|
307 Hız Sabitleme Montajı (Resimli) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456> |
Yazar | |
çetin
1. Vites 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
günaydın üstadlar.Bizim araçlara uyarmı ?
|
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ECU nerde yahu?akünün yanındaki sigorta tablasının içinde değilmi benmi yanlış biliyorum?
1.4 hdi XT 206 2004 model ne ecu var bunda cc oluyormu olmuyormu? Düzenleyen loiz - 08 Ekim 2011 Saat 12:14 |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet orada. Uzerinde ya da kablosunda bir etiket goreceksiniz. Orada yazar ne model ne versiyon oldugu. Gerekli kosullar: 1. Elektrikli gaz pedali, 2. Fren pedalinin altinda sensorler. Sensorler icin iki farkli durum mevcut ama iki durum da ayni kapiya cikiyor, a. Sensorler 2 tane olabilir. Bu durumda biri kirmizi biri beyaz kafalidir ve her sensore 2 kablo girer.3. Debriyaj pedalinin altinda sensor. Eger bu 3 maddeyi de araciniz sagliyorsa gerisi yazilima bakar. Bunuda tamamen deneme yanilma yontemi ile anlayabilirsiniz baska yolu yok. Eger bu 3 madde tamamsa %70 sans ile olur diyebilirim. Düzenleyen koliva - 08 Ekim 2011 Saat 12:29 |
|
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koşulları kontrol edip paylaşıcam.teşekkürler
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
ciha_n
1. Vites 23 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bu konudaki bütün mesajları okudum ancak sormak istediğim birşey var 307 1.6 hdi look model araç var bende bunada olurmu bu sabitleyici yarın bakacam araca burada yazanlara göre ama olurmu olmazmı anlayamadım bunu.
ve bir de özellikle merak ettiğim bir şey hem forumda hemde google da aradım ama tam anlamı ile bulamadım ford için buldum gibi ama bişey anlamadım ben arabayı direk kendi bilgisayarıma bağlayıp serviste yapılan işlemleri kendim yapmak istiyorum bunu nasıl yaparım kabloyu nasıl temin eder nereye takar ve hangi programı tam olarak kurmam gerekir bunlarla ilgili bir anlatım forumda falan varmı acaba??? Düzenleyen ciha_n - 20 Ekim 2011 Saat 06:38 |
|
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tam olarak okumamışsın sanırım;)yukarıdaki soruların cevapları forumda verildi ancak ben bildiğim kadarıyla tekrar edeyim.araçta gaz teli yoksa olma ihtimali yüksek.o bahsettiğin kablonun ucuna takılan zamazingonun çok pahalı olup sırf hız sabitleme kolu takımı için almaya değmeyeceği yönünde yorumlar da yapıldı
|
|
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|
heffera
1. Vites 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 xs 2005 hdi 110 bg : bizde olmaz değilmi bu hız sabitleme işi...
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba, hız sabıtleyıcıyı buyuk ıhtımal bende yapıcam fakat sınırlayıcıda yapamazmıyız..gaz pedalın uzerındekı kablolara baktım 5uclu sokete 4kablo cekılmıs 1uc bos duruyor..bunun hakkında bılgınız var mı acaba iyi gunler
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hiz sinirlayici icin gaz pedalinin altinda bir musur olmasi gerekiyor. Bu musur hiz sinirlayici oldugu durumlarda dip gaz yapildiginda hiz sinirlayicinin devre disi kalmasini saglar. Guvenlik icin ve hiz sinirlayici icin bu sarttir. Bu konuda bildiklerim bunlar. Ancak bu ise girmeden once sinirlayiciyi ne kadar kullanacaginizi dusunun. Tabi kendi isteginizdir ama bence hicmi hic gerekli olmayan bir ozellik. Eger aracinizda kalici hiz sinirlama istiyorsaniz bunu PP2000 ile ilgili ayarlara girerek yapabilirsiniz. |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Denemekten ne cikar |
|
heffera
1. Vites 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu hız sabitleme olursa ben de düşünürüm uzun yolda iyi olur.. sık sık yola gidiyorum ayaklarım ağrıyor. :) tecrübeli ustalar ne diyor ( 2005 xs 110 bg 1.6 hdi )
Düzenleyen heffera - 09 Ocak 2012 Saat 13:48 |
|
muratozhal
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
|
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-HIZ-SABITLEME-KOLU-ORJINAL,PR-2337.html
buyur kardesim 206+ için uyumlu olur mu bilmiyorum ama bir çok model için uyumlu istersen bi arastır
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206+ a da olur sıkıntı yok. |
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Merhaba 2009 model 308 1.6 HDİ (90HP) Comfort aracıma hız sabitleme takmayı düşünüyorum. Ben bir ilçede yaşadığım için buranın sanayisinde pek bilen yok. Sizin de yardımlarınızla kendim halletmeye çalışacağım. Öncelikle aracımın hız sabitlemeyi destelekleyip desteklemediğini öğrenmem gerekiyor. Bunu öğrenmek içinde ecu nun koduna bakmam gerekiyormuş. Ecu aracın neresindedir? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şasenin son 8 hanesi pm lütfen |
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
gönderdim... |
|
|
|
ahmet_bjk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Merhaba Ali bugün ecu modeline baktım dediğin gibi EDC16C34 . Yarın sanayide bilgisayara bağlatıp Cruze Control ü aktif etme menüsünü de bulabilirsem kolu sipariş verip taktıracağım. |
|
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ZAten bir tek onlara oluyor. Aktif etme menusu çıkar ama yazılım verisyonu öenmli 308lerde mümkünse diagboxla baksınlar. |
|
ahmet_bjk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Ali sahibinden de verdiğin ilan fiyatı yüzünden adam 110 liralık kola 150 lira istemiş. :) |
|
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hız sabitleme kolu piyasasını canlandırdım baya. Burda daha yapmadan önce çıkmacılar 150 istiyordu. Ben ce normal. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |