebrik ederim .bende o medeni cesaret yok Sayın cem abim benim aracımada servisinde bakabilirmisin . En azından motorunu dinlermisin . ordanda birşeyler anlarsın
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
ne cevap vereceklerini bilemem, ustasindan ne gördüyse, dogru-yanlis ayni isi terkar edenden alinacak cevap ne olabilir ? "Mesela, yaylarin kesilmesi, isitilmasina bisey olmaz abi" ne mantigidir? Bakir veya seramik pastasi/spreyi kullanilmadan balata degisimi sonrasi %90 balatalar ses yapar. Gres ile olmaz, daha önce de yazmistim, gres balata ve disklerin isinmasi neticesinde erir gider. Bakir veya seramik pasta kalicidir. 3 kurusluk pasta kullanilmamasindan dolayi da balatalar ses yapinca arac sahipleri, balata kalitesiz vs. diye tamirciye-servise bi ton para ödeyerek yeni balatalari tekrar degistirmeye gider. Bu bakir/seramik pasta da yeni icat degil, ben 25 senedir araba sahibi-kullanicisi olarak biliyorum. Marka olarak yaygin olan, wurth veya liqui moli ürünleri satilan yerlerde vardir. |
||||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
abi şu serviste bide bizim diskleri değişelim zaten epi topu 2 tane :)
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yağ+su+balata+disk+yağ filtresi+hava filtresi :)))) bende bendeeeeeeeeeeeee
|
||||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
paşam girişden numara alıcan :) sırayla :)
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
vay arkadaş...hani sizin anadolu team vardı öncelik avrupada kanka |
||||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hahahah knk anadolu team de sadece mod var bu tarz işleri yapmıyo :)
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Cem Abi araban zaten çok güzeldi lip de çok yakışmış. Keşke bir 306 GTI jantın olsa bomba olurdu şahsi fikrim Albayın aracın bitmiş hali yok mu bu arada?
|
||||
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
ellerinize sağlık çok güzel olmuş, bizim yanımızda böyle arkadaşlarımız yokki bizde uğraşalım didinelim :)))
blacktazz da boyayacaktı aslanı ondan once siz boyamışınız bile tamda benim dediğim şekilde olmuş çokta güzel olmuş hayırlı olsun albayım :))
|
||||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Eyvallah Arkadaşlar Bitmiş Halini Bütün İşlemler Bittikten Sonra TAXI V Konusunda Güncelleyeceğim ...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bende senı sevıyorum cem abı albayım logo ıptalımız cok guzel olmus ,
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |