![]() |
|
307 SW Modluyoruz (jantlar takıldı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Abi geçen söyledim yine söylüyorum ince ince çokça kolları olan jant gider senin arabaya en az 17 koyman lazım kendini göstersin çünkü araba büyük malum 5 kol az kalır bence aracın duruşunda bir asalet var
|
|||
![]() |
|||
||
Evet evet cın ısı
![]() 17" orjınallerı cok paradır zaten. herhalde 1500 veya daha yukarı vardır yanı.
Replıca 17" bende emın degılım ama arastıralım...
|
|||
![]() |
|||
||
ya cem hocam teee pendiğe gittim bunlar için adam 17 yok dedi :((
benim aracın resimlerini ekliyorum dinçer hocam photoshoplarmısın
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Profum soylermısın "ofset ve fıyat" nedır ??? Bızım burda Cevızlıbagda da bulmustum.
|
|||
![]() |
|||
||
ET18
700 TL NAKİT 4 ADET 16" LİNCANCABUR
|
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
musti ne yaptın pendikteki yerde buldun mu?
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Esasında o jant benım ıstedıgım jant ıste 18 ofsetlı... Fıyatıda gayet normal. 16 jantı nerede 580 e verıyorlarmıs anlamıs degılım 15" jantlar 600 veya ustunde yanı. Ben aynı jantı cevızlıbagda gordugumde 750 demıstı pazarlıkla son 700 e anlasmıstım kı ustunde kac ay gectı...
Ayrıca bu jant senın aracında dısarı cıkık durur soyleyeyım. Cunku sızın araclarda kullanılan orjınal jantlara bakarsan goreceksın kı ofsetler 30 cıvarında... Mesela 307 5 kol dıye tabır edılen Arıanne ısımlı jantın 16" orjınalı 31 ofsetlıdır.
Bu durumda 18 ofsetlı jant takacak olursan uzerındekı teneke jantın ofsetını bılmıyoruz ama ortalama 12-15 mm kadar dısa cıkar. Gercı senın aracın camurlukları genıs pek problem olmaz gıbıme gelıyor. Bunun bır kontrolunu yapmak lazım. Bırde jantlar dısarı cıkık olacagı ıcın daha guzelde durabılır...
|
|||
![]() |
|||
||
bilmiyorum ya 16 mı alsak acaba ?
|
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
tampona karbon kaplama ile krom panjur birbirini iter gibi geldi bana
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
||
bende dün farkettim üstten bakınca jant dışarıda kalıyor.
Dincer resim yükledim gördünmü ?
|
|||
![]() |
|||
||
Pekı jant cokmu dısarıda duruyordu ??? Bırde bu esnada 2 jant arasındakı genıslık farkınıda unutmayalım. Sordugun jant 6.5 genıslıkte senın aracındakı jant belkı 5.5" genıslıkte olabılır... Bu da jantın dıs yanagının ek olarak 12.7 mm daha dısarı cıkması demektır. ofset farkınıda koyarsan 3cm e yakın bır dısa cıkma durumu olur...
|
|||
![]() |
|||
||
toplamda 1,5 cm gibi bir fark var gibiydi. 3cm olsa çok bariz farkedilirdi diye düşünüyorum
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
Vallaha fazla zamanım olmadıgından o kadar ugraşamadım kısa zamandada anca bu kakdar oldu istediğin bişeyler olursa yaz sen ben akşam daha detaylı yaparım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Süper olmuş bu,Dinçer bide üstündeki bagajlıkları kaldırsana nasıl olacak bakalım???
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
buyur taşkın hocam :) ben bunu daha fazla bastım aslındada buraya koymadım o resmi
|
|||
![]() |
|||
||
Dinçer picasso gibi adamsın vesselam,senin aracı alıncada ona boyle uygulamalar yaparız inş...
|
|||
![]() |
|||
||
bence cok guzel olmus eline saglik hocam
|
|||
![]() |
|||
||
uygulamaya ne gerek var yapılmışı senin profil remsminde zaten:) ben ektra lowrider yapıcam :)
|
|||
![]() |
|||
||
Mustafa sana bahsettiğim olay buydu ,ama sanki birazdaha indirmek lazım olur,neyse araç senin en güzelini yapacağına eminim...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |