![]() |
|
106 sahipleri aracımız ne kadar yakıyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstedigini diyebilirsin kardeş ;)
|
|
![]() |
|
orjinal 165/14 lastiklerim varken 230-240 lira yakıyodu. 195/15 lere gecince 250 civarı yakmaya başladı. arac106 quiksilver
|
|
![]() |
|
merhaba 2000 model 106 quicksilver var bende.atiker marka sıralı sıstem lgp var aracımda şehir ıcı yakıt tuketımım şu anda 0,140 ykr.aracımdan memnunum.
![]() |
|
![]() |
|
şöylede bıdurum var.arac lpg lı ama abanarak kullanırsam lpg de 0,200 ykr yakıyo.belırtmeden gecemıycem kım lpg ıle benzın farklı dıyosa yanılıyo.benzındekı performansın aynısını lpgde goruyorum. |
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
palio 1.4 lpg 185-60-13 lastikle 10 lira ile 50 km
80 lira ile (uzun yol 130-140) 400 km
40 lira ile uzun yok 90 km ile 300 km
bu nedir anlamadım hava soğuksa çok yakıyor
yağmurlu ise daha çok
güneşli ise 13 krş civar karlıysa 20 krş
artık hesap etmiyorum dolduruyorum boşalmadan yine
dolduruyorum kmde sıfırlamıyorum sinirlerim bozuluyor bazen
bi bakıyorsun lpg 1599 bi bakıyorsun 1870 ne oluyo anlamıyorum
tesis arasında 2 km var yok bu kadar nasıl oynuyor bilmiyorum...
|
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Hava filtresinden önce 220 ykr sonra 280 ykr yakıyor....
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Kısacası yakıyor artık bagajımda benzın ıle dolasıyorum nolur nolmaz bulunsun :)
|
|
![]() |
|
konu baslıgı 106 sahipleri kardeşim ben 141 kurus yakıyorum merak eden olursa kat iptali var... ![]() |
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
20 ytl ye 45 km 106 Gti 51 lik düz boru son susturucu remus turbo desıgn simota cai
|
|
![]() |
|
1999 model 106 gti uzun yolda 20 ytl ye 200 km yapıyorum sehır ıcınde bıraz daha artıyor
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
100 kurus yakması imkansız 100 ytl de 1000 km gidersin o zaman
![]() |
|
![]() |
|
ya walla yanlıs yazmısım 20 ytl 100 km yazıcaktım
|
|
![]() |
|
NU103 ![]() 1. Vites ![]() ![]() NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
ordada bi yanlsın var ali 20 ytl 100 km gti gitmez..
|
|
![]() |
|
walla benımkı o kdar yakıyor antalyadan sanayı ıcınden kırmızı yandı 20 ytl benzın aldım ewe geldım manavgata 2 gunde bındım 100 km yaktı walla 106 lar cok yakıyor dıyorlar ama benımkısı az yakıyor :)
|
|
![]() |
|
km de 170ila 220 yk-R arası yakıyo.. araç focuS 1.6 16vSt By Atiker : )
|
|
![]() |
|
ykuyucu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2008 Konum: İst-Bahçelievle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
106 GTI aracım ben hesaplayamıyorum hesaplayan varsa bildirsin lütfen
![]() geçen bi depo ile afyona gittim benden sonra dayı oğlu gitti benim araç ile 1 depo ile istanbuldan afyon afyondanda bursa ya girdiğinde almış bende en fazla 630 km yol yaptım ama şehir içi hesaplamak zor hesaplamak için efendi efendi gezerken bi kopuyorsun benzinde kopuyor
|
|
Peugeot 106 GTI (34 ZM 8783)
|
|
![]() |
|
gokhansari_1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
son 2 haftadır aldığım veriler
şehir içi 25-30 kuruş arası araç gti
|
|
![]() |
|
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
efendi şeklindemi yoksa makas şeklindemi kullandın ![]() ![]() |
|
![]() |
|
31vu106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
gazlarsan 40 krş ila 60 krş arası sakin kullanımda 25 krş güncell benzin fiyatlarına göre
|
|
![]() |
|
20 liraya 100 km yapmak zor değil.. şehir içi yapabiliyorum bunu.. trafikte sıkmıyorum hiçbir zaman zaten.. Devirli kullanılmadığında çok yakan bir araç değil 106 gti..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |